סיפור לשעת לילה....

סיפור לשעת לילה....../images/Emo94.gif

הוא לבש מכנסי ג´ינס וחולצת טי לבנה שהשאירה דמיון לחקור את גופו .. בשקט כמעט בלחישה הוא שאל לאן תיסעי? תשובתי היתה במבט.. חקרתי את עיניו , נשאבתי אליהן הנחתי את ידי על כתפו, כמו הכרתי את הגוף הזה... והיד גלשה אל החזה שלו..תוך שהוא נוהג נכנסתי לרכב.. הוא ישב שם ללא מילים, הבטתי בעיניו כמהופנטת והוא החל בנסיעה נוכחותו כאילו הזמינה אותי לחקור את גופו, לכבוש כל פיסת עור בתשוקתי.. באצבעי הוריתי לו לעצור, שחררתי את החגורה ונעמדתי על ברכיי רוכנת לעברו, התקרבתי אל פניו כשידי על סנטרו והפנתי את מבטו אליי, עיניו כמו חדרו לתוכי והרטיטו את תאוותי פניו היו חתומות באותו מבט מיני , חודר, מהפנט.. ליקקתי את שפתיו ושוב הרחקתי מפניו לחוש את מבטו בי, ידיי כמו ידעו את גופו רצו לחוש כל חלק כל קימור, התיישבתי חזרה אל הכסא והושטתי את ידי אל עבר מכנסיו.. הנחתי אותה על אברו וחשתי בזקירותו ובגאוותו... הוא התניע את הרכב והמשיך בנסיעה, כאשר ידי מונחת על אברו מלטפת .. לא שאלתי לאן, הרכב נעצר הוא יצא וניגש לפתוח לי את הדלת, יצאתי והוא אחז בידי אל כוון המדרגות לבי פעם ורגש..... הוא נעצר ורכן לעברי הצמיד אותי אליו כשידו על מתני וטעם את שפתיי בלהט..לשונו חדרה את פי , הוא ליקק את שיני ושוב מצץ את שפתיי, העביר את לשונו על פניי ושוב אחז בידי והוביל אותי אל תוך הבית, סגר את הדלת אחריי ושמט את ידי... נעמדתי נפעמת כשעיניי תרות אחריו בתשוקה , הוא נעלם אל תוך חדר סמוך לשניות מספר ויצא כשאצבעו מופנית אליי ומזמינה אותי להתקרב, קרבתי אליו ומבט עינו לא מש ממני... הוא אחז שוב בידי חיבק אותי אליו והחל להסיר את בגדיי במהירות, השכיב אותי על המיטה וכשעיניו חודרות אל מבטי.. החל להוריד את חולצתו, כפתור אחר כפתור , חשתי בגל התאווה הנע בין ברכיי וגופי החל מתפתל , הנחתי את ידיי אל החזה שלי כשאני מביטה בו מתפשט אל מולי הוא נשכב מעליי והחל משתפשף בי , הנחתי את ידיי אל ישבנו והצמדתי אותו אליי, בחוזקה נעה איתו אל התשוקה. חשתי באברו החודר אליי ומענג את מיצי תאוותי ותשוקתי. צללנו יחד אל מעשה האהבים שני אנשים זרים, ביום שכזה אל תוך רגעים של תאוות בשרים.

אוגי פה

New member
פשששששששששששששששש

את גדולה מהחיים!!!!!!!!!!!!!!!!!! חבל שזה לא קרה לי חיחיחיחיחיחיחי

tairon

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo3.gif אוגי זה נקרא חםםםםם לוהט

אוגי פה

New member
זה לוהט אח שלי ?????

זה בועררררררררררררררררררררררררר איה איה איה שורף לי בלבלב

Mוניk

New member
סה את מיחרמינית לי בסיפור סלך

וואו איזה סיפור אששששש זה מסו מסו יאאלה אני פוססססס בריצההההההההה תודה חוציייייייייייי}{ לילה טופ מוניק

טאKילה

New member
סה מממממ... יאמיייייי../images/Emo3.gif

סה עוסה רטובית חחח מקסים אהבתי מינהלת סקסית סלי..

Mוניk

New member
מפיתום זה לא כולל את מאחורי הקלעים

ואת תנועות הגופה המסתוללת חחחחחחח מוניק

chany

New member
מן הראוי לציין אתמול כשניכנסתי לכאן

היית יורמית והפלא ופלא, 24 שעות אחר כך אני כבר טיפוס אחר לגמרי.

moshett

New member
מגניב

הערה אהבתי מאוד מה שכתבת אבל אולי פעם הבאה אל תעצרי כשמתחיל כל הקטע

tairon

New member
יש דמיון? תרוץ איתו זה כל היופי...

זה היה הקטע של הענין .. כל סיפור כל אחד מאיתנו יכול לקחת אותו לעולם הדמיון שלו וזו הגדולה בענין ברוך הבא לשיחות

למעלה