סיפור מהחיים (?)- תפוז Live

סיפור מהחיים (?)- תפוז Live

היום ב-19:00 נארח Live בפורום סיפורים מהחיים והאינטרנט את הסופרת אדיבה גפן, לקראת צאת ספרה החדש "אהבה בסיבוב שני". אז... בואו לקרוא את הפרק הראשון בספר ולבוא לשאול בפורום כבר עכשיו!
קיץ של בילויים בתפוז אנשים

../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

טוב,הגעתי למסקנה שאנחנו פורום די קטן
אנחנו ממש קצת חברים בפורום שזה די מוזר כי להשוואה לפורומים אחרים שאני משתתפת בהם,אנחנו לא הכי מגובשים. לדעתי אנחנו צריכים מפגשי צ'ט וסיכומים שבועיים יהיה נחמד (אם למישהו יש זמן,כוח,סבלנות והתמדה.). אנחנו צריכים יותר דיונים מעניינים. אל תסקלו אותי שאני אומרת את זה אבל החלט צריך להחיות את הפורום.

scooby4

New member
אנשים אתם לא מקשיבים -

או לפחות לא קוראים. אמרתי ביום שישי, היום האחרון של שנת הלימודים תשס"ג - אני אכתוב פה הודעה שאני כרגע לא יכול לומר מה יהיה התוכן שלה. כך שעושים, לא רק אומרים (אפילו שלא הבנתי מה הרעיון במשפט, חייבים לומר משהו כשעושים משהו הרי).

Idan91

New member
מקשיבים, קוראים, וכל הכבוד

על היוזמה. המשפט שלי הופנה לכותבת ההודעה בלבד, איכשהו, יש לי סלידה מהודעות שאומרות רק "צריך לעשות ככה וככה". אפשר להגיד שצריך, אבל גם לעשות. אתה, סקובי, אכן עושה, וכל הכבוד.

x project

New member
אז בואי תעזרי לנו...

תעלי כמה תאריכים למפגש צ'טי ואנחנו נבחר מתוכו את ההכי מתאים אהה ושעה גם. סיכומים שבועיים אפשר להטיל לפי סדר על כל אחד מהחברים וככה כל שבוע מישו אחר עושה סיכום זה נראה לי הכי טוב. אלא אם כן מישו ממש לא סובל לעשות את זה... וזהו זה מה שיש לי להגיד לך בנוגע להודעה. אני חושבת שצריך להחליף סקר בדחיפות.... עוד היום אני אעלה עם רעיון לסקר חדש ותגידו לי מה דעתכם. אני חושבת שיש הרבה משימות שאפשר לעשות פה למשל סיפורים בהמשכים, מישו שיבחר על ידי חברי הפורום יצטרך לכתוב אגדה על נושא שהפורום יבחר, אפשר לעשות משחק זיהוי סרטים מפחידים על פי ציטוטים מוכרים מתוכם, אפשר לעשות חידוני טריוויה על סרטי אימה מפורסמים למשל "מה היה שמה של הנערה שענתה לטלפון בסרט 'צעקה' ?" והתשובה כמובן היא "סידני"... אם אתם מסכימים עם הרעיונות שלי אדאג לבצע אותם כל מי שמסכים שיגיד "איי"!

אה ובקשר לסיפורים...

אני יכולה רק להביא מספרים,אני לא יודעת לכתוב סיפורים,לפחות לא כמו סקובי ואקס פרוג'קט (סלחי לי אבל אני לא יודעת מה השם שלך
). אני יכולה להעלות עוד סיפור כמו שהעלתי לפני כמה ששבועות.

Idan91

New member
הרעיונות טובים,

אם כי יש לי הסתייגות מכל חידוני סרטי האימה, כי למרות שבפועל דנים בזה פה, זה בעצם לא קשור לנושא הפורום.

../images/Emo26.gif

וואי אנשים,סבלנות
אני בהחלט עובדת על זה. היום בביצפר (בשעה שהייתי בביצפר) הייתי בסיפריה חיפשתי ספרים. בתחילת שבוע הבא אני אתחיל עם סיכומים שבועיים (לפחות אני אנסה.) ותאריכים,פשוט תשרשרו מתי נוח לכם.

scooby4

New member
איזה ספרים ?

תאריך טוב למפגש צ'אט זה יום שישי אחר הצהריים, או אחרי בית הספר - דרך לחגוג. ומה זה סיכום שבועי ?

x project

New member
סיכום שבועי זה

תמצית של כל מה שעבר על הפרום במשך השבוע יש כאלו שבוחרים את ה"הודעה הנבחרת" של השבוע בסיכומים שלהם כל מיני כאלו "השבוע דשנו בסוגייה 'עד כמה אגדות אורבניות תופסות תאוצה ומהו גודל קרב המאמינים בהם', קראנו שני סיפורים יפים- כל הכבוד לסקובי4 אחלה סיפור, ההודעה הנבחרת של השבוע היא בהחלט ההודעה של וולפלאור שבו כתבה סיפור אוטוביוגרפי על עצמה! דוז פואה לוולפלאור" משו כזה... בערך

WallFlower

New member
זה כבר פעם שנייה שמישהו מעניק לי

דוז פואה השבוע...יאי me!...

x project

New member
אני חושבת שזה אחלה

של תאריך יום שישי הקרוב אחרי הצהריים גם חגיגות סיום בית ספר וגם סוף השבוע יום שישי אחרי הצהריים אין הרבה מה לעשות!

WallFlower

New member
כן וגם כמעט נגמר הבגרויות!

עוד קצת ואני מסיימת עם זה...עוד יומיים ואין יותר היסטוריה (בתקווה) לנצח!!!!!!!!!!

Idan91

New member
אני לא אהיה,

נוסעת לדרום הרחוק (וחסר האינטרנט) מיד אחרי ביה"ס, אבל תהנו. (יהיו עוד מפגשי צ'אט)

black flower

New member
לא הייתי אומרת שהתאריך

הוא כזה נוח... יום שישי אחר הצהריים אני בכלל לא בבית... זה כבר קבוע כמה שנים שיום שישי אחר הצהריים אני אצל סבא וסבתא שלי...זה היום היחיד שיש לי זמן ללכת אליהם...

ד ג י

New member
אני ביום שישי אחיר הצהריים

כנראה אהיה ב "על האש" של כיתות ז'-יב' כי אני קיבוצניק ויש שם אוכל, אבל אני יכול להיות אם אתם רוצים מ11:00 בערך עד 12:00 בצהריים בערך

למעלה