סיפור חיי בקשר לתאומות...

Dragon girl

New member
סיפור חיי בקשר לתאומות...../images/Emo26.gif

אוקיי אז התחלתי לראות צער גידול בנות דיי מאוחר וחבל שככה,אני ואחותי היינו חולות על הסדרה הזאת בטירוף עד כדי כך שעשינו אלבום ממש מהמם עם מלא כתבות עליהם (מי שרוצה אני יכולה לסרוק..) ניסינו להשיג את ה
ים והקלטות שלהם הקלטנו כל סרט ששידרו שקשור אליהם,במזל לחברה שלי היה
שלהם אז היא השאילה לי ואני זוכרת שלא רציתי להחזיר לה..קוראים לו "Full house" שהוא דרך אגב ספר מהמם!!! עד שחברות שלי סיפרו לי שיש סדרה בשם קטנטנות התחלתי לראות והתמכרתי,גם שצער גידול בנות נגמר באותה תקופה והייתי ממש עצובה ,אז אפשר לומר שאני יותר מעודכנת בקטנטנות והייתי רוצה שקצת תעדכנו אותי בכל מה שקשור לתאומות לפחות שכל אחד יגיד דבר אחד ונתעדכן יותר מהר,אז ככה מה שנחוץ לי לדעת:
ספרים,קלטות שיצאו בארץ
תוכניות שמשודרות בארץ שהן משתתפות
אם אפשר לשים תמונות נדירות שלהם... תודה מראש

motib4

New member
היי... ברוכה הבאה....

שרשורים של תמונות נדירות תוכלי למצוא כמה עמודים לפני. תוכניות בארץ: צער גידול בנות, טובות השתיים, הרפתקאות מרי קייט ואשלי- יום שבת ב-13:00 ערוץ הילדים. מרי קייט ואשלי מארחות- כל יום ב14:00 לפני קטנטנות. כל כך מע זמן או חלופין מזל תאומות- כל יום ב-12:20 וב-17:45 בפוקסקידס. על ספרים וקלטות תוכלי למצוא בעמוד הזה או לפניו. אשמח מאוד אם תוכלי לסרוק בגדול את הכתבות ולשלוח לי לאמייל: [email protected] מוטי

מריקייט

New member
DRGON GIRL

היי אוקיי תשובות לשאלות: 1) הספרים שיצאו בארץ של התאומות הם שלושה ספרים של SWEET SIXTIN שלושה ספרים של SO LITLLE TIME שאפשר לרכוש אותם ברשת של סטימצקי שאגב לא מתורגמים לעברית 2) הסרטים של התאומות שאפשר לרכוש בארץ הם: גול כפול, פספורט לפריז, אבא משתדך, מותק הילדות התחלפו הסרטים האלה עם תרגום וזה רק קצת מהסרטים שלהן הסרטים שלהם שפתינו חתומות (לא מגלות לאף אחד) ולונדון המנצחת (להרויח את לונדון) שודרו בערוץ הילדים בטלוויזיה וגם הסרט "הולכות לבית של סבתא" הסרט הראשון שלהן שהן היו בנות שש שודר בסינמה 2 במתב דיגיטל אבל אי אפשר לרכוש אותם בחנויות עם תרגום יש כמה סרטים שאפשר לרכוש בלי תרגום כמו "שפתינו חתומות" "חופשה בשמש" "להגיע לשם" שהאלה חלק מהסרטים האחרונים שהן עשו 3) תוכניות שבהן הן משתתפות שמשודרות בארץ הם: א. טובות השתיים סדרה מאוד יפה שאחת מהתאומות היא טום בוי אוהבת ספורט והשנייה היא גנדרנית שחובבת בנים וקניות והן שונות לגמריי באופי אחת מהשנייה הן בנות 11-12 בסדרה משודרת בערוץ הילדים כל יום שבת בשעה 14:05 בערוץ הילדים ערוץ שש ב. הרפתקאות מרי-קייט ואשלי שתי תאומות בלשיות שמפענחות תעלומות אני לא ממש אהבתי כי זה לא לגיל שלי זה יותר לגילאים בגילאים 8-10 זה גם משודר ביום שבת בערוץ הילדים לפני טובות השתיים וגם צער גידול בנות זה ספיישל התאומות כל יום שבת משעה 13:00-15:00 ג. סדרת המסיבות של התאומות כל פעם מסיבה אחרת מסיבת פיז´מות, מסיבת תחפושות, מסיבת יום הולדת, מסיבת בלט וכו... כל פעם הן מארחות את החברות שלהן ועושות מסיבה בנושא אחר יש כמה מסיבות יפות ויש פחות ככל שהן גדולות זה יותר יפה הן מתחילות שם מגיל 10-14 הסדרה חמודה בעיני הרוב היא לא מצאה חן אבל אני אהבתי אותה במיוחד שהן גדולות נראה לי שזה הכי יפה הסדרה משודרת כל יום בחופש הגדול בשעה 14:00 לפני קטנטנות בערוץ הילדים ערוץ שש ימים א-ה ד. הסדרה הכי יפה ומקסימה של התאומות "מזל תאומות" סדרה על תאומות שגרות במליבו ההורים שלהן פרודים אבל נשארו ידידים אחת מהן היא לא אוהבת לפגוע ברגשות של אנשים והיא חמודה וחייכנית דומה לאבא שלה השנייה לא כל כך מעניין אותה לפגוע ברגשות של אנשים אבל זה לא אומר שהיא רעה היא גם מתוקה וחייכנית ונוטה להתאהב בבנים מסובכים יש להם סוכן בית מצחיק ומשעשע בשם מנואלו ובקיצור סדרה מהממת מקסימה ופצצה הן בנות 15 שם ועכשיו הן בנות 16 ב13.6 הן היו בנות 16 הסדרה כבר ירדה מהמסכים בארה"ב היא משודרת כל יום א-ו בשעה 12:20 ושידור חוזר ב17:45 רק למי שיש מתב דיגיטל ערוצי זהב דיגיטל או יס במתב דיגיטל זה בערוץ 25 וביס זה ערוץ 45 אין לי מושג מה הערוץ בערוצי זהב דיגיטל... ועל הסדרה מבוססים שלושת הספרים שאפשר לרכוש בארץ של SO LITLLE TIME אני מוסיפה תמונות של התאומות בגילאים 15-16 מקווה שעזרתי ביי ביי

motib4

New member
אושרת! כל הכבוד...

סחטיין על ההשקעה. גדול! ערוץ פוקסקידס בערוצי זהב דיגיטל הוא 601.

מריקייט

New member
תודה מוטי

אף פעם לא כתבתי הודעה כזו ארוכה ואני סחוטה... איזה באס היום מזל תאומות נתקע וזה הפסיק להקליט לי אז אני הולכת להקליט את השידור החוזר ביי בנתיים

Dragon girl

New member
יא איזה השקעה

קודם כל כן אני חדשה קוראים לי נועה אני בת 13 מנתניה עיר הפשע
אושרת - יש את כל הספרים האלה בארץ? ומוטי אני לא מצליחה לקרוא את ההודעה שלך תכתוב לי פה..

motib4

New member
אני אכתוב לך באימייל...

רק מה הוא? או אם יש לך אייסיקיו...

לכוווווווווולם ולנועה

איזה כיף איזה כיף איזה כיף קנו לי ספר אחד של SWEET SIXTEEN ושתי ספרים של SO LITLL TIME בסטימנצקי בקניון איילון כנראה את שתי הספרים האחרים של SWEET SIXTIEEN יביאו מאוחר יותר וגם את הספר האחרון של SO LITLLE TIME אבל אני מאושרת לנועה היי מה נשמע? ברוכה הבאה בנתיים אלה הספרים שהצלחתי להשיג אבל שהיא בדקה במחשב היא אמרה לי גם על שאר הספרים פשוט לא היה לה אותם על המדף כנראה כבר קנו את זה אז יכול להיות ששתי הספרים של SWEET SIXTEEN האחרים יגיעו לסטימצקי בחולון יום ראשון טוב יאללה ביי

למעלה