סיפור מהחיים

oohad 25

New member
סיפור מהחיים

יוסי ודנה (שמות בדויים) מכירים במסיבה בטבריה.
יוסי רואה שדנה משתעשת עם בחור או 2 אחרים שאיננה מכירה במסיבה(ולא משהו מיני סתם חירמונים)
בסוף הערב יוסי עוזר לדנה לחזור למלון.
למחרת שיוסי בא לראות מה שלומה היא טוענת שלא זוכרת כלום ומודה לו שעזר לה.
יוסי נפגש עם חברה משותפת בשם שני וזאת אומרת לו שהיא חשבה שיוסי זה שהשתובב איתה והיא אמרה זאת
לדנה, אבל שישכח מזה כי לדנה יש חבר (לכאורה)
ליוסי ודנה יצא להפגש ולדבר במלון מאז אותו אירוע וגם היא צירפה אותו לפייסבוק (ושם לא ניראה זכר לבן זוג בכתיבת הסטטוס)

מה על יוסי לעשות במידה והוא מעוניין בדנה ?

נשמע כמו בעיה מילולית בחשבון

רכבת מת"א לחיפה יוצאת בשעה 3 ומגיעה בשעה 7 (בכל זאת, הרכבת בימינו...). תוך כמה זמן היא תגיע לבנימינה אם משך הנסיעה המשוער מת"א לבנימינה הינו מחצית הזמן מהנסיעה בין ת"א לחיפה?

ועוד משהו, מה זאת אומרת "לא משהו מיני" אם היו חרמונים? מה זה חרמונים אם לא משהו מיני?

ועכשיו ברצינות...
אם יוסי מעוניין בדנה שיפנה אליה בצורה ישירה בלי סיפורים עקיפים של כמה היא שתתה ועם מי היא היתה ומי החברות שלה ומה הסטטוסים שלה.
אם יוסי חבר של דנה בפייסבוק, הוא יכול אפילו לפנות אליה לשיחת צאט ומשם להתחיל לגלגל את העניינים.
אין בושה בלהודות שהיא מצאה חן בעיניו אז במקום להתעסק בענייני 'מה דנה זוכרת מהמסיבה' שיזמין אותה לצאת או לעוד מסיבה, מפה לשם הוא גם יבין אם יש או אין לה חבר או אם היא בכלל בעניין.

בהצלחה ליוסי ודנה!

באמת נשמעת כמו בעיה חשבונית...

נראה לי יוסי צריך לדבר עם דנה ולראות ולהבין מה הולך שם..זה כל כך פשוט איך דברים יכולים להיפתר בשיחה פשוט להגיד מה שבלב,ובבטן...

בהצלחה ליוסי ודנה! :)

einat162

New member

למה שיוסי יסתכל על דנה??

דעתי,
שעדיף ליוסי הזה בלי דנה.
כי יבוא היום, שלדנה זה יקרה כשהיא תהיה עם יוסי.
כי עובדה שהיא זרמה עם 2 בנים כשיש לה חבר.(אגב, בפיסבוק לא תמיד מציינים סטטוס אמיתי, או בכלל)
תחת אלכוהול או לא. מגעיל אותי כל העסק.(מודעות עצמית?!)
חוץ מזה , שגם אם לא היה לה חבר, אני לא מבינה את ההתמזמזות הזאת בציבור ועוד עם 2 בנים.

גאד, הבנים של היום לא רוצים בחורה עם כבוד עצמי?

במידה ואתה הוא היוסי בסיפור, רד מזה דווד , עדיף לך.

irreplacable

New member
למה שתרצה בחורה

שמשתרללת עם שני בחורים בו זמנית במסיבה?
אלא אם כן השמטת פרטים ואתה מעוניין בה לקשר לא רציני..?

בכל מקרה, מה יש לך להפסיד? בשביל מה יש פייסבוק? תשלח לה הודעה ותתכתב איתה ומשם תזרום..

lemonade111

New member

דנה = שרלילה.
אם יוסי רוצה בכל זאת לנסות שיפנה אליה בפייסבוק או בכל אמצעי אחר.
אם יוסי לא מחפש בהכרח קשר ארוך טווח, שינסה לצאת איתה למועדון ולהזמין אותה לכמה דרינקים. דנה מסתבר זורמת עם האלכוהול.

irreplacable

New member
למה שתרצה בחורה

שמשתרללת עם שני בחורים בו זמנית במסיבה?
אלא אם כן השמטת פרטים ואתה מעוניין בה לקשר לא רציני..?

בכל מקרה, מה יש לך להפסיד? בשביל מה יש פייסבוק? תשלח לה הודעה ותתכתב איתה ומשם תזרום..

פילפולה

New member
היי יוסי

עשית פסיכומטרי לאחרונה?הא,לא?
והשלמת בגרויות?
כי ככה זה נשמע...
בכל מקרה,נחזור לסיפור -דנה-יוסי-והחבר'ה.
יוסי יקירי-למה לעזאזל אתה מעוניין בדנה?
לבחורה יש חבר ועדיין היא ,לא עשתה משהו מיני" עם כל מיני בחורים אחרים.כי "לך זה לא יקרה?".
מצד שני,כמו שכבר ציינתי בשרשור אחר כל אחד בוחר את הסרטן שלו,אז הנה טיפ [כי אתה ממש רוצה]-וודקה רדבול.

פיל
רוצה ייעוץ?שלח מכתב לורדה

Dark Binba

New member
יוסי אני רוצה לפתור את הבעיה

יוסי ביחס לדנה זה 30%. ודנה ביחס ל2 החירמונים [ה"לא מיניים",כן?] זה 60%. כמה זמן יקח ליוסי להגיע להבנה שאין לו סיכוי?
ולמה אין לו סיכוי [כי אני בטוחה שאתה סקרן]? כי הוא לא מחשיב "חירמונים" למשהו מיני.

למעלה