סיפור מוזר

חיוכית 7

New member
סיפור מוזר ../images/Emo4.gif

היי יש לי בעייה קטנה.. יש לי חבר ארבע שנים. בשנה האחרונה התחלתי להיות בקשר טוב עם חברה מהעבודה.. הכרתי אותה למעגל החברים שלי ושל בן זוגי.. היא חולת מסיבות ובעלת ביטחון עצמי גבוה.. אני יותר טיפוס ביתי. חבר שלי ישר התלהב ממנה כי היא בראש שלו אז כל הזמן הם רק רוצים שנצא ואין יום שאנחנו לא מתראים איתה.. הפכנו להיות כמו שלישיה ואותי זה עיצבן. יש לציין שהיא בחורה מדהימה ואולי אני סתם מתעצבנת.. אבל חבר שלי ממש קשור אליה. הוא רואה אותה כחבר יותר מאשר ידידה. הם אפילו רואים כדורגל ביחד.. היא פחות נשית.. השאלה שלי.. האם הקינאה שלי מוצדקת? אני וחבר שלי רבים על זה המון! הוא אומר לי שגם אם היא הייתה הבחורה היחידה הוא לא היה איתה כי הוא לא רואה אותה בתור בחורה.. קשה לי להסביר את זה.. אני כבר מתוסכלת..זה הגיע למצב שאין לי ולחבר שלי רגעים לבד אבל מצד שני זה מובן מאליו שכל ערב אנחנו איתה כי זה כבר הרגל והיא תיפגע אם אני אסנן אותה איזה ערב והוא כמובן יריב איתי.. אני אוהבת אותה אבל זה ניראה לי קצת מוזר? חבר שלי אומר לי שאני מדמיינת דברים ואני לא נורמלית.. מה דעתכם בנושא.???

משולש

הי חיוכית 7, אני מבינה שכל יום אתם יוצאים שלושתכם יחד, את החבר שלך וחברתכם, והמצב מאד מפריע לך. איך מערכת היחסים שלך עם חברך מלבד הסיפור עם החברה? מה אהבתם לעשות ואיך אהבתם לבלות לפני שהכרתם אותה? האם ישבתם עם בן זוגך, שיתפת אותו בכנות ברצונך להיות איתה לבד, בתחושתך שאין לכם אינטימיות כי אתם כל הזמן איתה וברצונך להפחית את מינון הפגישות? בברכה אילת לבנון

משולש

הי חיוכית 7, אני מבינה שכל יום אתם יוצאים שלושתכם יחד, את החבר שלך וחברתכם, והמצב מאד מפריע לך. איך מערכת היחסים שלך עם חברך מלבד הסיפור עם החברה? מה אהבתם לעשות ואיך אהבתם לבלות לפני שהכרתם אותה? האם ישבתם עם בן זוגך, שיתפת אותו בכנות ברצונך להיות איתה לבד, בתחושתך שאין לכם אינטימיות כי אתם כל הזמן איתה וברצונך להפחית את מינון הפגישות? בברכה אילת לבנון

אניןטעם

New member
השאלה שעליך לברר עם עצמך היא

האם היא מהווה איום על הזוגיות שלכם. אם התשובה חיובית והיא חברה טובה, שוחחי איתה על זה. אם אינכן חברות טובות, דברי על הנושא עם החבר. אין סיבה שלא תרגישי בנוח בקשר הזוגי שלך, מכל סיבה שלא תהיה.

wild orchid

New member
אם אתן חברות כאלה טובות,

למה שלא תדברי איתה ותסבירי לה שאת רוצה גם קצת אינטמיות עם חבר שלך,דבר שלא מתאפשר אם אתם נפגשים כל יום.אני חושבת שכחברה טובה אמורה להבין אותך...

My Little Fairy

New member
ברור שתתעצבני

לא משנה אם הגלגל השלישי זה בחורה או זכר, אין לכם ערב לבד וזה מעצבן ביותר. תסבירי לשניהם שאת אוהבת אותה ונהנית איתה, אבל את גם רוצה לבלות לבד עם חבר שלך לפעמים. אם הוא יתנגד, שלחי את שניהם לכל הרוחות. הם עצבנו אותי.

חיוכית 7

New member
אתם לא תאמינו

תודה רבה למי שהגיב לסיפור שלי אבל תשמעו קטע.. זה בטח ישמע לכם הזוי אבל זה אמיתי.. חברה שלי שסיפרתי עליה משתמטת מהצבא שלוש שנים.. היא פשוט אדישה, בהתחלה היא רצתה להתגייס אבל אחר כך היא התחרטה, הם לא היו מוכנים להביא לה פתור אז היא הסגירה את עצמה אבל הם אמרו לה שהם יקראו לה.. בקיצור מאז עברו שלוש שנים שבהם הם לא יצרו איתה קשר והיא חשבה שזה יפתר מעצמו.. היא תמיד אומרת שיהיה טוב אבל לפני יומיים חזרנו מהבאולינג אני היא וחבר שלי ועצרה אותנו ניידת סתם לבדיקה שגרתית, חבר שלי נהג, אני ישבתי לידו והשוטר ביקש לראות תעודות זהות משלושתינו, אין לי מושג למה.. בקיצור הוא אמר שהוא הולך לניידת לבדוק אותם ושהוא חזר הוא אמר לי ולחבר שלי שניסע אבל שחברה שלי חוזרת איתו, שאלנו למה, למרות שידענו אז הוא אמר שהוא לוקח אותה למשטרה צבאית! היינו בשוק, לפנות בוקר היא התקשרה ואמרה שהיא במעצר ולוקחים לה את הפלאפון.. עכשיו עברו שלושה ימים ואני עצובה.. אי אפשר לדבר איתה ואני וחבר שלי כל הזמן מדברים עליה ומחפשים איך אפשר לעזור לה.. אנחנו מרגישים שלקחו לנו משהו כי אין יום שאנחנו לא איתה.. כפי שכבר סיפרתי, הקטע שעכשיו היא כל כך חסרה לי ואני מבינה שאני אוהבת אותה.. אין לי בעייה שהיא תהיה איתנו כל יום העיקר שבעז"ה כבר תחזור!! אין לי לאן להתקשר אליה.. אומרים שמאבדים בן אדם מבינים עד כמה הוא חסר.. אנחנו לא חלילה איבדנו אותה אבל היא ממש חסרה לנו.. כל דבר מזכיר לי אותה.. אני כבר מיואשת

הי חיוכית 7

הפורום שלנו עוסק באימון לזוגיות. אני מזמינה אותך להיכנס לפורומים אחרים שיכולים לסייע לך. בברכה אילת לבנון

חיוכית 7

New member
תגובה לאילת לבנון

אני מודעת לכך שהפורום הוא אימון לזוגיות.. קצת גלשתי מעבר חנושא מכיוון שכתבתי בהתחלה על הבעייה שכביכול חברה שלי מפריעה לי ולחברי ואז קרה מה שקרה והבנתי עד כמה אני מתגעגעת אליה ושאולי גם טעיתי..בכל אופן תודה

למעלה