סיפור לחבר`ה

שרלוק

New member
סיפור לחבר`ה

יש מישהי איתי בעבודה (לצורך העניין נקרא לה דפנה)ת שכבר שנה ומשהו אני לא מפסיק לפנטז עליה. זה קורה לי מפעם לפעם, וזה בדרך כלל נעצר בפנטזיה יען כי אני תפוס. אבל עם דפנה זה נגמר שונה... שני מקרים שקרו בהפרש של יום הביאו את דפנה ואותי למצב שיכל להיגמר רק בדרך אחת. לפני חדשיים בערך, זוגתי שתחייה (אז עדיין זוגתי) החליטה שמציצות מגעילות אותה והיא לא מוכנה יותר למצוץ לי. לא שהיא הייתה אלופת העולם, אבל תודו שזה גיוון נחמד, מה עוד שבעיסקה שהייתה לה בראש היא לא התכוונה שאני אפסיק לרדת לה. הדיון התפתח לוויכוח, הוויכוח לריב, ולמחרת בבוקר ארזה חפציה ונסעה - איש איננו יודע לאן ומדוע (מי שמזהה מקבל/ת נשיקה). עם דפנה כבר היו לי בשלב הזה יחסי ידידות על גבול הפלירטוט הקל, ומשיחות שהיו לנו הבנתי שכשהבחורה עושה משהו בניגוד לכללים המקובלים היא נהיית חרמנית. מה לעשות - שבירת החוקים עושה לה את זה. יומיים אחרי הפרידה נפגשנו בעבודה בחדר עישון, וכשנשארנו לבד סיפרתי לה שאני ויפעת (שם בדוי כמובן) נפרדנו. לא פירטתי למה, אבל היא יכלה להבין לבד שזה בגלל ענייני בין הסדינים. ``אז בעצם אין לך מה לעשות הערב?`` היא שואלת אותי. ``לא, לא ממש`` אבל בראש התשובה היא ``ממש לא!``. היא אמרה לי שבא לה לשחות אבל לא בא לה להיכנס למים קרים. סיפרתי לה שכשהייתי בקיבוץ, היה לנו מין מעיין של מים חמים ששימשו לחימום החממות, כמו חמת גדר כזה רק קטן ולא ממש מאורגן. ``איפה זה הקיבוץ הזה?`` היא שואלת ``בנגב`` עניתי ``וואו, איך מתאים לי לנסוע לשם עכשיו``. בקיצור - בסוף יום העבודה, כמו שאנחנו עלינו על האוטו שלי ונסענו לנגב. כל הדרך צחקנו ודיברנו. עצרנו לקנות יין ונישנושים, והתחלנו לשתות ולנשנש בדרך. הגענו בלילה, וכבר כשעלינו על דרך העפר עם אורות כבויים כדי שמהקיבוץ לא ייראו אותנו, אני קולט שהעיניים שלה נדלקות מההרפתקאה. הגענו למעיין וזחלנו מתחת לגדר. התפשטנו (אני לגמרי והיא נשארה עם תחתונים) ונכנסנו למים. כדי שתבינו שלא סתם פינטזתי עליה שנה אני חייב לתאר לכם את הגוף שלה, שעכשיו ראיתי ממנו הרבה יותר. היא קצת גבוהה, שזופה אפילו בחורף. שיער שחור קצר מאוד. עיניים כחולות. לא שמנה בכלל אבל גם לא רזה מדי. בטן קצת עגלגלה ותחת מדהים. אבל הציצים, גבירותי וגם רבותי, הציצים זה מה ששבר אותי. מ-ד-ה-י-מ-י-ם!!! מלאים עגולים ויפים, לא נופלים, פיטמות כהות ומה זה מגרות. לא יכולתי להפסיק להסתכל. היא שמה לב לזה אבל לא הגיבה. גם לא הייתה נבוכה. להיפך מדי פעם נתנה קפיצה קטנה כזאת במים ככה שחלק מהציצים יצאו ויכולתי לגנוב עוד מבט. המשכנו לפטפט קצת גם במים ולאט לאט התקרבנו אחד לשנייה. באיזשהו שלב היא שקעה קצת וכאילו עמדה לבלוע מים אז תפסתי אותה ביד ומשכתי אותה כלפי מעלה, ומה לעשות - גם אליי. ברגע שהעיניים שלנו נפגשו שנינו ידענו מה הולך לקרות עכשיו. נצמדנו אחד לשנייה כמו וואקום, ודפקנו נשיקה כזאת שעד עכשיו כואבת לי הלשון ממנה (טוב נו, גם מהנשיקות שבאו אחר כך). הרגשתי את הציצים המדהימים שלה על החזה שלי, ואין ליספק שהיא הרגישה את הזין שלי מתחכך בבטן שלה. תוך כדי הנשיקה שלחתי יד אל התחת שלה והתחלתי ללטף אותו ולהחליק את האצבע בחלק העליון של החריץ שלו. היא התחילה להיאנח, ושלחה יד לזין שלי שכבר עמד כמו תותח. יצאנו מהמים והתחלתי לנשק ולמצוץ לה את השדיים. מצצתי כמו תינוק רעב כשאני עובר מאחד לשני, עם נשיכות קלות מפעם לפעם. שלחתי יד לכיוון הקוס שלה והתחלתי ללטף לה את השיער שם, ועם האצבע מיששתי לכיוון הדגדגן שיכולתי להרגיש בדיוק איפה הוא. האנחות שלה הלכו והתגברו כשגיריתי לה את הדגדגן, וירדתי עם האצבע קצת יותר למטה לקוס שלה שהיה רטוב וחם. הריח שעלה משם היה כל כך מגרה שהייתי חייב לטעום את הדבר הזה. ירדתי לקוס שלה והתחלתי ללקק את הדגדגן כשחצי אצבע שלי הייתה בתוך הקוס החם והרטוב שלה. היא לא הפסיקה להיאנח ודחפה את האגן שלה לתוך הפרצוף שלי. זה המשיך ככה כמה זמן, ופתאום היא דחפה אותי ממנה, התיישבה, ואמרה ``עכשיו תורי לבדוק מה החבאת ממני כל הזמן הזה``. נשכבתי על הגב, והיא תפסה את הזין ביד והתחילה ללטף אותו. היא התקרבה אליו עם הלשון שלופה, והתחילה ללקק עם קצה הלשון מסביב לחור, הרחיבה את העיגולים ולאט לאט הכניסה אותו לפה שלה, כשגם שהוא כבר היה בפנים היא המשיכה לשחק איתו עם הלשון. התנועות שלה נהיו מהירות יותר כשהיא מכניסה ומוציאה כמעט את כולו (שזה לא מעט,בלי להשתחצן...). מה אני אגיד לכם - הבחורה יודעת למצוץ. הרגשתי שאם היא תמשיך עוד קצת, פה ייגמר הסיפור, לפחות לכמה דקות טובות. מתאים לכם בכלל שאני אמשיך או שאני מדבר אל עצמי?

הנשוי

New member
מדהים

ברור לך שלא תתקיל אבא מסור עם ``דירה להשכיר`` של לאה גולדברג הסיפור מדהים אמיתי או לא כולם בטח מחכים בכיליון עיניים להמשך והכי חשוב אני חייב לדעת איפה המקום המדהים כי הפקידה שלי נראית לא פחות טוב(וגם היא נשואה ) שלך הנשוי

הנשוי

New member
היכן המקום המדהים H-)

אני והפקידה הסקסית שלי מחפשים מקום כזה בבקשה כוון אותי

שרלוק

New member
הוראות נסיעה

יוצאים מבאר-שבע לכיוון מצפה רמון. בצומת משאבים פונים ימינה לכיוון צאלים רביבים. עוברים את הפנייה לקיבוץ רביבים, וכק``מ אח``כ יש פנייה לקיבוץ (לשעבר) רתמים ולמצפה רביבים. חולפים גם על פני הפנייה הזו, ואחרי עוד 800-900 מטר רואים מצד שמאל חממות ושטח קטן מגודר. המעיין נמצא בתוך השטח המגודר.

זוכרת,,,ורושמת,,,,

אני גם יילך לראות את המקום המקסים הזה,, וייקח איתי את האחד והמיוחד שלי, חוקרת

לך שרלוק...........:)..

אתה עוד שואלללל בטח שלהמשיךךךךךךך אני שורדת שתמשיך,, אני פוקדת עליך להמשיך.. גרמת להורמונים שלי להשתולל,,.:) סיפור מדליקקקקקקקק חוקרת

שרלוק

New member
ההמשך...

כמו שאמרתי, הרגשתי שאם היא ממשיכה למצוץ כמו שהיא יודעת אני תכף גומר, ולא התאים לי. מצד שני לא התאים לי גם לחדור ולגמור. רציתי שזה לא ייפסק. השכבתי אותה, ותוך כדי נשיקות על הבטן שהתקדמו למתניים הפכתי אותה בעדינות כך שתשכב על הבטן. התחלתי לנשק, ללקק ולנשוך אותה – בהתחלה בעורף ולאט לאט כיסיתי לה את כל הגב. הרגשתי את הצמרמרת שזה עושה לה, אבל מתנועות גופה ומהאנחות שלה הבנתי שאם אני מפסיק היא מורידה לי את הראש במקום. לאט לאט התקדמתי לכיוון התחת שלה, כשהיא מצידה הגביהה אותו מעט בתנועה קלה של האגן. ליקקתי כמו מטורף כשאני עובר מישבן אחד לשני, עם עצירות ביניים בחריץ שביניהם, עצירות שהלכו והתארכו מפעם לפעם. עם הידיים פיסקתי לה את הישבן והתכוונתי להמשיך במלאכה, אבל כשהיא הגביהה את התחת שלה עוד מעט, ראיתי לפני את הקוס שלה שהיה רטוב, מעט פתוח ומה זה מגרה. נזכרתי בטעם מלפני כמה דקות ולא התאפקתי. אחרי כמה ליקוקים החדרתי את הלשון שלי לתוך הקוס, והעמקתי אותה כמה שיכולתי. התחלתי לזיין אותה עם הלשון, בהתחלה לאט אבל הקצב הלך וגבר כשהיא הושיטה יד אחת אל מאחורי הראש שלי והכתיבה קצב די מהיר. האנחות שלה הותאמו לקצב שבו הלשון שלי זיינה אותה ונעשו יותר ויותר קולניות. פתאום היא הרחיקה את עצמה קצת, הסתובבה אלי, נשכבה על הגב ומשכה אותי אליה, ואל הבלתי נמנע. אחרי הזיון עם הלשון הזיין שלי חדר בקלות ונכנס לכל אורכו. ``אני מתה שתזיין לי את הצורה!`` היא הפתיעה אותי במילים ברורות, בניגוד לאנחות וההברות הסתמיות ששמעתי עד עכשיו. נשענתי על הידיים כשהן ישרות כך שהתרוממתי מעל גופה והתחלתי לזיין אותה. האמת היא שבשלב מסויים הרגשתי שהיא מזיינת אותי כי היא לפתה אותי עם הרגליים מסביב למתניים, ולא נתנה לי שנייה מנוחה. נשענתי בגופי על גופה ושלחתי יד אחת, מתחת לרגל שלה, לכיוון התחת. הרטבתי את האצבע שלי במיצים שנזלו לה מהקוס, ותוך כדי הזיון התחלתי להפעיל לחץ קל על חור התחת שלה. האנחות והקצב שלה סימנו לי שזה לא יכול להזיק, ועם כל תנועת זיון של הגוף שלי החדרתי עוד קצת מהאצבע אל תוך התחת ההדוק שלה. סוף סוף הבנתי בצורה מאוד מוחשית את מקור הביטוי ``משתוללת``. היא פשוט השתוללה. זה לא שאני נשארתי קול בכל הקטע הזה. היא טמטמה אותי, ובאותו רגע לא ידעתי מה אני עושה, מה אני אומר או איפה אני נמצא בכלל. למעשה באותו רגע אפשר היה להגדיר גם את מצבי כמשתולל. היא גמרה טיפה לפני במעיכות של הגוף שלי אל תוך שלה, כשהיא כמעט מרסקת לי צלע או שתיים. אחרי שגם אני גמרתי, התרוממתי מעליה ונשכבתי לצדה מותש, היא קמה ועשתה דבר מדהים – היא פשוט ליקקה ומצצה את הזיין שלי מכל הכיוונים. כשנרגענו, נכנסנו חזרה למים החמים עם מה שנשאר מהיין והתחלנו לצחוק כמו מטורפים. הייתי רוצה להגיד שזה הזיון הכי טוב שהיה לי בחיים, אבל כמה מהזיונים שלנו מאז שאנחנו יחד עלו עליו.

למעלה