סיפור מזעזע

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
סיפור מזעזע../images/Emo46.gif

צהריים טובים לכולם אתמול אמא שלי הייתה אצל רופאת המשפחה שלי וסיפרה לי משהו מזעזע שהיא שמעה. היא הלכה בשעה מאוחרת וכשנכנסה לרופאה שאלה אותה כבדרך אגב אם היא לא מפחדת להישאר במרפאה בשעות מאוחרות לבד ( הרופאה היא מנהלת המרפאה ולכן תמיד עמוסה ונשארת עד מאוחר). הרופאה אמרה שהיא לא מפחדת מזה אלה ממשהו אחר וכשאמא שלי שאלה ממה התברר לה משהו מזעזע שעד עכשו קשה לי להאמין לו. בקופת חולים שלנו עבד רופא ערבי שעשה רושם כבנאדם מאוד נחמד והיו לו את הפציינטים שלו. מדי פעם הרופאה הייתה נשארת איתו לעבור על מיקרים מסוימים של חולים. היא אמרה שלא פעם היא דיברה איתו על דברים אישיים . מסתבר שהרופא הזה עזב את המרפאה והעבודה והיצטרף אל החמאס- כן החמאס לא יאמן!!! הרופאה קיבלה את הידיעה מהשב"כ ואני פשוט לא קולטת את זה. אתה חושב שאתה מכיר מישהו ואז.........

בימים אלו

אל תהיי בהלם , במיוחד בימים טרופים אלו כל מי שנראה נחמד והערבי השכן שלך ששנים אתה מכיר אותו יכול להיות מחבל או בחמאס. ידיד שלי טכנאי מכונות כביסה ומקררים תיקן למישהו מנהריה מכונת כביסה אח"כ ההוא הזמין אותו לקפה....ישבו צחקו,חודש אחרי זה התברר שזה היה המחבל המתאבד ברכבת בנהריה.

שירי 'לה נשמע קצת מופרך

מאמי. ממתי השב"כ מדווח לרופאים על מימצאיו וחקירותיו? ותאמיני לי שלו היה רופא שהתחרפן והצטרף לחמאס אז לא רק הרופאה ואמא שלך היו יודעות אלא היו כבר מטעמים בתקשורת. בקיצור רס"ן שמועתי שמזמן כבר הפך לסגן אלוף בקרוב ימונה לרמטכ"ל. נ.ב. לדעתי צריך נורא להיזהר עם משפטים כאלה... לא?

ל3

New member
זאבית המקסימה

אבל זה לא רב סרן שמועתי כי אמא שלי שמעה את זה ממקור ראשון- הרפואה סיפרה לה ואני לא מאמינה שהיא תשקר. אני יודעת שזה נשמע קצת מופרך אך לצערי זו המציאות ומדוע הרופאה קבלה ידיעות כאלה או אחרות אני לא יודעת. בכל אופן, אני ממש לא המצאתי את זה !!!

טוב בטח הרופאה שייכת למוסד או לסייר

לסיירת מטכ"ל. את בטוח לא המצאת אבל הנה לך דוגמא איך מתחילה שמועה. עכשיו אנ י הולכת ומספרת לשבעה אנשים וזהו - האמת שהאני שמעתי ממך ששמעת מאמא שלך ששמעה מהרופאה ששמעה מאיזה איש שב"כ (או לא איש שב"כ) ששמע....?? נו באמת. אגב מעניין אם זה קרה במרפאה שלי? כי הרופא שלנו הוא ערבי ובטח מחר גם הוא יצטרף לחמאס. בקיצור שירי - זה מזכיר משטרים אפלים השמועות האלה והרבה גזענות. אני יודעת שאת חלילה לא מתכוונת אבל אני תוהה מה מרגיש בטח הרופא שלי כשהוא קורא דברים כאלה. דרך אגב לרופא ההוא שנעצר יש שם? לו לפחות היית מציינת את השם שלו. ככה זה סתם נשמע נורא ומטיל רבב בכל רופא ישראלי.

ל3

New member
זאבתי היקרה

אני האחרונה בעולם שיכולה להיחשב כגזענית ואם כבר אנחנו נכנסים לפוליטיקה ( וזה לא הייתה מטרת ההודעה הזו) אז אני שייכת לצד השמאלי יותר של המפה ולא שזה משנה!!!! ההודעה שלי לא באה לעשות הכללות על אף רופא ערבי ולא באה להציג עמדה מסוימת פשוט ספרתי את מה ששמעתי ואני מתחילה לחשוב שאולי לא הייתי צריכה לעשות כן. אני לא יודעת את השם של הרופא וגם לו ידעתי לא הייתי מספרת כי אני לא חושבת שזה כל כך רלוונטי. זאבתי, אני חייבת לציין שהטון הציני שלך קצת הפתיע אותי ( אני מצוטטת : , גם הרופא שלי ערבי אז מחר הוא יצטרף לחמאס") ואולי אף פגע משום שכוונתי לא הייתה להשמיץ או לפגוע פשוט ספרתי את אשר שמעתי - כנראה שלא אעשה זאת שוב!!!

למעלה