סיפור לא נעים...

Feryli

New member
סיפור לא נעים...

זה התחיל בערך יומיים לפני ל"ג בעומר...
.. חזרתי מחברה שלי...בערך בתשע וחצי בלילה , הרחוב שלי הוא ריק וחשוך ופתאום אני רואה חתול שחור עובר לי את הדרך (אני מנסה להימנע מזה) אז הכביש היה די רחב...הלכתי מהר כדי להספיק לעבור לפני החתול...איך הוא הסיג אותי...ניסיתי שוב..ולא הצלחתי ושוב עד שני לפני שהוא בא הצלחתי לעקוף אותו...ואז מה זה נבהלתי...החתול קיפל את הגב הוציא את הציפורניים וכמאת התנפל אליי ....רצתי הביתה במהירות האפשרית.... ביום הבאה שוב חזרתי מחברה שלי בארך באותה שעה..אני הולכת לי ואז ממש מתחת למכונית יוצאת בריצה עוד חתולה שחורה ועוברת לי את הדרך... ומאז כול פעם שיצאתי ראיתי חתול שחור ...כול הזמן..ורק פעם אחת אחרי שאני נכנסת ויוצאת מאיפה שהו.. זה היה הכי מפחיד...פעם חיכיתי לחברה שלי בבוקר ליד בכניסה לבניין שלה כידי ללכת ביחד לבית ספר..אז פתאום בא שוב חתול ומתיישב ...מסתכל עליי..לא עשיתי כלום..אחרי שהחברה שלי יצאה הוא הסתובב והלך... זה נימשך באר שבועיים....ואז זה הפסיק..ככה פתאום... אני מוכנה להישבע זה מה שקרא לי...וזה היה מפחיד.....
.

Idan91

New member
אוי.. בררר..

לא הייתי רוצה שזה יקרה לי.. אגב, זה מזכיר לי שפעם, כשהייתי בחוג רייקי, אחרי איזה משהו שעשינו (נו.. אני חייבת לזכור גם איך קוראים לזה??!) המדריכה אמרה לנו לשים לב למה שקורה לנו ב21 (לא סגורה על המספר, אבל נדמה לי.. נו.. זה היה מזמן!) הימים הקרובים, וסיפרה שקרו לאנשים אחרי הדבר הזה מלא דברים מוזרים, למשל אחד שבמשך שבועיים התחילו ללכת אחריו הרבה חתולים...

חח זה מזכיר לי

פעם אני ועוד 2 חברים ליווינו ידידה עד הבית שלה..ובדרך הצטרף אלינו כלבלב, ממש קטן וכשניפרדנו מהידידה הוא המשיך ללכת אחרינו, אז עברנו במהירות את הכביש והוא נשאר שם, אח"כ ראינו שבא ליד הכלבלב כלב ענקי חח אנחנו קראנו לו "סבא של הכלבלב " חח אז קיצר הוא התחיל ללכת אחרינו אני וחבר שלי נפרדנו מהחבר השלישי (אני וחבר שלי גרים באותו ביניין). והכלב הגדול המשיך ללכת אחרינו, היגברנו מהירות וגם הוא הגביר, התחלנו ללכת ממש מהר..אז גם הוא. התחלנו לרוץ ריצה קלה וגם הוא התחיל לרוץ....חחח אז תפסנו מזה טיל לתוך הבניין וסגרנו את הדלת של הבניין. קרה לי עוד משהו כזה...כשהלכתי עם 2 חברים אחרים בלילה שוב התחיל ללכת אחרינו כלב...ממש גדול שכזה...והלך איתנו דרך ממש ארוכה...נפרדתי מחברי והכלב הטיפש המשיך ללכת דווקא אחרי ...התחלתי ללכת מהר וגם הוא התחיל ללכת מהר...אז תיפסתי על גדר ליד הבית שלי והתחמקתי מימנו. תמיד כלבים גדולים אוהבים ללכת אחרי חח.

למעלה