סיפור לידה - ליומולדת 5 שבועות...

Rakefetsagman

New member
סיפור לידה - ליומולדת 5 שבועות...

התגברנו על בעיות ההנקה. והכל יחסית בסדר, ורציתי לשתף אתכן בסיפור הלידה שלי סופסוף ולומר תודה על התמיכה והעצות -- מזל שהייתן שם בשבילי.
רקפת ודני.

p e a c h i t

New member
../images/Emo140.gifאיזה סיפור מרגש

אני דומעת כאן בשקט. המון
מקווה שההנקה הסתדרה ושיהיה רק טוב.
איך יצאה העוגה?

Rakefetsagman

New member
תודה ../images/Emo9.gif

ההנקה בסדר. והעוגה (ששכחתי להוסיף לה קמח) יצאה ניפלא. עוגת הגבינה הכי טעימה שאכלתי. אחרי שהכל ניגמר כולן ישבו לאכול עוגה ולשתות קפה.

אפרתי ב

New member
אוי מותק

כולי צמרמורות. יש לי עוד פעם את ההתרגשות הזאת בבטן. יושבים ואוכלים מעוגת הצירים השמימית. עוגה של אהבה וכאב. עוגת לידה. תודה לך כל כך באופנים שאין לי דרך להסביר.

Rakefetsagman

New member
../images/Emo25.gif ,תודה לך,

הנדיבות שלך בפרסום סיפור הלידה -- נתנה לי את הרעיון. והמתכון הניפלא היה ה'סידור האחרון' שהשלמתי לפני הלידה. אני זו שמודה לך על החום שפרץ ועלה מההודעות והמסרים ששלחת - וממש חיבק אותי בשתי ידיים מושטות...

אום נטע

New member
יו, איזו לידה מקסימה!

איזה יופי שהיתה לך חוויה מתקנת נפלאה שכזאת!
גדול!

Manty

New member
רקפת, סיפור נפלא ../images/Emo24.gif

תיארת כל כך יפה את מעורבותו של אדם. איזה כיף לו שהיית כל כך פתוחה ומקבלת ונתת לו להשתתף בתהליך
לא כל כך אהבתי את התנהלות המיילדות, אך אני מבינה שלך היה טוב עימן ושהלידה היתה חוויה מתקנת ומעצימה! אני כל כך שמחה עבורך שההנקה הסתדרה (אם בא לך לשתף, אשמח לשמוע את הסיפור) המון מזל טוב לכולכם

אשכר ש

New member
איזה יופי ../images/Emo13.gif

ממש יכולתי לדמיין את ההלם של אדם כשהוא נכנס הביתה וראה בריכה באמצע הסלון ואמא שלו צפה בפנים
שוב המון מזל טוב לכל המשפחה המורחבת!

shirnir

New member
סיפור מרגש ומקסים

את נשמעת כמו אישה ואם חזקה במיוחד. מאחלת לכולכם את כל הטוב שבעולם.

דומעת ודומעת ../images/Emo141.gif

איזה יופי. <אני מתמכרת לסיפורי לידה
> נורא ריגשה אותי הסיטואציה עם אדם בבריכה. קסום ומתוק. תודה שסיפרת. מזל טוב לכולכם

debby12

New member
מנהל
כתבת נפלא. נהניתי מכל מילה

את צריכה לפתוח בלוג.... בעיקר צהלתי יחד עם אדם בקטע שבו הוא מצא אותך באמצע הסלון בתוך בריכה. אני מנסה לדמיין את התגובה של בילבי (בת שנתיים וחצי) בסיטואציה כזו -- לא יכולה לדמיין אושר גדול מזה עבורה. אגב, אני משערת שהמים החמים עייפו והרדימו אותו כך שהבטיחו שיישן שנת ישרים על הבוקר (אין כמו מים חמים "לבשל" ילדים כך שייתעייפו וילכו לישון) - כך שזה גם פעל אסטרטגית. אני סקרנית איך אדם הגיב בבוקר כשראה את אחותו!!
ד. נ.ב. לגבי הקטע של הגדלת הפתיחה בעזרת עיסוי - בחיים לא שמעתי על זה - זה חדש לי.

swann

New member
איך התרגשתי ../images/Emo24.gif

מהכל הכל. השיתוף עם אדם, השלב האחרון לפני יציאתה. קראתי בנשימה עצורה.

למעלה