סיפור חנוכת הבית - חוויות ותודות!
אז שיגעתי אתכן על כל ההתלבטויות והדאגות ובסופו של עניין היה מפתיע לטובה. כולם הגיעו (חוץ מאלה שהודיעו שלא יגיעו כי לא מדברים עם מישהו שכן החליט להגיע...)
האוכל... שתיים מהעוגות הכנתי במהלך השבוע – הכנתי עוגת גבינה וטירמיסו (מעולה!! מתכון קצת מורכב אבל שווה את ההשקעה!) את שאר האוכל הכנתי בשבת החל מ- 10:00 עם כמה הכנות קטנות לפני כן ביום חמישי בערב. בתזמון של האפיה וההכנות הצלחתי להפתיע גם את עצמי.
קיש סלמון – היה מעולה!!!!!!!!!!!!!! (ותודה ליעלי2)
קיש עשבי תיבול – מעולה!!!!!!!!!!!!!! (ותודה לאתי@)
קיש כרישה ופטריות – מעולה!!!!!!!!!!!!! (ותודה לליאת)
תראו באיזה שלמות אימצתי את המלצותיכן! פשוט היה מעולה ולא סטנדרטי כמו שרציתי. בנוסף, הכנתי לזניה ופסטה והמון סלטים (גזר וכרוב ופסטה ומיונז ועוד כרוב ועגבניות וטונה ועוד כמה דברים), ומהפחד שלא יהיה מספיק אוכל הכנתי ב- 5 דקות פאי תפוחים שהיה טוב שהכנתי כי לא כולם רצו עוגות כבדות אז זה היה פתרון מוצלח. הכנתי שולחן מקסים – מפה לבנה שפיזרתי עליה פרחים יבשים בצהוב ואדום. רוב כלי ההגשה שלי הם כחולים והכלים החד פעמיים היו בורדו אז שמתי בשתי הפינות של השולחן נרות גדולים באדום ובכחול ושמתי מפיות כחולות.... היה מקסים. בן דוד שלי בא וראה את השולחן, ושבוע שעבר הוא חזר ממלון המלך שלמה באילת ואמר... וואי – ממש כמו במלך שלמה.... – זאת מחמאה אמיתית. האנשים אכלו (אבל כנראה לא מספיק, או לחילופין, אני קצת נסחפתי אולי עם הכמויות...) והיום בערב יש אצלי ארוחת ערב עם השאריות לזוג חברים/שכנים ולהורים ולאחים שלי... קיבלתי מתנות בשפע, רק שלצערי אני צריכה להחליף את רובן – פשוט לא הטעם שלי. והבעיה היא שלגבי 2 מהמתנות לא צירפו פתקי החלפה או סימן מזהה על החנות – אז אני קצת תקועה לגביהן. שבוע הבא – שידור חוזר לצד השני של המשפחה... הפעם קצת פחות אנשים והרבה יותר ניסיון בארגון. המון תודה על כל התמיכה!!!!
אוסנת
אז שיגעתי אתכן על כל ההתלבטויות והדאגות ובסופו של עניין היה מפתיע לטובה. כולם הגיעו (חוץ מאלה שהודיעו שלא יגיעו כי לא מדברים עם מישהו שכן החליט להגיע...)