סיפור חיי

טומילי

New member
סיפור חיי ../images/Emo14.gif

היי אז רציתי לספר למי שזה מעניין לפני קרוב לארבע שנים עברתי אוטם בשריר הלב(התקף לב) ככה בצורה הקשה ביותר שרק אפשר עם הפרעות קצב כאבים איומים וכל השאר.טופלתי בדרך לב"ח ע"י הנט"ן של מ.ד.א. שעשו עבודה נפלאה הישתילו קוצב על אחד הגשרים שמעל כביש איילון.כעשר דקות לאחר הגיענו לב"ח כבר נכנסתי למצב של מוות קליני ז"א ללא נשימה וללא דופק.מייד החלו בפעולות החייאה שכללו עיסוי הנשמה ו 16 שוקים חשמלאים פעולות ההחייאה נמשכו כ 40 דקות. החוויה החוץ גופית . הייתי עדיין בהכרה שליבי היה כבר במצב של פירפור את שוק החשמלי הראשון אני עוד זוכר ולאחר מכן מה שקרה זה שמשהו(הנשמה) יצא מגופי וריחף לו בגובה התקרה ורואה את גבם של הצות הרפואי שמבצע החייאה למישהו שאת פניו הסתירו עד מהרה הייתי במנהרה (המפורסמת) כשאור מסנוור ממולי ורעש מחריש אוזניים .לאחר מכן מצאתי את עצמי במין אולם ענקי מלא בנשמות של מתים עשו לי ממש קבלת פנים הם ידעו שאני רק זמני אצלם . דיברתי עם כמה מהנשמות שאת חלקם היכרתי בחייהם וחלקם היתפרסמו במותם.קיבלתי מסרים רבים שאת חלקם הגדול מסרתי לאחר כשנה למשפחות שלהם.זהו פחות או יותר יש כמובן הרבה פרטים שקשה לי להעביר בכתב ובכלל בגלל הצורות המשונות שהיו שם שהם לא בתלת מימד צורות שאין בעולמנו אנו.חשבתי ושאלתי את עצמי אין ספור שאלות לאחר חזרתי כי אני איש חילוני האם חלמתי? האם היה זה הזיה מהתרופות שקיבלתי בזמן ההחייאה? חודשים לאחר מכן קראתי ספרים בנושא אך עד מהרה היגעתי למסקנה שהייתי בעולם הבא ושיש חיים לאחר החיים היום כ 4 שנים אחריי אני יכול להעיד שאני אדם אחר לחלוטין ממה שהייתי לפניהן.חבריי יעידו שהשתנתי לטובה ושאני הרבה יותר כייפי ממה שהייתי. באופן אישי יכול להגיד לכם שלמעשה מה שחשוב בעיניי היום זה לא לחשוב מה היה ומה יהיה? אלה מה היום?לכן חברים/ות תעשו חיים היום ! כמובן אני לא בא לשכנע אף אחד באמיתות דבריי זו היא האמת שלי ורק שלי באהבה טומי נב:אם יש לכם שאלות אז תנו שריקה ואני בא

Variety

New member
מדהים!

חוויה ממש מדהימה אם יורשה לי לומר. ראיתי בטלויזיה בתוכנית על סיפורים של אנשים שמתו, יצאו מהגוף, חוו חוויה חוץ גופנית וחזרו לספר. יש לי שאלה: האם אתה מתעסק עם חוויות חוץ גופניות כיום? יוצא מהגוף בצורה מודעת? אני מנסה את זה. הצלחתי פעמיים לצאת לגמרי. והיו עוד כמה נסיונות כושלים. בריאות ואושר, חלומות פז, Variety-

טומילי

New member
היי אז ככה לגבי היום... ../images/Emo12.gif

נכון לעכשיו אני לא עוסק בזה הדברים היחידים שאני כן עושה זה מדיטאציה ותיקשורים מדי פעם באהבה טומי

Panther

New member
*שריקה*

אם היית במוות קליני, המוח שלך לא עבד ולא נשמת, איך היית בהכרה וזכרת את השוק החשמלי?

טומילי

New member
אז הנה הסבר רפואי קטן ../images/Emo9.gif

היי אז ככה מצב של מוות קליני VF פירפור חדרים בעברית אין נשימה ואין דופק המוח עובד כמובן ברגע שהמוח מפסיק לקבל חמצן מעל לכמה דקות אז ישנו מצב של הקרוי צמח. ישנם מצבים של פירפור חדרים שהאדם נמצא בהכרה מלאה כפי שקרה אצלי הדבר הוא ממש לא נדיר.שניה לאחר השוק כבר הייתי ללא הכרה.כאן מדובר על שניות ולא על דקות. אני מקווה שהבנת ואם לא אז שאל רופא ואולי יסביר לך יותר ברור ט ו מ י

למעלה