סיפור לשעת צהריים...
בוקר, שמש, הטרקטור עובד בחצר של השכנים. מוציא את הראש מתחת לשמיכה ומחפש את ה-RPG לתקוע לקבינה של הנהג.
השתמשתי בו שבוע שעבר על המניאק שחתך אותי. טוב נו, אם אין ברירה אז אין ברירה, קם, מקלחת, שיניים, קפה - בנוהל. יוצא החוצה מניע את האופנוע, קושר את הכלבה, לובש מעיל, כפפות, תיק על הגב (קיבינימט - כמה שהוא כבד). מתיר את כל הנעילות ממנו ויוצא לעבודה. האשה מוציאה את הראש מהחלון "סע בזהירות
". הנהון בראש ואני יוצא. משום מה החלטתי לסוע ברגוע דרך רעננה להרצליה - בדיעבד יסתבר כהחלטה הכי חכמה שהיתה לי עד היום. שמש מלטפת, שדרות העצים באחוזה נותנות כמעט הרגשה של חו"ל (נו באמת, על מי אני עובד זה הרי יפוג עם הנהג מונית הראשון שיחתוך ימינה) צומת קניון שבעת הכוכבים לוקח ימינה, יוצא מהסיבוב ושומע חריקות מתכת מאחורי, מממ... עוברת לי מחשבה בראש, מישהו פיספס את הרמזור האדום
מכ'פת לי, לא אני שם בצומת. אבל משהו מוזר לי, כל האופנוע רוקד לי צ'ה צ'ה צ'ה בין הרגליים. עוצר בצד, מעמיד על ג'ק אמצע, מסתובב סביב האופנוע, נאדה. עובר לבדיקה גופנית. עובר על האופנוע מהחזית לאחור הכל נראה תקין... עד שמגיע לגלגל האחורי - הוא זז ימינה ושמאלה על הציר
משהו לא בסדר כאן... עובר את הק"מ האחרון למוסך במהירות 5 קמ"ש. התפוצצו המיסבים - ככה פתאום. מזל, מזל שלא נסעתי במסלול הרגיל (4->5->איילון צפון). אם זה היה קורה שם...
בוקר, שמש, הטרקטור עובד בחצר של השכנים. מוציא את הראש מתחת לשמיכה ומחפש את ה-RPG לתקוע לקבינה של הנהג.