סיפור חיי (בצרפת)על מוניקה סקס

סיפור חיי (בצרפת)על מוניקה סקס

אני לא יודעת אם זה כל כך מעניין אבל סתם רציתי לשתף אתכם בכמה זמן אני שומעת כבר את מוניקה סקס ולמה כל העניין הזה התחיל... החלטתי לספר לכם את זה כי בדיוק היום לפני שנה התחלתי לשמוע אותם. הכל התחיל שהייתי בחו"ל. הייתי נוסעת הרבה ורוב היום ראיתי נופים דרך החלון של המכונית, זה די מדכא! שאי-אפשר לראות את הנופים בלי לעצור לרגע ולהביט בהם יותר מקרוב ולהנות מהם. חשבתי הרבה על איזה רעיון שאולי יעסיק אותי בזמן הנסיע הכל-כך ארוכה והמייגעת הזאת. שמעתי דיסק מן אבל המוזיקה הייתה כל כך לא מעניינת, אפשר להגיד מוזיקה מרדימה. לרגע נזכרתי בדיסקים שיש לנו בבאגז' של המכונית זה היה התירוץ היחידי כדי לעצור את המכונית ולרדת להתרענן קצת, אמרתי להורים שלי שיש דיסקים בבאגז' ואני רוצה אותם כדי לא להשתעמם וככה זה גרם להם לעצור את המכונית. מצאתי את הדיסקים של מוניקה סקס (למרות שהכרתי חלק קטן מהשירים שלהם כמו: מכה אפורה, פצעים ונשיקות,על הרצפה, איש קש וגשם חזק, החלטתי לקחת את שתי הדיסקים שלהם). שמעתי את השירים האלה פעמים רבות וזה גרם לי לשמוע את שאר הדיסק(האמת השיר שאני הכי אוהבת עד היום הוא: עוד פעם כי זה שיר שגורם לי להתגעגע להרבה דברים מיוחדים) ובדיוק היום לפני שנה חזרתי מהמקום שגרם לי להתחיל לאהוב את מוניקה סקס. נ.ב צרפת יפה מבחינת נופים אבל משעמם עם אנשים מגעילים (מקווה שאין פה צרפתים ואם יש אז לא להעלב בבקשה!!!) מקווה שלא השתעממתם אוהבת רותם

ממממממ.... ../images/Emo168.gif

דרך מגניבה להכיר את מוניקה..

jamesT

New member
יפה, עכשיו הסיפור הקצר שלי

אהתי את השיריפ "מכה אפורה" ו"על הרצפה" ואז שמעתי את "הפוך בשמש" ואת "איש קש" והלחטתי לקנות את "יחסים פתוחים". שמעתי את זה הרבה ואז נמאס לי ממנו והתחלתי לשמוע דברים אחרים ואחרי הרבה זמן גם את שייגעצ ואז היה הופעה של מוניקה שהוא פתח אז הלכתי וגיליתי שאני מכיר את רוב השרים (כולם חוץ מהחדשים, זה היה ההופעה הראשונה שהם ביצעו שירים חדשים) ואז חיכיתי וקניתי את הדיסק פצעים ונשיקות ואהסתי אותו ממש ואז יצא החדש אז הלכתי לקנות אותו וקניתי והלכתי ליהלי והוא חתם והשיג שכולם יחתמו אז יש לי את כל הדיסקים חתומים ומאז הם הפכו להיות אחת מהלהקות האהובות עלי!

tribe spirit

New member
../images/Emo118.gif

אני צרפתייה...אבל זה בסדר...לא לקחתי אישי...באמת דרכ נחמדת להכיר להקה...אני סתמ הכרתי רק את מכה אפורה(זה היה לפני שבכלל ידעתי מזה מוזיקה...)ואז חברה שלי התחילה לאהוב אותמ,ושמעתי אצלה מדי פעמ,וצרבתי את פצעימ ונשיקות,ןעכשיו אני לוקחת לטיול שנתי את השניימ האחרימ...ואני אחרוש עליהמ וכשאני חוזרת אני יודעת אותמ בע"פ!!!דרכ אגב,"כל" הסיפור הזה נמרח על איזה שנה שנתיימ...

למעלה