סיפור מוזר - נא דעתכם

• פותח הנושא aviah
  • פורסם בתאריך

aviah

New member
סיפור מוזר - נא דעתכם

היי לכולם, הילד שלי בן שנה ותשע והולך לגן שיש בו גננת (שהיא בעלת הגן), ע. גננת ומס' 3 שמתחלפת מדי מספר חודשים. בחג הפסח, הגן היה בחופשה, ע. הגננת עשתה קייטנה אצלה בבית, הילד שלי היה שם יום אחד והכל היה מצוין. אחרי החג היא הודיעה שהיא עוזבת בסוף השנה ופותחת משפחתון בבית. גם זה מצוין, היא ע. טובה ומאוד מוערכת, אבל אם היא רוצה להיות עצמאית, שיהיה לה המון בהצלחה. החודש האחרון עבר בשלום. הבוקר, הגננת הודיעה שאתמול באאחת אחר חצות ע. הגננת טילפנה אליה, הודיעה שהיא מפסיקה לעבוד בו ביום, ובקרע היה בכי של הבנות שלה וצעקות של בעלה. שאלות 1. אני בלחץ אטומי מזה ששלחתי את הבן שלי לבית שיש בו אלימות.אץ הע. אני מכיר כבר כמעט שנה שלמה והיא עושה רושם מעולה. יש דרך שהייתי יכול לדעת שמשהו לא בסדר אצלה בבית? 2. אני חושד - כמובן - שע. הגננת אישה מוכה. האם עלי לפנות למשטרה? מה שיש לי לומר למשטרה, זה ששמעתי את הגננת מספרת על מה שהיא שמעה בשיחת טלפון. אבל בכל זאת, כדאי שיבדקו, לא? תודה מראש לכל המשיבים, אבי

schlomitsmile

Member
מנהל
לא נראה לי שהמשטרה תעשה משהו עם עדות שמיעה על עדות שמיעה. אם כבר, אז הגננת צריכה לדווח, אם יש לה מה לדווח. מה פירוש צעקות? מי צעק מה? לגבי הבן שלך- אם הוא חזר משם שמח ורגוע, אם הלך לשם ברצון- אני במקומך לא הייתי דואגת. גם אם אמנם מדובר באשה מוכה, זה מן הסתם לא קורה כשהבעל לא בבית, בשעות הבוקר כשהקייטנה פעלה. אילו חלילה הילד היה עד למשהו רע, סביר להניח שזה היה ניכר בו.

aviah

New member
לילד באמת היה אחלה אצלה

אבל הבעל נכח כשבאתי לאסוף אותו. הוא גבה ממני את התשלום עבור הקייטנה. אני לא דואג מזה שהילד היה חוטף איזו כאפה בטעות, אלא באמת מזה שהוא יראה אלימות. אין לי עניין לחשוף אותו לדברים כאלה. בנוסף, לא הייתי רוצה לפרנס אדם כזה.

schlomitsmile

Member
מנהל
עצם הנוכחות שלו, לא מזיקה לילד כל עוד הילד לא עד לאלימות, אין בו פגיעה. ואילו היה עד לאלימות, היה מן הסתם מפחד לחזור לשם, והייתם מרגישים אצלו פחד, או שינוי כלשהו בהתנהגות. לא הייתי אומרת שפירנסת אותו- הרי שילמת לה עבור עבודתה, אז "פירנסת" אותה. ולפני כל זה- לא הייתי ממהרת לקפוץ למסקנות- צעקות לא ברורות שהגננת שמעה, ופרישה מיידית של הגברת, לא בהכרח אומרים שהיא אשה מוכה.

akavishon

New member
אני לא יודע מה מערכת היחסים

בין הגננת לעוזרת, אבל גם אם עובד שלי היה אומר לי מעכשיו לעכשיו שהוא מתפטר, לא הייתי ממליץ עליו למעביד אחר, בטח ובטח אם יש לי גן ילדים שלא יכול לעבוד בלי העוזרת (עצם זה שהיא סיפרה לך שהיא שמעה ילדים בוכים, בעל צועק לא עושה את זה לנכון (אבל גם לא לא נכון). לגבי אם העוזרת אישה מוכה או לא ..בהנחה שהיא כן מוכה, האם בעלה עובד ? האם בשעות הגן הוא בבית ? אני חושב שאתה צריך ללכת אם האינטאיציה שלך.

למעלה