סיפור לחג !! (פרק ג`)

ליאור א

New member
סיפור לחג !! (פרק ג`)

עצרנו בצד הכביש המוביל צפונה ופנינו לשביל צדדי שבצבץ במקרה ליד. ``תמשיך פנימה - אני אוהבת את הטבע הפראי `` לחשה באזני תוך שהיא מלטפת את מושא אהבתה ברכות .. `` כן - נכנס עוד קצת פנימה אני חושב שאני מכיר פה את הדרך .. `` עניתי תוך שאני חופן בידיי המסוקסות את שדייה התמירים עד לאין סוף.. מצאנו לנו פיסת דשא ירוקה שמסביבה פרחים יפיפיים של אביב .. פרסתי שמיכה חמה וישבנו... ברגע של הברקה הוצאתי את בקבוק היין שקניתי ופתחתי אותו , שלפתי שתי כוסות שתמיד נמצאות אצלי במכונית ל``מקרה חירום`` שכזה ומזגתי.. ``באמת יין מעולה .. - אתה מתמצא הא ? `` אמרה תוך שהיא לוגמת מהיין ומלקקת את שפתייה הורודות .. ``כן קצת - `` עניתי .. השכבתי אותה על השמיכה תוך שאני מלטף את גופה הרך והמדהים .. הפשטתי את חולצתה וחשפתי את שדייה המושלמים ... לקחתי את כוס היין מידה ושפכתי על פטמותיה המזדקרות.. היא נאנחה תוך שאני מלקק כל טיפת יין שהייתה על גופה .. `` הא אתה מתמצא לא רק ביין אני רואה ?`` אמרה תוך שאני מלטף את שדייה יורד לעבר בטנה הרכה אל שושנת אהבתה הורודה .. הפשטתי את מכנסיה וחשפתי את אותו הפרח אשר ביצבץ לו מבין תחתון החוטיני השקוף שלה .. ירדתי אליה ובתשוקה עזה התחלתי ללקק את אותה שושנה בלשוני הארוכה.. היא התחילה לנוע בחוסר שליטה ולגנוח כאשר לשוני נגעה בדגדגנה שנפתח אליי כמו פרח בפריחתו .. `` הא הא הא ..כן אתה מעולה `` אמרה תוך שהיא דוחפת את ראשי אל בין ירכיה החושניות.. לשוני המשיכה לטעום מטעם גן העדן ואצבעותיי הארוכות התחילו חודרות אחת אחר השניה אל תוך שושנתה הורודה.. נכנסות ויוצאות .. נכנסות ויוצאות .. נכנסות עמוק אל תוך תוכה .. והיא גונחת ונאנחת .. `` כן כן .. `` נשימתה החסירה פעימה ..והיא תופסת בידי ומכניסה עמוק יותר את אצבעותיי אל תוך שושנתה אהבתה.. אני ממשיך ללקק ומחדיר ללא הפסקה את אצבועתיי אליה, לתוך תוכה , עמוק יותר חזק יותר... `` הההאאאאאאאא האאאאאאא - כן כן כן - אחחחחחח אחחחחחח `` היא גמרה בצעקה ואני מרגיש את הצוף המתוק שלה זורם מתוך שושנת אהבתה אל בין אצבעותיי.. כבר לא יכולתי להתאפק וחשקתי כל כך להחדיר לה את יונק הדבש שלי שעמד מוכן בשיא תפארתו וגדולתו .. `` בוא אליי !! עכשיו !! אני רוצה אותך !! `` אמרה תוך שהיא מפסקת את רגליה לרווחה .. סוף פרק ג` -------------------------------------------------------

למעלה