סיפור מהרדיו

b4icu

New member
סיפור מהרדיו ../images/Emo1.gif

בקר טוב אתמול ישבנו על הדשא (R ואנוכי) והיא ספרה לי על סיפור מתוכניתו של גדעון ריכר שהיא שמעה באחד האמשים כאשר עבדה ימים כלילות, מהרדיו בלילה. המספר, נער בן 17 שמגולל סיפור על אבא ואמא שאהבו זה את זו אהבת נפש ויחד עמו חיו במסגרת משפחתית קטנה ואוהבת, עד שבאח ערבים האם חשה ברע והתעלפה...התברר שמדובר בגידול ממעיר בראש וכדברי הרופאים, האם נפטרה לאחר כמה חודשים. האב היה בדכאון עמוק ולקח לו שנתיים להתעשת. יצויין כי האיש (מליונר) מגלגל עסקים בגוש המזרחי ובארץ. באחת ממסעותיו לרומניה, התקשר לאחר שבועיים, שהוא יתעכב בעוד שבוע. לאחר שבוע, סיפר לבנו שהכיר אישה והוא רוצה שהוא יבוא לשם להכיר אותה. אחרי זמן קצר, הביא האב את חברתו (הרומניה) לארץ והיא חיה בביתם. האב, שהיה עסוק מאוד בעסקיו כמעט ולא היה בבית, בעוד האישה בלתה את זמנה בקניות ועיסוקים עם חברות. הבן, שלא הסתדר עמה כנראה העדיף לשתוק עד שערב אחד העירה לו האישה בעדינות, שעליו לשמור על עצמו מאכילה כי הוא השמין. הילד שנפגע ממנה ובטנו הייתה מלאה על האישה, בחר לשפוך את כל שעל לבו בנוכחות האב והחברה סביב השולחן. בערך כשבוע, לאחר הערב הזה, קרא לו האב והודיע לו שהוא נוסע לרומניה יחד עם האישה שלו, והוא משאיר אותו כאן. הוא הוסיף ואמר שהוא מפסיק עמו כל קשר, וכך גם קשר שליחים במידה והילד ישלח אחריו. האב הבטיח לילד לדאוג לו לכל מחסורו אך דרש ניתוק פיסי ורגשי מוחלט מהילד... מאז חלפה שנה, הוא שוחח עם האב פעם אחת בטלפון! אחי אביו ניסה והוא דרך הקונסוליה וכו' והכל ללא הועיל. דוגמא קיצונית לכל הדעות של מורכב לבחור את "בחירתה של סופי". משיחה עפ פסיכולוג התוכנית, הניתוח היה שהאב, שאהב עד כלות את אמו של הנער, היה במצב נוראי במשך השנתיים לאחר האובדן. במהלכן נוצר בור רגשי ענק, אותו היה צריך האב למלא... כאשר הכיר את האישה החדשה, היא מלאה לו את כל הצרכים והבינה שהאב פוחד מנטישתה. משהתעמתה עם הבן, העמידה את הדברים באופן נחרץ בפני האב וזה בחר - בד"כ אנו מכירים סיפורים הפוכים (שהזוגיות מתפרקת בשל הילדים) וכאן יש עדות למקרה הפוך ומיוחד. לא אהבתי אבל הבנתי!

rolan

New member
לא אהבתי בלשון המעטה

אך יותר מכך... אני חושבת שזאת בגידה נוראית, הרבה יותר מלומר לילד אתה איתי בטוב וברע. זה לא להתמודד, זאת נטישה!!! אני לא מבינה איזה לב יש לאדם כזה, ואני מנסה מאוד לא לשפוט!!!

מצטערת אני לא הבנתי

בן אחד להמיר באישה.שום פסיכולוגיה בגרושים אין לה תירוץ למעשה נבזי זה

למעלה