סיפור חיי אם מישהו רוצה לעת את סיפור חיי הקצר:
מ מ ל כ ת ה א ו פ ל New member 23/4/05 #2 omg../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif מה הקטע? ולמה סתם הודעה חדשה?
N noy13pour New member 23/4/05 #20 זה אחד הדברים הכי מפחידים שראיתי../images/Emo70.gif לא נורא אני עשיתי על ילד מכיתה י"א שנה שעברה חח חברה שלי נדלקה עליו..... וגם על חתולים...לא גמרתי אותה אבל...באסה..
זה אחד הדברים הכי מפחידים שראיתי../images/Emo70.gif לא נורא אני עשיתי על ילד מכיתה י"א שנה שעברה חח חברה שלי נדלקה עליו..... וגם על חתולים...לא גמרתי אותה אבל...באסה..
מ מ ל כ ת ה א ו פ ל New member 23/4/05 #12 ../images/Emo45.gif../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif
P pampkin New member 23/4/05 #15 חחחחחחחחחחחחחחחח גם אני היית י עושה כאלה בכיתה ד' או ה', אני כבר לא זוכרת חחח (רק שאני הייתי משועממת באמת ועשיתי לכל המשפחה ואז לכל הכוכבים שלי. )
חחחחחחחחחחחחחחחח גם אני היית י עושה כאלה בכיתה ד' או ה', אני כבר לא זוכרת חחח (רק שאני הייתי משועממת באמת ועשיתי לכל המשפחה ואז לכל הכוכבים שלי. )
I InFecTeD LOVER New member 23/4/05 #17 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo42.gif הרגת אותי. כמה מקוריות... למי שלא ראה- תקציר: דפנה מספרת מה היא עשתה בכל שנת חיים- מלידתה ועד לכיתה ה'. בואו לראות את כל זה במצגת שלא תשכחו בחיים =]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo42.gif הרגת אותי. כמה מקוריות... למי שלא ראה- תקציר: דפנה מספרת מה היא עשתה בכל שנת חיים- מלידתה ועד לכיתה ה'. בואו לראות את כל זה במצגת שלא תשכחו בחיים =]