סיפור מותם של עלמה ועלם - תווים שלום לכולם, מחפשת את התווים לשיר. מישהו יכול לעזור לי? תודה.
I isshe New member 25/1/07 #1 סיפור מותם של עלמה ועלם - תווים שלום לכולם, מחפשת את התווים לשיר. מישהו יכול לעזור לי? תודה.
ט טפשונת שכמותי New member 25/1/07 #4 ../images/Emo4.gif אני גיטריסטית (בחסד), אז אני לא כל כך יכולה לעזור. מקווה שאחד הפסנתרנים פה ידע לעזור לך.
../images/Emo4.gif אני גיטריסטית (בחסד), אז אני לא כל כך יכולה לעזור. מקווה שאחד הפסנתרנים פה ידע לעזור לך.
I isshe New member 27/1/07 #5 מקפיצה יש פורומים נוספים של יהודית רביץ? אתרי מעריצים? אני ממש חייבת להשיג את התווים...
B BlackMagicSprite New member 27/1/07 #6 זה המקום היחידי של יהודית ברשת. מה שכן, אם תשיג את האקורדים ושות'. אולי יהיו אנשים שיסכימ לעזור בהוצאת התווים. והכי פשוט, לבקש בהופעה.
זה המקום היחידי של יהודית ברשת. מה שכן, אם תשיג את האקורדים ושות'. אולי יהיו אנשים שיסכימ לעזור בהוצאת התווים. והכי פשוט, לבקש בהופעה.
ט טפשונת שכמותי New member 27/1/07 #7 אני מציעה... שאולי תנסי לאתר משהו דרך שלום חנוך. אחרי הכל, הוא זה שהלחין את השיר.