סיפור מהחיים

zvuli

New member
סיפור מהחיים

שלום לכולם ושוב שנה טובה לפני כ-4 ימים הגיעה אלנו ER בחורה בת 15 והשעה הייתה 4 בבוקר. סיגנון העבודה פה הוא שאנחנו עובדים בקבוצות-team work כלומר באזור מסוים שבו אנחנו עובדים יהיו 2 -3 אחים 2 רןפאים וכולם עושים הכל רופאים מסדרים מיטות וכ"ו שכל המטרה שלנו היא לטפל בחולים כמה שיותר מהר ולרוקן את האזור מהחולים-וזה לא קל אבל זה הרבה כיף. אותה בחורה שציינתי הגיעה עם כאבי בטן לא מוסברים.אני הייתי פנוי באותו רגע לכן אני טיפלתי בה. שאלתי שאלות בסיסיות כמו מה אכלת ,המחזור האחרון והאים יש סיכוי שהיא בהריון...כל מה ששאלתי היא אמרה no no no. הנחתי את היד שלי על בטנה כדי ליבדק אזורי ריגישות. הבטן הייתה מאוד קשה ושוב שאלתי האים יש לך בעיות בכבד and she said no. אמרתי לה שהייתי מאוד רוצה ליבדוק את לחץ הדם שלה פעמיים-פעם בעמידה ופעם בשכיבה. לקצר את הסיפור היא אומרת לי שמשהו לוחץ לה בגב ובאזור הוגינה אז ביקשתי ממנה שתישכב במיטה ושאני תכף חוזר. לפתע היא אומרת-או צועקת-my bed is all wet I must push… בקיצור התברר שהילדה הזו הייתה בפתיחה של 10 ס"מ (לפחות שאלתי אותה את השאלות הנכונות). מאחר ולנו אין חדר יולדות-ילדנו די בקלות בחדר ההחייה. התינוק היה מיני פג.....שרד אבל האמא לא יודעת מי האבא......זה סיפור קטן מתוך מאות מקרים מוזרים שקוראים פה-בדרך כלל לא מקבלים פה אנשים מתחת לגיל 18 היא הייתה מקרה חריג......יש עד הרבה מקרים מוזרים כאן וזה יבא בהמשך..... שנה טובה זבולי

../images/Emo77.gif קיבלה שי לחג...

וכאן... בפורום "הזכות להורות" זוגות נלחמים על הזכות לילד.... סיפור מהחיים...אכן... ואם הוא לא היה עצוב כל כך...

slightly

New member
../images/Emo95.gif לא רק בארה"ב ../images/Emo6.gif

זה בדיוק המקרה שהיה במיון באיכילוב לפני כמה שנים, כשהייתי בסיפוחים שם בזמן הלימודים. הגיעה נערה בת 15 עם כאבי בטן. באנמנזה טענה כי אכלה הרבה במבה בערב הקודם. הבטן היתה מעט תפוחה, כלל לא מחשידה. תוך זמן קצר פיתחה צירים וילדה בחדר מיון. לטענתה, כלל לא ידעה שהיתה בהריון. בהזדמנות אחרת אספר על מקרים פיקנטים נוספים של לידות בחדר מיון.

למעלה