סיפור חיי המזעזעים

ח ס ו י

New member
סיפור חיי המזעזעים

אני הולך לספר לכם משהו שהוא מאוד אישי. לכולכם. ואני מבקש להשאר חסוי. מה שאני הולך לספר-כל מילה נכונה. הכל אמיתי ופשוט נורא. אני נשבע לכם בחיים שלי(שלא שווים הרבה) שהכל נכון ומדוייק. אין לי כבר כוח, אין לי כוח לחיות ואני הולך לספר את מה שקרה לי.מדובר בדברים קשים ובוטים אז מי שלא מעוניין שפשוט לא יקרא. הייתי בסדר. הכל היה בסדר.אפילו מצויין. יום אחד מטומטם הרס לי את כל החיים.יום אחד מטומטם!! קמתי בוקר יום חמישי אחד, עם כאבים בביצים. בקושי יכולתי ללכת. אז הלכתי לביה"ח ועברתי ניתוח. אח"כ כשאני מתעורר, עם הכאבים מהניתוח, אני מגלה להפתעתי שהרסו לי את כל הזיין. ממש הכל! תבינו, היה לי זיין גדול וקיצרו לי אותו (לאורך ואפילו לרוחב) יותר מ-10 ס"מ קיצרו לי. ממש הכל. כאילו זה לא היה הזיין שלי. וזה באמת לא היה. טוב, עובר זמן אני מתאושש מהניתוח ואני מגלה שאני בקושי יכול להרגיש כשאני מנסה לאונן. בקושי. משפשף ולא מרגיש כלום. ממש כלום. ולפני זה הייתי מצויין. הלם מוחלט! הלכתי לרופא מומחה, סיפרתי לו את כל הסיפור. הוא אמר שאפשר לתקן איכשהו, אבל שאני צריך להיות רגוע ולא לחוץ. איך אני יכול?? הרסו אותי לגמרי!! אז בינתיים אני חי ככה..עם זיין קטן (וזה הכי מעצבן- בהתחשב בעובדה שהיה לי גדול ולא נולדתי ככה!!!!) ועוד יותר מכה שאני אפילו לא יכול להרגיש. אני לא יכול לחיות ככה. ובגלל זה, אני גם לא בטוח ב100 אחוז עם אני רוצה בנים. אני חושב שכן, אבל אני לא יכול להיות בטוח ממש.(אני נער בן 18). אין. אם היה לי אומץ הייתי מתאבד. אני לא יכול לחיות ככה. אני מפחד מהעתיד. מה יקרה? אם לא יהיו לי חיי סקס נורמליים? אני לא יכול, הזרע לא יוצא לי ואני לא מרגיש כלום והכל הרוס. אין מה לנחם, אין מה להגיד. אני חושב שהתאבדות זו הדרך היחידה. ואני לא רוצה למות, אבל ככה אני לא מוכן לחיות. אני מאוד עצוב, ואני פשוט לא יכול להמשיך ככה.

../images/Emo2.gif ../images/Emo124.gifלא בן-אדם! אל תעשה שטות../images/Emo39.gif

יקירי! להתאבד כי היה לך זין גדול, עברת ניתוח ועכשיו הוא קטן ואתה לא מרגיש איתו??? אני לא יודע, אבל רק לי זה נשמע נורא??? נכון שזה חלק משמעותי, וחשוב. אבל אני באמת שלא חושב שזה מצדיק התאבדות...שום דבר בעצם לא מצדיק התאבדות, בטח שלא בחור בריא בן 18 שכל חייו עוד לפניו, רק בגלל המגבלה הזאת! מה עם כל השאר? אתה חי ובריא? זה מה שחשוב! אמרת בעצמך, שאתה לא רוצה למות! ואין שום סיבה שתמות! חיי סקס! בגלל חיי סקס אתה חושב למות?? אתה בן-אדם! לכל אחד יש את המגבלה שלו, וגם אם שלך היא כזאת, היא עדיין לא מנטרלת אותך כבן-אדם! עדיין, תמיד יהיה מי שיאהב אותך כמו שאתה, ויתעלה מעל המגבלה הזאת! בכל מקרה, אתה בן 18, יש עוד זמן. וכמו שהרופא המומחה אמר לך, יש עוד אפשרות לתקן ולשפר. אל תתייאש כבר מעכשיו! תשתדל להיות רגוע ולחשוב חיובי... אני לא יודע אם הצלחתי לשפר לך את ההרגשה אבל אני מקווה שלפחות לא תעשה מעשה נמהר ולא שקול...רק אל תתאבד. אין בזה כל טעם. ממש לא. אם אתה צריך לדבר עם מישהו, לפרוק מעליך הרגשות וחששות, אתה תמיד יכול לבוא לכאן, אני בכל מקרה אשמח לענות לך תמיד. כל טוב

OMO

New member
יש מה להגיד

במשפטי הסיום שלך כתבת "אין מה לנחם ואין מה להגיד". אני בנאדם אופטימי בדרך כלל, אבל כשנתקלים בסיפור כל-כך יוצא דופן וכל-כך עצוב כמו שלך באמת שלהגיד יהיה בסדר, סקס זה לא הכל בחיים ואפשר לתקן את הנעשה נשמע קלישאתי קצת ונדוש (אבל לא, חברים, אתם יכולים להמשיך להגיד את זה, להיפך אולי זה רק יעניק לבחור כוח להמשיך בחיים סדירים!) אני פה בשביל להגיד לך ככה: המצב קשה, והדרך הולכת להיות מאוד ארוכה ומפותלת. אבל אסור לך לוותר, בכל מחיר. אני מוכן להתנדב להיות הראשון שיעזור לך להפעיל את המכשירים מחדש, ואני בטוח שאני לא היחיד. זה יכול ליצור אצלך הרבה כעס והמון לילות של בכי ו"למה זה מגיע לי", אבל אסור לך לוותר. אתה בן 18 בנאדם. אתה בחיים. אתה חי בבית ויש לך מה לאכול. זה כבר הרבה יותר מהמון אנשים בעולם. ואני יודע שזה לא משנה (אני בא מבית שכשאומרים רע לי, מקבל תשובה, במשפחות אחרות מכים את הילדים, אז טוב לך) אבל, אתה מוכרח לחיות עם המציאות החדשה. אני התכוונתי לכל מה שכתבתי, ואני מוכן באופן אישי להיות המשענת שלך כשעצוב, לנגב לך את האף כשתבכה ולגרום לך לחייך כשקשה. כל מה שאתה צריך זה פשוט ליצור קשר. וגם האנשים בסביבה הקרובה אליך, משפחה וחברים, הם לצידך באש ובמים, כל פעם כשאתה חושב מחשבות אובדניות, תחשוב עליהם. איך הם ירגישו כאתה תהיה חסר להם, עם מי הם יצחקו, אל מי הם יחייכו את החיוך המיוחד שלהם, הרי אין אף אחד בעולם (!!!) שיכול לבוא במקומך. אתה אתה, אתה אחד ויחיד. והעולם עדיין לא מוכן לוותר עליך. במיוחד כשרבים כל-כך מאיתנו עדיין לא זכו להכיר אותך. אז עצור, דבר איתנו, ותחשוב מחשבות שמחות (אולי בסוף תתרומם כמו פיטר פן)

MARMELAD

New member
זין קטן זו לא בעייה

אם תתייחס לזה כאל בעיה אז זה באמת יהיה בעיה. אם תתיחס לזה כאל מצב נתון אז זה כבר לא יהיה בעייתי. הכל בחירה שלך. ולהתאבד? בגלל זין? נו, לך תשטוף פנים ותחשוב על זה שוב. יכול להיות שבגלל שאתה מתבייש ולחוץ אתה חושב שזה כזה ביג דיל. זה לא. ברגע שתפגוש מישהו שיהיה לך נחמד וטוב איתו - הכל יהיה בסדר ופתאום לגודל של הזין שלך לא תהיה שום משמעות.

לירוי25

New member
הגודל לא קובע! מכיר?

כבר יצא לי לפגוש אנשים עם איבר משמעותי שפשוט לא ידעו מה לעשות איתו ועם עצמם! כך שאין לך על מה להצטער!

למעלה