סיפור מאוד מבאס....

הדסים

New member
סיפור מאוד מבאס.... ../images/Emo10.gif

זוג שכנים שלנו קיבל היום טלפון מהגן אירועים שבו הם אמורים להתחתן (בין שמיים וארץ) שהיתה אצלהם שריפה אתמול !!!!!!!!!!! ושהם צריכים לחפש מקום אחר לחתונה , בספטמבר ביום חמישי , כמה נורא

אתי@

New member
אין איזו אחריות, ביטוח, משהו

איזו התחיבות של המקום במקרה כזה???

האם האולם יכול לעזור להם במשהו?

לארגן מקום חלופי דרך הקשרים שלהם בענף? יש בעיה בימי חמישי בספטמבר, כי בדרך כלל הם מלאים, במיוחד עקב החגים שנופלים באמצע השבוע, כמו יום כיפור שנופל על יום חמישי בסוף ספטמבר, וראש השנה שגם נופל מתישהו בסביבה.

שירי71

New member
איזה באסה - תחשבו על אלה שהיום צריכ

צריכים להתחתן!!! ומחר ומחרותיים וכיוב´.... יו .... מה עם התאריך של ה-30 לספטמבר? אולי הם יוכלו למצא משהו לאותו יום - זה ערב ערב חג סוכות, חברה שלי נזכרה די מאוחר והצליחה להשיג מקום טוב לאותו יום.

בבוסתן בראשית יש מקום בספטמבר

זה אמנם יוצא יום ג´ (11.9) אבל המקום מדהים (באמת, אני לא מתחתנת שם רק בגלל שיקולי מרחק), לא רחוק מ´בין שמיים וארץ´ והבעלים נורא נחמדים (יואב). הם פרסמו במתחתנים מספרי טלפון וכו´, אם צריך, אעביר אותם... בכל מקרה- אני לא יודעת עד כמה הביטוח אמור לכסות דברים כאלו, כי זה force majeure, יענו משהו שלמקום אין שליטה עליו (כמו רעידת אדמה). בכל מקרה צריך לבדוק...

הילית*

New member
מעניין לדעתאם הם סגרו הכל

עם נותני השירותים האחרים, כי אם כן אז הזזת היום היא ממש בעייתית ואני יודעת שליעל וצביקה זה הסתדר אבל לא תמיד זה ככה.

הדסים

New member
להילה , תודה והעברתי את

האינפורמציה הלאה, בכל מקרה הערב אני אנסה לברר עוד פרטים ואז אוכל לעדכן... בנתיים אני בדרך למספרה לעשות צבע ולהסתפר לקראת החתונה...וביום ו´ אני אלך לספר רק כדי לסדר את זה יפה

למעלה