סיפור לשבת: "אתמול הייתי במספרה"

סיפור לשבת: "אתמול הייתי במספרה"

ביום שישי, קמתי בבוקר, הסתכלתי על עצמי ואמרתי יאללה הגיע זמן לטיפול 10,000 אז קדימה למספרה: צבע תספורת גבות שפם.... הספרית, השקיעה ועשתה לי תלתלים מקסימים עם מוס, הרגשתי ונראיתי מליון יורו. אמרתי לספרית "יו איזה חבל שאין לי אירוע היום, לאן אני אלך עם כל היופי הזה?" יצאתי מהמספרה וככה אני צועדת לאיטי ברחוב, מנופפת בשערי המטופח והיפה מרגישה כמו כוכבת הוליוודית ופתאום אני פוגשת מכרה. היא מספרת לי שהיום בערב הם עושים מסיבת יום הולדת הפתעה לאחותה ושאולי אני אבוא לכמה דקות "לנענע ולעשות קצת שמח". השבתי לה שתמורת מרשרשים מסויימים אשמח לבוא ולעשות שמח. הקיצר, סוף טוב לתלתלים היפים שלי, הם רקדו, פיזזו, עינטזו, נצצו ועשו שמח לכולם. היה נחמד, היה חם, היה שמח, בחרתי שירים יפים, היה מזגן (כל רגע נמלטתי למזגן וקיררתי ת'עצמות הבוערות שלי). עכשיו התלתלים שלי רגועים... נ.ב. מי אמר שלפעמים משאלות של לב לא מתגשמות? אפילו שהן קטנות ואולי לא חשובות ליקום.... שלכם תמרה

כל משאלת לב חשובה ליקום. שלך!!!

אם לא יהיו לנו משאלות קטנות שיתגשמו , אז במה נאמין? במי נבטח? עבור מה נחייה בעצם??

קונקי1

New member
איזה סיפור מלבב- אהבתי../images/Emo24.gif

מסתובב כבר זמן סרט כזה בחוגים מביני עניין שנקרא "הסוד", לא ראיתי למרות שקיבלתי אותו אבל הבנתי שהמסר הוא שאת מביאה לעצמך מהיקום את מה שאת מבקשת לעצמך ותראי איך ביקשת וקיבלת

קונקי1

New member
../images/Emo10.gif קיבלתי אך טרם הספיקותי...

אבל הבנות שלי שראו אומרות שזה בערך שעתיים עם מסרים חכמים תורה שלמה שרצה באינטרנט

פרסילון

New member
את חייבת לראות אותו

אבל החוכמה לא לראות אותו אלא ליישם אותו וזה לא קל
דומה מאד לעיקרון של דמיון מודרך

קונקי1

New member
כך אמרו לי כולם ../images/Emo70.gif אלא...

שאני ממתינה לקבל עותק עם תרגום אני רוצה לראות את הסרט נקי בלי להתעסק עם מילים לא מובנות ותרגום כך אני אוכל להתמסר לכל הרעיון ראית את הסרט?

פרסילון

New member
בלי תירוצים... ../images/Emo8.gif

קבלי את הסירטון מתורגם לעיברית (מחולק אומנם ל-9 חלקים) אני ראיתי אותו פעמיים, אבל קשה לומר שיישמתי.... הסוד

קונקי1

New member
wa wa wi wa, מאיפה הבאת לי את זה עכשיו../images/Emo6.gif

פרסילונה אחותי, שיחקת אותה עכשיו מה זה הפתעת אותי בגדול או.קי. שומרת את האתר ומבטיחה לדווח כשאני מסיימת תודה

שמתי לי פודרה, צבעתי ריסים... ../images/Emo6.gif

תמרה, אני מצ'וגעת חולה מ ת ה עליך יפיופה! קבלי בוסה

למעלה