סיפור מבאס על חתונה

*שיר

New member
סיפור מבאס על חתונה ../images/Emo18.gif

אז היינו ביום חמישי בחתונה במקום יפה ליד ירושלים. (אני לא אכתוב את המקום המדויק כדי לא להעליב,אם במקרה מישהו מכיר את הנוכחים). מלבד המקום היפה הכל היה פשוט איום ונורא. הקייטרינג היה של "לואיזה" (מישהו מכיר?!). קייטרינג מ-ז-ע-ז-ע. כמעט לא היה אוכל ומה שהיה, היה לא טעים ואפילו קצת מקולקל!! מוזמנים שהגיעו בזמן, אמרו שלא היה בכלל אוכל בקבלת פנים, ושוב, הקצת שהיה, היה פשוט לא טעים (עד כדי כך שאנשים ירקו את האוכל!!) הבר - לא היה בכלל דבר כזה. היתה שתייה קלה ויין (לבן ואדום) וזהו! המלצרים נראו כמו קובץ של עוברי אורח שנאספו לערב אחד. הם לבשו ג´ינס וחולצות לבנות ברישול רב. המוסיקה, של אינקוגניטו, היתה גרועה אף היא. לא היה שום קשר בין שיר לשיר. שירים ארוכים נוגנו עד הסוף. לא היתה שום התייחסות לרוקדים. פשוט זוועה. בקיצור, אני כמעט בכיתי מרוב דכאון ולחץ שגם לנו זה יקרה בחתונה שלנו.

אל תבכי. זו בדיוק התשובה שאתם

צריכים לתת למי שאומר שהתמכרת לפורום ואתם עושים מהחתונה הפקה כזו גדולה. אינקוגנטו נחשבים כטובים.. ואולי אפילו "לואיזה" ואולי המקום הזה ליד ירושלים.. אבל!!!! שום דבר לא לקוחים כמובן מאליו. צריך לבדוק, להחתים, ולדאוג שבמהלך הארוע מישהו ישים לב לכל הדברים הללו.

*שיר

New member
זה בדיוק מה שהחתן שלי אמר

הוא אמר שניכרת יד רשלנית בכל הדברים, שפשוט מי שארגן את החתונה לא ממש ידע מה לעשות, מה לדרוש ואיך לפקח, ושאין סיכוי שזה יקרה לנו, כי אנחנו קשוחים!
עדיין, זה היה מאוד מאוד מבאס. דרך אגב, אתי, קיבלת את המייל שלי עם התמונות של שרון?

הילית*

New member
אין לך מה לדאוג...

את הבחירות שעשית עשיתם לאחר הרבה המלצות ובדיקות. קשה לי להאמין שקייטרינג ומקום שמכבדים את עצמם, כמו שלכם, יגיעו לרמות כאלו. אישית לא שמעתי על קייטרינג לואיזה והוא אפילו לא הופיע ברשימת המומלצים של גני הארועים בהם ביקרתי. אנחנו היינו גם כן לפני כשנה בחתונה שלא היה מה לאכול. ממש בושה (באחד הקיבוצים) ואחרי החתונה מיהרנו לחפש מקום לקנות אוכל כי היינו רעבים... אני כמעט בטוחה שלכם זה לא יקרה. בכל מקרה תלחצו על הקייטרינג שלכם לקבל תשובות לגבי דברים שחשובים לכם וגם תבדקו אותם מדי פעם. פשוט תלכו לארועים שהם עושים ותראו את טיב השרות ואם אנשים נראים לכם שבעי רצון. מה שקרה לכם בשבוע שעבר נראה לי מקרה מאוד קיצוני שיהיה בהצלחה!

*שיר

New member
אני יודעת, אני יודעת... ../images/Emo9.gif

אני יודעת שאנחנו בדקנו הרבה את בעלי המקצוע, ואנחנו משקיעים הרבה אנרגיות בבחירות שלנו ובלדאוג שכל הפרטים יופיעו . ובכל זאת, זה עדיין מבאס שזוג שכבר החליט לערוך חתונה, ותכנןוהשקיע כסף (לא הרבה לפי התוצאה) מקבל חתונה ממש גרועה שהאורחים נמלטים ממנה (כולם הלכו ב-11) בכל מקרה, רציתי בעיקר להזהיר מהקייטרינג ומה- DJ.

למעלה