סיפור מהחיים. קצת ארוך אבל שווה

batman

New member
סיפור מהחיים. קצת ארוך אבל שווה

חומוס אחלה חומוס בזל ידוע בטעמו המשובח ובסמיכותו הממלאת את הבטן. אחר צהריים אחד, לפני מספר ימים , ישבתי עם חבר טוב בשולחן פינתי וניגבנו במרץ חומוס פול עם פיתות חמות . בשולחן מאחורי התיישבו שתי עלמו חן, הזמינו מרק חם ועד שהגיעה המנה, פיטפטו להן על דה ועל הה. חברי הטוב ואני, עסוקים היינו בבליסה ולכן יכולנו לשמוע את שיחתן של הבחורות מאחורינו. כמה הופתענו לגלות כי הבנות משוחחות על מחשבים ועל אינטרנט ועל הבעיות השונות הפוקדות אותן בנסיונותיהן לגלוש. היות וגם אני וגם שותפי לארוחה מתעניינים בתחום, זקפנו אוזנינו והאזנו ברוב קשב. בין ביס לניגוב דנתי עם חברי בפתרונות אפשריים לבעיות שעלו בשולחן הסמוך. בשלב מסויים הציע חברי הטוב כי אציע את אחד הפתרונות לבחורה שישבה מאחורי. ``השתגעת?`` ביטלתי את הצעתו ``מה פתאום שאתחיל לדבר איתן סתם כך, חוץ מזה שזה יסגיר את העובדה שאנחנו יושבים ו מקשיבים להן`` ``הן בודאי מודעות לכך ששיחתן נשמעת מעבר לטווח השולחן הקטן שלהן`` ענה לי ידידי. סובבתי את ראשי ואמרתי לנערה (היפה, אני חייב לציין) שישבה מאחוריי ``אני מצטער, אבל שמעתי חלק ממה שאמרת ואני חושב שאפשר לפתור את הבעייה שתיארת בקלות. כל שעלייך לעשות הוא.....`` והמשכתי בתאור טכני מעמיק לגבי שינוי הגדרות הדפדפן. ``אני לא ממש מבינה בזה`` ענתה איילת (זה שמה ) ``ידיד שלי עובד בהי טק והוא זה שהתקין לי את הכל`` הנהנתי בהסכמה והוספתי ``אז הוא צריך לבןא אלייך הביתה ולסדר את זה. עד אז לא תוכלי לגלוש ולהנות`` ``הוא בחו``ל`` היא השיבה ``אצטרך לחכות לו שיחזור. ``אולי תסדר לה את התקלה אתה`` הצטרפה לשיחה חברתה. אני חייב להודות שהייתי מופתע אבל התחלתי לזהות את ההזדמנות מתפתחת באופק ``כן`` עניתי ``גם זה אפשרי`` וכך, מצאתי את עצמי הולך עם איילת לביתה תוך שאנו מנהלית שיחת סמול טוק בדרך. איילת גרה בדירת סטודנטים אופיינית ברחוב אשתורי הפרחי. ריהוט משומש אך מסוגנן, ריח נעים של נקיון בבית ומחשב חדש לחלוטין. ``אבא שלי קנה לי אותו לכבוד המעבר לדירה `` אמרה בנימה מתנצלת ``מרשים מאד`` ציינתי בהתפעלות מעט מוגזמת תוך שאני מתיישב מול המחשב ומדליק אותו ``רק אשים כסא לידך כדי שתסביר הכל`` שמעתי אותה אומרת מהסלון ``קפה?`` ``למה לא`` עניתי ומיד ביצעתי סריקה זריזה במאגרי התמונות במחשב. כמו שחשבתי היו לה מספר תמונות של גברים ערומים וכמה תמונות של משגלים ארוטיים. ``חברות שלי שולחות לי המון תמונות כאלה`` היא עמדה כבר מאחורי עם שתי כוסות קפה ``תפסת אותי על חם`` הייתי נבוך ``רק בדקתי מה יש עכשיו על המחשב, בואי נסדר את הדפדפן שלך`` סגרתי את התמונות וניגשנו למלאכה. לקח לי בערך חצי שעה לכוון ולהגדיר את כל מה שצריך וגם להסביר לאיילת כל שלב. ``שמע`` היא אמרה ``מה הייתי עושה בלעדיך. סיף סוף אני יכולה לגלוש כמו בנאדם`` ``היית מחכה לידיד הזה שלך שיחזור מחו``ל`` השבתי בחיוך ``זו הייתה המתנה ארוכה, הוא ממש חי במטוסים ואין לו זמן בשבילי`` החלטתי לשנות נושא מהר, השיחה על הידיד המוצלח לא מצאה חן בעיני ``בואי נבדוק אם מה שעשינו עובד. נתחבר ונגלוש קצת. מה את אומרת?`` ``למה לא`` אמרה איילת ``אולי תראה לי אתרים חדשים, אני ממש טירונית בקטע הזה`` אחרי אתרים משעממים של וואלה ויההו גלשנו לאט לאט לאתרים יותר חמים. איילת לא רק שלא נרתעה אלא עודדה אותי וביקשה לראות דברים יותר רציניים. ``אם כך`` אמרתי ``יש אתר שאני מכיר, שיש בו תמונות יוצאות מהכלל באיכותן והכל גלוי לעין`` איילת נדלקה ``יאללה סע`` מצאנו את עצמינו מורידים תמונות של זוגות בתנוחות שונות, מציצות ודחיפות, ליקוקים והשפרצות. אני מודה שבמכנסי התחילה התעוררות וזזתי על הכסא כדי לסדר את המיכשור בתחתונים. איילת הבחינה בתנועה שלי ושאלה ``גם עליך התמונות משפיעות?`` חייכתי ``אלא מה ? בשביל זה הן נועדו, לא?`` ``זה ממש מגרה`` היא אמרה בשקט ``לא ידעתי שאפשר להידלק ככה רק מתמונות`` שתקתי . כל מילה הייתה כאן מיותרת. היבטתי על המסך והעלתי עוד כמה תמונות. איילת הצמידה את הכסא שלה לשלי והרגשתי את ידה עוברת על גבי. ``אל תשגעתי אותי`` אמרתי לה תוך כדי גלישה ``גם ככה התמונות האלה גורמות לי לבלאגן במכנסיים`` ``אז אולי כדאי לפתור את הבעיה`` היא עבירה את ידה לבין רגלי ומיששה מבעד למכנס את אברי ההולך ומתקשה. ``הממממ האם זה אקדח או שאתה שמח לראות אותי? `` צחקתי והתקרבתי אל פניה הצחוק נבלע בנשיקה ארוכה כשלשונותינו מגששות זה את זו עייני היו עצומות כשהרגשתי את ידה משחררת את החגורה במכנסי ומתעסקת עם הכפתור העליון ``אולי לא כדאי שנעשה את כל זה בישיבה`` שאלתי בתמימות של רוצח סדרתי ``חיכיתי שתגיד את זה`` איילת כבר לא התעניינה במסך ``תסגור הכל ובוא`` היא קמה וניגשה לסלון הקטן ונשכבה על הבטן על גבי הספה אילו הייתי יכול הייתי פשוט מושך את כל החוטים מהקיר, אבל מטעמי כבוד לרכוש הזולת , סגרתי את כל מה שעבד, התנתקתי מהרשת וכיביתי את המחשב. ``נו , אתה בא ?`` לא הייתי צריך יותר מזה. זינקתי לסלון וניצמדתי לאיילת מאחור. שפתי גילו את צווארה ועורפה וידי טיילו לאורך גופה. היא, בתגובה, הרימה את ישבנה והצמידה אותו אלי. ``החולצה שלך מפריעה לי`` לחשתי באוזנה ``נראה לי שאתה יודע לתפעל תקלה מהסוג הזה`` היא נתנה לי אור ירוק. תוך חמש שניות היינו שניינו ערומים לחלוטין מחבקים מנשקים ומלקקים אחד את השניה במרץ. ``יש לך גוף מטריף`` אמרתי לה ``חזה שרק עושה חשק להצמיד אליו שפתיים`` ``גם אתה לא ממשפחת הדרדסים`` ענתה תוך שהיא עוטפת בידה את הזין שלי שרק הזדקר יותר למגעה. ``אני חייב לשמור ממך מזכרת`` שלפתי מהתיק שלי את המצלמהנ הדיגיטלית שלא עוזבת אותי אף פעם כיוונתי לאיילת ולחצתי ``באמת צילמת אותי ?`` שאלה ``כמובן`` עניתי ``למה? את רוצה לדפוק פוזות?`` היא היססה לרגע ואז התיישבה על הכורסה כשרגליה מפושקות מעט ``צלם`` היא ביקשה רצף התמונות הראשון הציג את איילת מתענגת על גופה היפיפה. היא ליטפה את שדיה ושיחקה עם הפטמות עד שהזדקרו והתקשו. היא העביר את ידה על בטנה וירכיה ונגעה במשולש השיער הקטן שלה. ככל שעבר הזמן, איילת פישקה איילת את רגליה יותר ויותר והחלה לאונן מולי. היא החדירה אצבע אחת ואחר כך שתים לתוך הכוס והניעה אותן הלוך וחזור. התקרבתי אליה והיא שלחה את ידה הפנוייה ואחזה בישבני החשוף, היא משכה אותי אליה והחלה להקניט את קצה הזין שלי עם לשונה. שפתיה עטפו את ראשו והיא החלה להעלים אותו בתוך פיה. הפמיניסט שבי לא נתן למצב הזה להימשך ומשכתי אותה כך שישבה על קצה המושב ואני ירדתי על ברכי וטמנתי את ראשי בין רגליה. הריח הנעים הציף אותי ואני עצמתי עיינים והתחלתי ללקק מסביב לחור החם שלה. איילת ידעה מה היא רוצה טהצמידה את ראשי אל בין רגליה בחזקה. ``תן לי את המצלמה`` היא לחשה בין הגניחות. עכשיו אני הייתי המצולם כשאני דופק את הכוס הרטוב עם הלשון. לפי קצב הנשימות ההולך המתגבר, חשתי שאיילת עוד מעט גומרת והוספתי את הדובדבן. החדרתי את האצבע האמצעית שלי לחור התחת שלה, דבר שגרם לנישמתה להעתק לכמה שניות, אך היא לא הפסיקה להצמיד את ראשי אליה ואני פינקתי את שני החורים במרץ. איילת נשמה יותר ויותר מהר ומתחה את גבה בקשת עד שגופה קיבל מן רפיון והיא הפסיקה לזוז ורק ישבה שרועה על הכורסא בעיינים עצומות. צילמתי אותה ככה עוד כמה תמונות עד שפקחה את עייניה וראתה אותי עומד מולה, עם זקפה אדירה ומצלם. ``בוא`` היא אמרה והיסתובבה עם אחוריה אלי ``אני רוצה אותו בתוכי`` התקרבתי אליה והבאתי את קצה הזין שלי אל מול שפתי הפות הוורוד והנפוח. חשבתי לעצמי שכמה שאני חם עכשיו, עדיין צריך להיות עדין ומתחשב אבל איילת חשבה אחרת. ``בכוח`` היא התחננה ``במכה אחת `` הבנתי מה מצופה ממני. תפסתי את מתניה של איילת ובדחיפה אחת חזקה חדרתי לתוך החור החם. היא הייתה רטובה לגמרי וחמה. איילת שלחה יד לאחור והצמידה אותי אליה למשך כמה שניות ``אל תזוז, אני רוצה להרגיש אותו בפנים, עמוק`` חיכיתי קצת ואז התחלתי להוציא ולהכניס את הכלי באיטיות מטריפה. כנראה שהקצב הזה התאים גם לה כי כל החדרה שלי לוותה בגניחה שלה ``ככןןןן``. לאט לאט הגברתי את הקצב תוך שאני מנסה לשמור על תאום עם הקצב של איילת שנעה יחד איתי. ``תגמור לי על הגב`` היא שלחה הנחייה אחרונה , ובדיוק בזמן. שלפתי את הזין ושפכתי את הנוזל הלבנבן לאורך גבה של איילת בהתזה פועמת . היא נשכבה על הבטן ושלחה יד לגבה. ``ממממ`` היא נהנתה למרוח את הנוזל על גבה. לאחר שנרגענו קצת והתנקינו (ועוד כוס קפה) קבענו להיפגש שוב כדי לעשות אפ גרייד. לא למחשב שלה ............. הנה התמונה האחרונה מהזיון

sraz

New member
ל-batman

מאוד נהניתי מהסיפור שלך אשמח לקבל ממך עוד סיפורים ותמונות )...

למעלה