סיפור מזעזע ששמעתי

סיפור מזעזע ששמעתי

זה כבר ארבע חודשים ויותר שהיא בדכאון.לא רוצה ללכת לעבודה, לא קמה בבוקר כלום. כאילו מתה. אף אחד לא יודע מה קרה. אף אחד חוץ ממנה. היום הרגישה נחנקת, הרגישה צורך לספר, וספרה... הם היו ביחד כמעט שנתיים, לרוב הכל היה טוב אבל היו גם בעיות. ליתר דיוק בעייה, אמא שלו. אמא שחשבה שהבחורה שבנה אוהב לא מספיק טובה לו. אבל כל עוד הם רק יצאו ולא התחתנו או משהו בסגנון היא השלימה עם העובדה. עדיין פגעה בבחורה, נסתה לסכסך ביניהם, אבל ללא הצלחה. בחנוכה או שאולי קצת לפני נסע הזוג לחופשה, ושם גלתה הבחורה שבגלל ההתרגשות פספסה שתי גולות. כשחזרו הביתה זה כבר היה עובדה היא, הם בהריון. לא היה גבול לאושר שלהם. התחילו לחפש בית,קבעו לאריך לחתונה כולם היו בעדם. ורק היא אמא שלו כמעט התעלפה כששמעה. מה היא רק לע עשתה, ביימה התקפי לב, בכתה לבנה שעות על גבי שעות הכל אך כלום לא עזר. והנה חזרה ערב אחד הבחורה הביתה, ליד הבניין חיכו לה שני בריונים. קשרו אותה, ועשו ממנה שק חבטות. הבחור מצא אותה מעולפת בחדר המדרגות. במיון קבעו, היא הפילה ההריון נגמר. לא היה סוף לעצב לכאב לדמעות. פתאום החתונה נראתה חסרת משמעות, לא הזמן לשמחות... המשיכו סתם לגור ביחד עבר זמן הגיע יום כיפור. יומיים לפני מצאה הבחורה מכתב מודפס בדואר. קראתה אותו ונדהמה. והיא הבינה שאין לה עתיד. היא רק לא הבינה למה מישהו כל כך שונא אותה מאז היא הפסיקה לרצות לחיות. וזה היה המכתב "אותו ערב גשום כהתעללו בך וכתוצאה מכך הפלת את תינוקך, אני הייתי אחד המתעללים. ומאז המצפון לא נותן מנוחה. רציתי שתדעי עד כמה אני מצטער, ורציתי שתדעי עוד משהו אמא של החבר שלך שילמה לנו כדי לעשות את זה, לא רצתה שתקימו משפחה. אתך הסליחה"
 

טאKילה

New member
אוייש זו חלאה...../images/Emo12.gif

לא אמא,לא משהיא שמגיע לה להיות סבתא, היא גרמה למות עובר שהיה אמור להיות הנכד שלה. זו שינאת מוות,מזעזע,מצמרר שיש בעולם כזה רוע. סיפור מאוד עצוב..
 

חן (*_*)

New member
שלוש פעמים קראתי ועדיין לא מצליחה

לקלוט אכזריות שכזו. אמא אמורה לאהוב את בנה, לאחל לו רק טוב, לרצות שיהיה מאושר בחייו, גם אם היא חשבה שמתאימה לו אישה אחרת, זו בחירתו שלו, והוא את חברתו אהב. יותר מכל, קשה לי לקלוט, שהאמא שכרה בריונים להכות את כלתה לעתיד קשות, במטרה להרוג את נכדה. כמה רוע, אכזריות, ואטימות יש בה. לאמא כזו לא מגיע יום אושר אחד בחייה, ואם אני הייתי הבן, הייתי מנתקת קשר. אם הסיפור אמיתי, טוב היה אם הבחורה האומללה הייתה מראה את המכתב לחבר שלה, ומתלוננת על ה"אמא" במשטרה. פשוט סיפור מזעזע. סוכריה אדומה, מרוב התעסקות בתוכן, שכחתי לציין את הכתיבה המקסימה שלך, אשר בזכותה התחברתי כך לסיפור.
 
למעלה