סיפור לבקשת ענת אדרת
Y yuvalmines New member 21/8/08 #3 יש לך עוד סיפורים כדוגמת "הגיבן הקדוש" "החזן העיוור" "ר' קלונימוס קלמן" שהרב שלמה קרליבך מספר
ע ענת אדרת New member 21/8/08 #4 תודה רבה כל מי שמוצא/ת סיפורים על השואה באינטרנט - מוזמן/ת להעלות קישור לכאן. תודה מראש!
M masorti New member 22/8/08 #6 לא יודע האם זה "סיפור" (כי זה אמיתי)... אבל הנה סיפורו של הניגון "אני מאמין" שחובר ברכבת בדרך לטרבלינקה. לינק 1 לינק 2 (שני הלינקים כמעט חופפים)
לא יודע האם זה "סיפור" (כי זה אמיתי)... אבל הנה סיפורו של הניגון "אני מאמין" שחובר ברכבת בדרך לטרבלינקה. לינק 1 לינק 2 (שני הלינקים כמעט חופפים)
ע ענת אדרת New member 22/8/08 #7 תודה לך מסורתי אני לא עוסקת בשאלות האם הסיפורים הם אמיתיים, ואין לנו דרך לבדוק זאת, הסיפורים האלה חיזקו את העם ברגעי משבר. כבת למשפחה של חסידי מוד'זיץ הסיפור הזה מאד מרגש ואני מודה לך על הבאת הקישור.
תודה לך מסורתי אני לא עוסקת בשאלות האם הסיפורים הם אמיתיים, ואין לנו דרך לבדוק זאת, הסיפורים האלה חיזקו את העם ברגעי משבר. כבת למשפחה של חסידי מוד'זיץ הסיפור הזה מאד מרגש ואני מודה לך על הבאת הקישור.
י יידישע לידער New member 21/8/08 #5 הסיפור "איש התפילין" מרגש מאד. על זה נאמר " שלח לחמך על פני המים כי ברוב הימים תמצאנו " יישר כח.