סיפור לפני השינה

רומי 007

New member
סיפור לפני השינה

לילה טוב לכולם. שבועיים כמו שהיו לי - לא מאחלת לאף אחד. תקציר התלאות: זה התחיל בזה שחזרנו מחו"ל ורצתי לעשות אולטרסאונד. אמרו שיש לי גידול בשחלה (סוף סוף קוראים לילד בשמו) ושאני צריכה לעשות בדיקת דם לגילוי מוקדם של תאים סרטניים לוודא שהוא שפיר. לא אחזיק אתכם במתח - הכל בסדר והבדיקה חזרה לפני שעתיים תקינה. אבל הזמן שעבר הרג אותי מבפנים. אחרי שלושה ימים בעלי פוטר מעבודתו. הלחץ בעבודה שלי היה קשה מנשוא ונוספו עוד בעיות בתחומים אחרים. בקיצור הסתובבתי בבטן עם כל הדברים האלה שבוע - כשרציתי להכנס לפורום ולשתף אתכם קצת בסיוטון שלי פתאום לא הצלחתי להזכר בסיסמת הכניסה שלי מרוב בלבול ועייפות!! אז זהו, אני כאן, הכי חשוב שאין לי משהו מסוכן. עברו לי כבר המון תסריטים בראש השבוע ואני שמחה לאפסן אותם במגרה. עדיין נראה שעוד יקח זמן רב עד שאתחיל טיפול חדש. אבל עכשיו אני אופטימית.אז זה הסיפור שלי לפני השינה. מקווה לסוף טוב

הרמוניה

New member
רומי-אני נורא שמחה שלא מצאו משהו רע

שולחת
שיגרש את השבוע הרע ותקווה לעתיד
יותר טוב לראות אותך איתנו-עכשיו תלכח מפה מהר..... הרמוניה

נועם@בת

New member
בונדית, נשמה, זה נשמע כמו סיפור

אימה לפני השינה. תמיד אפשר להכנס בשם רומי 007* ולא לאכול את הלב לבד. הכי חשוב זה שהבדיקות חזרו תקינות. בעלך ימצא עבודה אחרת, ואת תהרי ותלדי. בזה אף אחד לא מטיל ספק. אבל מה שעברת בשבועיים האלה בטח היה סיוט שלא מן העולם הזה. ומה הלאה? מה יעשו לגידול? ינסו להרחיק או יתעלמו? רומי חמודה שלי, קבלי
ענק רטרואקטיבי לשבועיים שלמים. והלואי ולא תעברי אף פעם יותר משהו כזה
נועם

רומי 007

New member
תודה תודה תודה

אני עונה לכולן ביחד וסליחה מראש כי בשל קוצר זמן אני לא אספיק עכשיו לענות באופן אישי. בנות אתן נהדרות. ממש בא לי לבכות למראה התגובות שלכן (וגם כי אני עוד קצת מרחמת על עצמי). הימים האחרונים עצובים ועמוסים בעבודה. מן דיאלקטיקה בלתי אפשרית כזו. אין לי זמן לנשום. אני שמחה שזה לא ממאיר (השם ישמרנו) אבל גם במצב הנוכחי, כשאני כל הזמן מרגישה כל מיני כאבים בכל מיני הזדמנויות חגיגיות, זה גם כן לא מדהים. לנועם ולכל מי ששאלה: כרגע לא רוצים לנתח כי אין טעם. כי הוצאת השחלה פרושה גם הוצאת הביציות ולא רוצים להקטין לי את הסיכויים. אני רק רוצה ללדת עוד ילד ואחר כך לא אכפת לי מה יוציאו ומתי. אבל מגיע לי ללדת ואני לא מוותרת על זה. לא ברור רק מה ההורמונים עושים לכל העניין הזה. וזה גדל. בניתוח יש גם סכנת הידבקויות וגם מזה רוצים להמנע. לכן, בינתיים סטטוס קוו ולא נוגעים בכלום.אז ככה אני, משתדלת לא לחשוב על זה. בינתיים יש גם תקוות ואור בקצה המנהרה: חברה טובה שהכרתי במהלך הטיפולים הצליחה לפני שבועיים בהפריה מס´ 12 שלה, הפעם בשיטת ZIFT. השבעתי אותה שתיכנס לכאן לספר את סיפורה. זה נורא מעודד אותי ונותן כוח להמשיך. אני מקווה שישתפר לי המצב רוח במהרה ושאכתוב לכן בקרוב משהו שיעלה חיוך ולא יעודד בכי. נשיקות ממני.

טלי2

New member
אפשר לנשום לרווחה...

אז קודם כל הסוף לסיפור הנוכחי הוא כמובן סוף טוב, אבל נשמע שעברת ימים קשים ומתוחים מאוד... אז עכשיו את יכולה להוריד מעט מהמתח, לנוח כמה שרק ניתן, עד לתחילת הטיפול הבא, להשכיח מעצמך את תסריטי הבלהה, ולהביט קדימה.

רוני@30

New member
וואו רומי, איזה התמודדות קשה!

אני מקווה שמעכשיו דברים יהיו במגמת שיפור, ושזו היתה ירידה באמת רק לצורך עלייה. מה עושים עם הגידול בשחלה? משאירים אותו שם בינתיים? תחזיקי מעמד, רוני

רומיקה אחותי הסרטנית

העיקר שהכל בסדר בחלומותיי השחורים המחלה הזו משתתפת קבוע. צריך להפסיק למות מפחד העיקר שאין לך שום תסמינים ושום חשד ל... מחכה איתך לילד שיבוא.... הפיטורין מעיקים אבל הם לא העיניין אני גם באוירת אווה מריה תודה לעולם לשמש האפורה על זה שאני בריאה רוצה להיות בריאה שמחה איתך שאת שלמה ולא נדבקו אלייך אסונות אז בוא נגיד תודה ונשמור על מצב רוח נורמלי אינשם

../images/Emo32.gif אינשם המתוקית -

בגלל שאת דיי דנדשית פה - אז אשמח לחדש לך שיש 2 רומיות - ואני היא מזל סרטן (טוב, אולי גם בונדית סרטן) ואגב, כתבת שנולדת בשנת ה"שפל" - שנת השפל שלי היא השנה האחרונה (חה חה חה חה חה) מקווה שאת חשה בטוב

נועם@בת

New member
למרבה הצער אינשם היא בכלל לא

דנדשית. חותרת ותיקה מאוד, שקצת הורידה פרופיל בזמן האחרון. נועם

שירלי.ה.

New member
רומי, מאחלת לך ולבעלך רק טוב ../images/Emo42.gif

ושמחה לשמוע שהכל אצלך שפיר
שירלי.

עמית@

New member
רומי איזו הקלה

חשבתי עלייך לא מזמן, שמחתי לראות אותך , מקווה שהאיש ימצא עבודה חדשה בקרוב- והכל יבוא על מקומו בשלום (נשמע כמו אגדה
) עמית

רינתילה

New member
באמת סיפור אימה

חבל לי שנאלצת לעבור את זה לבד (ז.א. - מבלי לשתף אותנו...). טוב שהחששות התבדו והגידול שפיר. מה יעשו עכשיו? מנתחים? משאירים? זה משפיע על הטיפולים? מקווה שבעלך ימצא עבודה במהרה ושניכם תרגישו יותר טוב! תנוחו קצת מהלחץ בינתיים. שזה יהיה סיפור האימה האחרון בחייך! מעתה - רק סיפורים משמחים! רינת.

רומי בונד אני הייתי ישר מתעלפת רק .

מלשמוע את המילה גידול .... למה זה מגיע לך ??????? העיקר שהכל טוב ותקין ואפשר לנשום לרווחה אני בטוחה שזאת הרגשת הקלה לשמוע שהכל בסדר .. אוהבת
ובהצלחה בהמשך

ligo

New member
רומי ../images/Emo11.gif

תסריטים אף פעם לא חסרים לנו, אבל הסוף חייב להיות טוב
וכמו שהסבתות אומרות- העיקר הבריאות. השאר יבוא מאליו.

תאומתי, בונדית מתוקה שלי - דאגתי

לא ידעתי מה קורה איתך. הרבה זמן לא היית בפורום. שמחה שהכל הסתדר על הצד הטוב מבחינת הגידול (בררר....רק לכתוב את זה כבר מפחיד) שולחת לך המון חיבוקים ונשיקות, ואל תדאגי - הכל חייב (!!) להסתדר על הצד הטוב ביותר.

הנה את ../images/Emo24.gif

דגאתי ועכשיו רווח לי. לא בריא לשמור דברים כאלה בבטן - טוב שעכשיו את שוב אופטימית. די רומי, עברת את מיכסת הצרות שלך - מעכשיו רק בשורות טובות, ואני בטוחה שיהיה לסיפור שלך Happy End. חושבת עליך הרבה

רומיקה, זה פשוט תסריט לסרט מתח

חבל רק שהחיים האמיתיים הם השחקנים הראשיים. יעשו משהו עם הגידול השפיר הזה? אולי הוא זה שמפריע? מקווה מאוד שכן, ושאוטוטו את מודיעה לנו שבעלך מצא עבודה חדשה ואת "מצאת" הריון חדש. בכולופן, טוב לראותך איתנו
מרב

רומי יקרה

קודם כל אני שמחה שזה לא משהו מסוכן ומבהיל. אני מקווה שבעלך ימצא עבודה בקרוב. לעיתים נדמה שאין סוף לצורעס, אבל זה לא נכון, עוד המון דברים טובים מחכים מעבר לפינה. מחזקת אותך עם האופטימיות ומאחלת רק טוב זוהרה

רומי חמודה

אני שמחה לשמוע שהכל בסדר חוץ מזה, את מוזמנת להתקשר אלי תמיד. ובעיקר כשאת לא מצליחה לכתוב לנו כאן
מאחלת לך רק טוב. שבת שלום
כוכי

מרב.

New member
רומיקה יקרה,

מן הסתם כבר שכחת שהיית בחופש עד ממש לא מזמן, עם מצבור החוויות המפוקפקות שעברו עליך מאז חזרת מחו"ל... לדעתי- דרוש בדחיפות עוד חופש
אבל ברצינות, עד כמה שתוכלי, תנפשי קצת מכל הצרות הללו, אחרת יצמחו לך הרבה שערות לבנות בבת אחת
זה נשמע שאתם ממש זקוקים לזה. מקווה שהגידול שם לא מפריע להריון, ספרי מה יעלה בגורלו. והלוואי שעבודה חדשה לבעל תימצא במהירה, יודעת כמה מפחיד להיות "שם בחוץ" במצב הכלכלי הנוכחי... שתהיה שבת שלום, מרב

למעלה