סיפור לפני השינה
המלצות???

סיפור לפני השינה../images/Emo24.gifהמלצות???

איזה ילד לא אוהב שיקריאו לו סיפור לפני השינה. יש לכם המלצות. אנא שתפו. תרי

fortune

New member
איננו אנשים דתיים וגם לא

מסורתיים אך הסיפורים שלפני השינה היו "לכל זמן ועת לכל חפץ..." של שלמה המלך קריאת שמע שעל המיטה - להברחת כל ה"שדים והרוחות" ועוד מסיפורי התורה והתנ"ך בכלל. הסיפור שהכי אהבו היה "משפט שלמה" שתרגם להם פחדים (לא ידועים לי). תמיד ביקשו לחזור על המשפט המספר שביקש לחצות הילד לשניים... מצאנו שאלה מאוד ממלאים ונותנים כיוון מרגיע לחייהם הלא מובנים כל-כך...

קונסולה

New member
לילה חשוך אחד..

של אורה אייל. מספר על: חנה בננה שהולכת לישון, לא שמה את הבגדים במקום וכל פעם שמכבה את האור רואה צורה אחרת מהבגדים: מפלצת, פיל וכו´.. ובסוף שמה אותם בארון, הולכת לישון ומתעוררת בבוקר. חרוזים נפלאים, וחזרה על משפטים, שילדים מאוד אוהבים..

ספר נוסף של אורה אייל...

אם אינני טועה זה חמש מכשפות הלכו לטייל. ספר מלא דמיון. ילדי מאוד אהבו אותו.

הי מיכל../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום. אעדכן את תאריך הלידה של יואב אצלי בפורום. אשמח לענות על כל שאלה בעת הצורך ולשמוע את דעתך. תרי

אני מקריאה ל"שמחתי",לפני השינה

את" הדובון לא רוצה" להבדיל" מהדובון לא לא" עכשיו היא בעניין דובים. "הסבון בכה מאוד" "מיץ פטל" "ואני גדול". הצעה:אולי נפתח פינת ההמלצות עם רשימת ספרים המותאמים לפי גילאים?

ההצעה מתקבלת בשמחה../images/Emo24.gif

אמא של שמחה. אבדוק את הנושא בנוסף לנושא קישור האתר שלא נפתח. אני מנצלת הזדמנות זו ומזמינה כל אחד ואחד ממשתתפי הפורום להציע הצעות כאלה ואחרות לפריחתו ושגשוגו של הפורום. תודה. תרי

סיפורים, ../images/Emo63.gif

אין אצלנו ספר קבוע שאני מקריאה לה, יש לה ספר מהסיפריה, ספר מהגן ועוד מלא ספרים שרכשתי לה "מפתחות הקסם של דידי" - ליאור אוברמן - ספר מאוד מומלץ ומלמד על סובלנות. האם יש חשיבות לקריאת אותו הספר כל יום???

לדעתי זה מאוד אישי ומאוד ../images/Emo24.gif

אנדיבידואלי.יש ילדים שאוהבים לקרוא אותו הספר כל יום ובכל פעם מחדש הם מגלים אוצרות חדשים ולומדים משהו חדש. לעומתם יש שאחרי עיון אחד או שניים לא התענינו יותר ויזדקקו לגירוי הקריאה באמצעות ספר חדש. איך זה אצלך???

אושר שלי בדיוק כמוני, מאוד אוהבת

ספרים..ולא חשוב איזה.. אנחנו קוראות ספר שבמהלך הקריאה הראשונה תמיד אני צריכה להתרגז
כי היא תמיד רוצה להעביר את הדפים קדימה, לפני שבכלל הספקתי להקריא לה.. אח"כ היא צריכה "להקריא" לי את הספר
לשאלתך, היא מאוד אוהבת לחזור על אותם הספרים, אבל גם מגלה התלהבות כשאני מביאה לה ספר מהספריה או כשהיא מביאה ספר מהגן. היא בעיקר אוהבת ספרים עם המון תמונות.

זה ממש לא משנה מהי ../images/Emo24.gif

צורת הקריאה ומהו אופן ההתעסקות עם הספר. עלייך להבין שאהבת הספר היא נכס ועלייך לסמוך עליה ולזרום איתה.אם במהלך קריאה ראשונה היא כדפוס רוצה להעביר את הדפים קדימה זה בסדר. התמונות מספקות לה גירויים, היא קולטת מסרים ואחר כך היא מעבירה לך אותם. נשמע לי נפלא. מה דעתך??? מה דעתכם משתתפי הפורום??? תרי

למעלה