סיפור יפה

KITARO

New member
סיפור יפה

באחד מתורנותיי בתחנת אשקלון יצא לי סוף סוף להציל אדם ממוות באופן פיזי פיזי. נמסר לנו על אדם עם חולשה וסחרחורות ,כאשר הגענו למקום אישתו חיכתה בחוץ כולה דומעת אך בשליטה גמורה.ובכן עלינו למעלה קומה 5 ולפנינו גבר בן 32 שיכור כולו ועושה תנועות קראטה. התחלתי כמובן לאסוף נתונים ולתחקר אותו מסתבר שהאדם איננו כל כך שתוי והוא מודע לסביבתו,הוא החל לזרוק מילים על המצב בארץ על כך שהוא עולה חדש ולא מקבלים אותו לצבא למילואים וכו. פיתאום החל ללכת לכיוון המרפסת בזמן שאני מנסה עדיין לתחקרו ,הנינגה הנפלא זרק עליי את סל הכביסה ובאופן פיתאומי זינק מהמירפסת .אני שאף פעם לא עמדתי בסיטואציה כזאת לא איבדתי עשתונות ורצתי אליו כמובן כמו בסרטים רק שזה היה במציאות תפסתיו מהרגל כאשר כל גופו כבר היה למטה תלוי אמרתי לעצמי אם הוא יתאבד "תפדל" אבל לא במשמרת שלי וכך בשארית כוחותיי האדרנלין פעל יופי משכתי אותו למרפסת העפתי אותו על הכסא במרפסת והושבתי אותו על הכסא.כמובן שהמשטרה הגיע רק לאחר חצי שעה שבמהלכה הוא ניסה לרוץ לתהום הענקית פעמיים נוספות אך בסוף נשמתי לרווחה כאשר המשטרה הגיע. יש לציין כי האדם איננו חולה נפש אלא אדם מלומד שבהתקף טירוף החליט לשים קץ לחייו. לאחר המקרה הדבר דווח למוקד מד"א ולמרכז מד"א אף אחד לא אמר דיבריי שבח אבל בחחיכם אנו אנשי ההצלה איננו זקוקים לטפיחה על השכם כל פעם שאנו מצילים מישהו יש לנו את הגאווה המיוחדת שלנו ששמור רק לנו .מספיק לנו לדעת שעשינו דבר טוב והצלנו חיים בשביל להתמלא באושר עילאי

inbale

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif

איזה סיפור מדהים. הפגנת קור רוח וזריזות...קשה לי לדמיין את עצמי באותה סיטואציה . כל הכבוד לך ולפחות אצלנו אתה מקבל את הצל"ש של הפורום!!!

berrale

New member
מי שמכיר את קיטרו יודע...

טוב, זה בטח לא היה כל כך קשה בשבילך להחזיק אותו... אני מאמין שאדם ממוצע מן הישוב (פרדן, עבדך הנאמן) היה מתקשה לעשות זאת. בכל מקרה, האם אני צריך לשמוע על כך לראשונה בפורום של ענבל ???????? קבל צלג.

paradan

New member
בראלה ידידי

לא להדחיק דברים אם יש משהו שאתה רוצה להגיד לי אתה מוזמן. תזהר שיום ראשון לא תצטרך לנסוע באוטובוס... דני

למעלה