סיפור לחג !!(פרק א` )

ליאור א

New member
סיפור לחג !!(פרק א` )

היה זה שוב ערב חג פסח ואני כהרגלי התארגנתי כדי ללכת להורים לליל הסדר. אספתי את חפציי , אמרתי שלום וחג שמח לשותפה שלי ויצאתי. בעודי הולך לאורך רח` אבן גבירול , נזכרתי שלא קניתי שום מתנה לחג והחלטתי שאני הולך לקנות בקבוק יין טוב .. מתנה קטנה וטובה לחג ארבע הכוסות ... נכנסתי לחנות יין שהכרתי וחיפשתי לי בקבוק משובח .. בקצה החנות צדה עיני בחורה צעירה עם נתונים מרשימים למידי שאחזה בידה בקבוק סופרייר מרלו של ברקן , בדיוק היין שחיפשתי ... !!! התחלתי פוסע לעברה , היא הייתה מתוקה להדהים , שערה האדמוני גולש עד לכתפיה.. שדיה המרשימים עומדים יפים וזקורים מציצים לא מציצים מחולצתה הפתוחה קלות ... אמרתי `` היי `` היא הסתובבה ועיניה הירוקות חייכו אליי , `` היי`` היא השיבה... ``יין מעולה `` אמרתי .. `` כן , חיפשתי יין טוב לליל הסדר , אני נוסעת להורים אתה יודע `` אמרה כששפתיה החושניות גורמות לי לתחושת חום המציפה את כל גופי .. `` פשוט , הוצאת לי את המילים מהפה ... גם אני באותו עניין`` השבתי ..והרגשתי איך הזין שלי מתחיל להתקשות .. היא חייכה ואמרה לי `` אז לקנות או לא לקנות את היין הזה ? `` - ``בהחלט - לקנות - מחיר יחסית זול - אני הייתי קופץ על המציאה `` ודמיינתי לעצמי איך אני קופץ עליה וקורע ממנה את הבגדים ... `` אני ליאור `` הצגתי את עצמי - `` נעים מאד ליאור אני מיטל `` לחצנו ידיים ... הרגשתי את חום גופה עובר אליי ולא רציתי לעזוב .. ``לאן את נוסעת ? `` שאלתי - `` אני לכיוון קיבוץ שפיים `` - היא ענתה .. `` אני בכיוון , אני נוסע לנתניה , רוצה טרמפ ? `` - `` בכיף `` השיבה לי בחיוך .. ``אחלה `` - והתחלתי לדמיין איך אני נוגע בה ומלטף את גופה הרך ושדייה המרשימים .. שנינו קנינו את היין , אני להורים שלי והיא להורים שלה .. ויצאנו לעבר מכוניתי שחנתה כמה רחובות רחוק יותר .. (סוף פרק א` )------------------------------------------------------

shoteret

New member
השוטרת כאן - ליאור

היי סקסי, ככה עושים תגיד לי מתחילים ולא גומרים יאללה אני רוצה לדעת מה קרה ממני

למעלה