סיפור ישראלי כואב

איגור298

New member
סיפור ישראלי כואב

שלום חברה הכרתי מישהי ישראלית כוסית ונורא סקסית. היא הייתה כל הזמן מתקשרת אלי ורוצה להפגש. עכשיו היה לה בלאגן בחיים והיו חובות בבית משפט. שהעניין היה מגיע לסקס בזמן שאני חרמן אליה היא רצתה שאני יתן לה כמה מאות שקלים מתנה, כי אין לה ממה לחיות. מאוד מעניין אותי פה תגובות של גברים ונשים מה אתם חושבים על הבחורה הזאת? מה הייתם עושים במקומי?

bulb

New member
התיעצתי עם מיטב המומחים והמסקנה:

הא שרמוטה ואתה משדל לזנות. אתה פושע ,אותך למשטרה |חיים הכט| להבא השתדל להתמקח על המחיר ובדוק אפשרות של תשלומים בלי קרדיט (+חניה +מיקום +דרושות). שני הפזוס לערב זה (לא ,אני לא מרשה לך לתת לה את הכסף!)

magenta73

New member
מה אני חושבת...

אני חושבת שאין לה כסף לחיות. אם היא נסתה להשתמש בגופה בשביל להשיג קצת כסף... לא יודעת. בשביל זה היא היתה יורדת לרחוב. אולי היא באמת חשבה שאתה מספיק קרוב אליה ושהיא יכולה לבקש ממך טובה. ואתה, כל מה שאתה ראית זה סקס... בכל מקרה, אין דבר כזה מתנה. אתה יכול להלוות לה כסף. אני לא בעד "מתנות" כאלה. וסך הכל אני חושבת שהסיפור מאוד עצוב. מאוד.

Vdrums

New member
כמו שאמרו היא שוכבת איתך בשביל

סקס. אין לה שום עניין בך מעבר לכסף. תעבור הלאה.

the match maker

New member
בתשובה לשאלתך

איגור, לפי דעתי, ע"ס מה שכתוב כאן, מדובר בניצול. כסף תמורת סקס (או להיפך...). כמה זמן אתם מכירים? הבעיות האלה היו כל הזמן? אתם נפגשים ויוצאים גם, או שעושים רק סקס? אתה נשמע בחור טוב, שבסך הכל רוצה לעזור לה, אבל תחשוב לרגע גם על עצמך. אם מדובר בידידה טובה, אז הכל טוב וסבבה, אבל אם מדובר בסתם משהי, שאין לך ולה רגשות אחד כלפי השני, וזה רק כסף וסקס, הייתי מייעץ לך לחתוך.

BLACKniceGOAT

New member
היא שוכבת בשביל $$$

בחורה שעושה זאת נקראת " זונה" היא יכולה לקרא לזה " מתנה" או " תגמול" או WHAT EVER חבל שזה ככה. למרות שיש לה חובות וכאלה, זה לא עילה להציע לקבל " מתנות" זה בדיוק סקס תמורת $ לשיקולך איש.

../images/Emo2.gif

שמעתי על מקרים הפוכים..

bulb

New member
זו עלילת דם!

מעולם לא דרשתי כסף על שירותי (;

למעלה