סיפור לפני השינה - מקריאים לילדים?

סיפור לפני השינה - מקריאים לילדים?

ואם כן, מי אחראי על התפקיד? מי בוחר את הספר? האם גם אצלכם יש ספרים שקוראים שוב ושוב ?

akavishon

New member
כמעט כל ערב יש הקראת סיפור

הילדים בוחרים, כל אחד בוחר את הספר שלו. יש מבחר גדול מאוד של ספרים בבית (המתנה המועדפת עלינו) וכמובן, שיש ספרים שנבחרים שוב ושוב. הרבה פעמים הם בעיקר רוצים לגנוב עוד כמה דקות עם אבא או אמא ולא ממש מקשיבים לסיפור.

Master Stav

New member
יש סיפור ויש אחראית

טאי שלי הנסיכה בת השמונה בסוחרת את הספר ומקריאה לכולנו גם לי וגם לסער בן ה6 ....

hag70

New member
בהחלט קוראים../images/Emo63.gif

אם הילדה לא נרדמת לפני שחוזרים עם הספר ביד
אם כי לאחרונה הילדה התחילה לקרוא לנו
. מי קורא? מי שבבית ומשכיב את הילדה (ב 95% רק אחד בבית בזמן ההשכבה). אין לנו הרבה ספרים שחוזרים שוב ושוב, אבל יש לפעמים קוראים ספרים בהמשכים (כמו קוקי חבקוקי למשל).

אני אחראית הקראות (אבא מעדיף משחקי

מחשב משותפים לפני השינה). יש ספרים מועדפים - הקטר הכחול שיכול, החתול שלי הכי טיפש בעולם, קרקס בלאגן, המכשפה מימי (זאטוט בן ארבע ושבועיים). הבכורה קוראת לבד כבר. אני אוהבת את ההקראה הזו כי עבורי היא מסמלת סיומו של עוד יום.

tn1971

New member
מכיוון שמאז שהיא הגיחה לאויר העולם

אני האחראי על האמבטיה ופרוייקט השינה אז אני זה שמקריא את הסיפור, אל אף שהיא רק בת שישה וחצי חודשים. שתתרגל

tudu

New member
אצלנו יש מנוי בספריה.. ו 3 ספרים לפני השינה.

גם אני וגם אשתי אחראיים על הסיפור לפני השינה (לרוב אני יותר, כי אשתי מקלחת את הקטנציק באותו הזמן) שוכבים להם הגדולה (3.5) והאמצעי ( 1.5) יחד באותה מיטה, מקשיבים לכ 3 סיפורים בלילה. כל לילה. התחיל מסיפור אחד, זחל ל.. "עוד אחד קצר ודי.." והיום זה סיפורים עד שנרדמים. -שמוליק קיפוד- דירה להשכיר - טרופותי הבת - שוקי פסטה ג'ינגי' - הענק הכי גנדרן בעולם - בייגלה - סיפורו של משולש ורוד - אל תבכי ציפורת - פלוטו - חמישה בלונים - הבית של יעל - האריה שאהב תות - ועוד.. באחד הספרים ראיתי שהעיניים של הגדולה נעצמו.. אז חיפפתי באחת המילים.. הקראתי (במקום "מאז..") ואז.. - מיד מתוך שינה היא תיקנה אותי.. "אבא.. ומאז.."

למעלה