סיפור מהחיים

כן

אין לגברים סלחנות הגבר שאוהב אותי? - לא הכרתי אותו עדיין, ואת אישי - 16 שנה חייתי איתו. ואיך לא אדבר עליו? ואם כן אז מה? אז מה? מנתקים? מסובבים את הגב? נעלבתם? נפגעתם ? האם האגו הגברי כל כך רגיש? בדיעבד אני אמנם כועסת על עצמי שהפרתי את כללי המשחק אבל לא מצטערת על הניתוק - גבר שאין בו את האומץ והיושר והכנות לומר דברים בפנים, להתנהג כמו בן אדם ולסיים שיחה בצורה תרבותית - הוא ילד/תינוק שאיננו ראוי למערכת יחסים [ואין פלא שהוא גרוש]

סיפור מהחיים

טעיתי בפורום נכנסתי לחדר 30+ מאחר והשתייכותי לשם מובנת - אני בת 37 ושם סיפרתי את סיפורי טעיתי כל התגובות שקיבלתי היו בסיגנון - תהיי חזקה. אני חזקה, זו לא הבעיה - אני עצובה. ולבד. הוא איננו. אני לבדי. וזקוקה לנפש חיה. סיפור מאתמול - נכנסתי לצ`אט. בניגוד לבאי הצ`אט הרגילים שיש לסננם בקפידה, ניתקלתי באיש חמוד ומקסים. גרוש, +2, בן גילי ורופא ילדים. מהאיזור שלי ואוהב טיפוסיות כמוני על כל מאפייני החיצוניים והפנימיים. נפעמתי. הייתכן כי בגילי, במצבי, ובאופן כה מיקרי אפול על גבר החלומות (אני שרופה על רופאים). שוחחנו בטלפון. שיחה ארוכה ומלאת הומור ותקווה. אני לא יודעת מה הוביל אותי לדבר על אישי שאיננו - דיברתי בו רבות , תיארתי ופארתי - וגבר החלומות שלי פשוט ניתק. אין לי את המספר שלו. נותרתי המומה. נכון - טעיתי - גברים לא מעוניינים לדבר על האקס שלך (אריק...) אבל - לנתק?

סתוית

New member
לאמא של דניאל

גם אני לא אוהבת שאומרים לי תהיה חזקה וכל זה, גם לי קרה שהאמנתי בחברים כאן מהצ`ט ושיקרו לי, לצערי הרב התחלתי אחרי זמן מה החלטתי שעלי להפנים רגשות אבל זה היה הכי קשה, כי בלתי אפשרי בלי רגשות. ועכשיו החלטתי ללכת עם האשליה וכשהיא תתנפץ לי בפנים אקבל אותה בהבנה. שיהיה לך כל טוב

מסמך הבנות

סתווית קראתי מה שכתבת גם בעוד מקומות עם כל מכאובי - ליבי עליך אני לוחמת! אני מקווה שגם את. לא אתן - לא לגורל ולא לאנשים - אלה שכאן ברשת ואלה שבמציאות - להכניע אותי. כי אם אכנע - אני יכולה להצטרף לאישי ולזחול לידו בארון המתים. ולא כך הוא. כל עוד יש חיים יש תקווה. לעתיד טוב יותר. לחיות עם רגשות ותקווה ושמחה ואולי אפילו אושר. לא אתן לו את הניצחון - להפוך אותי לצינית ומרירה. לא לו ולא לאף אחד. אני מתעקשת להשאר הבחורה/אישה עם שמחת חיים וחיוך. ואולי אני אמצא מישהו שישמח אותי. ואז גם אחיה חיים עם אהבה.

lsta81

New member
גבירתי, ענית לעצמך

כי אתן, הנשים...יש לכן מחלה לדבר על האקס האקס הוא עבר, הסטוריה, דבר שלא יחזור, ברוב המיקרים אז אם הגבר שאוהב אותכן, אומר לכן.. לא לדבר על אריק.. אז אל תדברי על אריק............

רותי ב.

New member
לדעתי, תמשיכי לחפש את

האחד המתאים, ואל תצטערי יותר מדי על גברים נחמדים כמו זה שתארת, אבל משתפנים כאשר מזכירים את ההוא שאהבנו. הוא לא שווה שתחלקי עימו לא כאבים אף לא שמחות. תמשיכי הלאה, ובהצלחה.

למעלה