סיפור מהתחת

טלטל 30

New member
סיפור מהתחת

פוסט לא הכי נעים
ואולי כבר שאלו כמה וכמה פעמים
אבל... עכשיו תורי

אז ככה..
יש לי בן זוג שמשגע אותי במיטה
הסקס איתו מגיע לגבהים מטורפים
כל האגדות האורבניות חלות עלינו
השפרצות, גמירות בשרשרת, אורגזמות משותפות
אבל.. אוף... תמיד חייב להיות אבל..
בזמן האחרון בשלב מסויים בזמן הזיון
מתחיל לצאת לי אמממ...
אני מצטערת שאני נשמעת כמו ילדה בכיתה א'
ואפילו שאתם וירטואליים זה מביך אותי
טוב.. אז בזמן האחרון יוצא לי צואה בזמן הגמירות איתו
יוצא שאני קצת מתאמצת בזמן ההשפרצות והגמירות שלי
וכנראה משהו בגוף משתחרר וזה יוצא..
זה כל כך הורס לי שאני תיכף מתלבשת והולכת
ונדמה לי שלו זה בכלל לא מפריע
כשאצלי... בערך בא לי למות..

לפעמים אני עושה חוקן
לפעמים זה עוזר ולפעמים זה לא
מה אני אמורה לעשות?
לא לאכול 10 שעות לפני הזיון איתו?
לעשות חוקן קרוב יותר לזמן שאנחנו מזדיינים?
אני די חסרת אונים
כי הכל באמת נהדר
אבל זה פשוט חרא...

עצתכם, צחוקכם, ציניותכם תתקבל איכשהו בברכה

אויש

זה בהחלט יכול להרוס לבחורה את היכולת לעוף ולשכוח הכל בזמן אורגזמות..
&nbsp
מציעה לך לעשות שני דברים במקביל-
1. לעשות חוקן ממש לפני הפגישה איתו- אפשר גם להשתמש בצינור האמבטיה בלי הראש של הטוש.
2. לעבוד על חיזוק שריר פי הטבעת- לעשות כיווצים שלו במשך היום. לספור בהתחלה עד עשר ולנסות להגיע ליותר ויותר זמן. (אין צורך לעצור נשימה בזמן האימון)
&nbsp
מעבר לזה, הייתי משתפת אותו בקושי הזה ואולי מנסה למצוא פיתרונות יצירתיים- מגבונים לחים בהישג יד או משהו כזה?
&nbsp
יכולה לומר לך שאומנם זה לא קורה לי, אבל במהלך סקס אנאלי כמעט תמיד יש קצת "שאריות" מעורבות.. לבן זוגי זה לא מזיז ואני למדתי שזה ממש לא סוף העולם

קימים נשטפים או מתנקים במגבונים לחים וממשיכים להנות!

מסכים עם כל מה שמיצי כתבה ובעיקר עם הסעיף של שתפי אותו. נשמע שממש כיף לכם ביחד, אולי הוא יפתיע אותך עם התשובה שלו.

dare devil ית

New member
אפרופו מגבונים לחים

שנים הריח שלהם ניקשר לי עם אנאלי

עכשיו שאני משתמשת בהם ליעודם המקורי זה מאד מאד מוזר (בגלל איך שחוש הריח מתקשר לזכרונות)

dare devil ית

New member
זה ממש בסדר

לא צריך להתרגש מזה
בטח באנאלי זה תמיד יוצא , אבל גם אם במיקרים אחרים.
כשהיתי אם מישהוא ממש ארוך (אצלי זה גרם לממש הרבה הפרשות מה שהפך את הסקס לטיפה לא פרקטי) היתי עושה חוקן לפני, זה לא כזה נורא.
אפשר גם לקחת אימודיום כמה זמן לפני , אבל אני אף פעם לא עשיתי את זה וממש לא ממליצה על זה.
הכי טוב פשוט להבין שזה לא ביג דיל. זה ממש בסדר וקורה כל הזמן (והאמת- לא אישית יש בזה משהוא מחרמן טיפה, כי זה סקס מלוכלך לחייתי בדיוק מו שאני בדרך כלל אוהבת אותו)
עכשיו שאני חושב על זה, אם זה יותא לך במין ואגינלי- את יכולה פשוט לשים באטפלאג
גם תהני מיזה וגם כלום לא יצא

Sharoman

New member
ישנם אנשים שבזמן סקס מכווצים שריר מסויים בגוף

שגורם לשיחרור של גזים (פלוץ) או הפרשות (צואה) בגלל הגמירה שבה כל השרירים מתכווצים ומשתחררים.
אין ספק שזה מביך ואפילו לא נעים, במיוחד לאדם שלו זה קורה, אבל זה כן טבעי (פיזיולוגית).
אז כפי שאמרו לך כבר, חוקן לפני הסקס מאוד חשוב וניתן לעשות אותו במחקלת עם הצינור של הדוש רק בלי הראש.
מכניסים לפי הטבעת, מזרימים מים בעדינות עד שמרגישים שהכל מלא, משחררים וחוזר חלילה שוב ושוב עד שהכל יוצא ואת רואה שהמים יוצאים נקיים לגמרי.
*לייתר ביטחון ניתן לעבור פעם נוסת אחרי שהמים יוצאים נקיים, אבל בכל פעם צריך לדחוף הכל החוצה עם המים...
אפשרות נוספת (כלומר לעשות בנוסף ולא במקום), היא לחזק את השרירים באיזור ולחזק את השליטה שלך על כל התהליך.
הכי חשוב אבל, באמת להביא את הנושא לידיעתו של בן זוגך.
לפי מה שאת אומרת חשובה לו ההנאה והנוחות שלך והדבר האחרון שאת רוצה זה להרגיש לא בנח ליד מישהו שכל כך מתאמץ כדי לגרום לך להרגשה הכי טובה שיכולה להיות לך.

אני לא יכול שלא לחשוב על הערה שלכם לגבי הצינור במקלחת ..
נראלך שמישהו\י באמת ניסו לדחוף את הצינור לתחת מבלי להוריד את הראש שלו קודם ???
&nbsp
&nbsp

Sharoman

New member
אין לי ספק אפילו

אבל עיקר הכוונה הייתה להסביר איך משתמשים בצינור למטרה המדוברת, כדי להקל על ההבנה.

Tiger Steve

New member
שיתוף זו תרופה למבוכה

שתפי איתו את המבוכה שלך. עצם זה שאת יודעת שהוא יודע שזה מביך אותך, ואת יודעת שהוא בסדר עם זה, יפחית את רמת המבוכה מאוד לדעתי.

טלטל 30

New member
תודה רבה לכולם

על העצות והתובנות שלכם
חלק איישם..
החלק עם השיתוף... טוב, זה קצת יותר קשה
אולי גם זה יגיע...

Sharoman

New member
שיתוף זה כמו לתלוש פלסטר

כואב לשניה ומיד מרגישים טוב יותר.
אין לי ספק שיהיה לשניכם קל יותר אחרי שתשתפי אותו.
לעמות זאת יהיה פחות נעים אם הוא ישים לב שאת מרגישה לא בנח ולא יבין למה ובמקום יחפש סיבות משלו.

למעלה