סיפור חיי

לי שני

New member
סיפור חיי

אני לא יודעת מאיפה להתחיל .מאז שאני זוכרת את עצמי רציתי להיות ילדה כל לילה לפני השינה התפללתי שאני יקום ילדה . תמיד שאמא שלי היתה הולכת רצתי לחדר שלה ושחררתי את הנפ ש התלבשתי אפרתי את עצמי תמיד שאני לבד אני משתניה בישיבה הדבר העצוב שאף אחד בעולם לא יודע כי תמיד ההיתי מקובל בחברה והיה לי טוב לא רוצה להיות מוזר שונה ולכן הפחד הוא גדול כל כך אפילו הגעתי שאני רואה D

אורי 0

New member
../images/Emo24.gif יש הרבה כמוך

שבאו מהמקום שאת מתארת, ועכשיו הן פשוט נשים (אם זה מה שאת רוצה, כמובן). ו... יש להן חברות וחברים, ובני/בנות זוג, והן מנהלות חיים רגילים. כדי להנחות אותך יותר - גיל? מצב? את עוד גרה עם ההורים?

לי שני

New member
תודה על התגובה

בןת 23 גרה לבד ההיתי מאוד שמחה לדבר עם משהיא שעברה כבר את כל התהליך אבל מפגש דיסקראטי בגלל שאני עדין לא בשלה

לי שני

New member
אני מקווה

שבכל זאת משהיא חמודה ואמינה שאני יוכל לדבר איתה

אורי 0

New member
כמו שאמרתי

חולפות כאן מדי פעם. אבל הפורום בגוגיי הוא בעיקר של טרנסיות, כך ששם יש לך יותר סיכוי.

אורי 0

New member
יש גם

קבוצת תמיכה בהדרכת אילנה ברגר, שמתמחה בטיפול בטרנסיות וטרנסים. היא מקבלת חדשים/ות פעם בשלושה חדשים, אני לא בטוח אם עכשיו - תשאירי הודעה ב 03-6850917

לי שני

New member
תודה על התגובה

בןת 23 גרה לבד ההיתי מאוד שמחה לדבר עם משהיא שעברה כבר את כל התהליך אבל מפגש דיסקראטי בגלל שאני עדין לא בשלה

למעלה