סיפור מסע - 7000 ק"מ עם תינוק בן חודש וילדון בן 3.5

• פותח הנושא EcoT
  • פורסם בתאריך

EcoT

New member
סיפור מסע - 7000 ק"מ עם תינוק בן חודש וילדון בן 3.5

מפרסמת גם כאן, אז אני מתנצלת בפני מי שכבר ראתה

למי שזוכרת אותי כאן, ילדתי את בני השני באוסטרליה שם התגוררנו שנתיים וחצי, הלידה של יובל היתה טבעית חלומית אבל הוא נולד לתוך כאוס בלתי יאומן
. לפני שיובל נולד החלטנו שאנחנו חוזרים ארצה לפני הזמן המתוכנן ולפני החזרה ארצה אנחנו עושים טיול ברחבי אוסטרליה.

וקצת לפני שהוא נולד היה לנו שינוי בתוכניות שזרק אותנו לתוך מערבולת של הכנות שהביא לזה שבשבוע 40 כבר גרתי בבית ללא רהיטים ובמקום ספה היה לי פוף מילגה (שמאוד היה קל לקום ממנו
). יום אחרי שהשתחררנו מבית החולים כבר מצאתי את עצמי מסתובבת בין משרדים ממשלתיים כדי לנסות לרשום את יובל על מנת שנוכל להוציא לו דרכון ושבוע אחרי הלידה ניהלתי את הגארג סייל שלנו כשיובל ישן בעגלה לידי והבית מלא כיסאות שאולים מהשכנים כדי שנוכל לעשות ברית
. מעבר לזה יותם, הבכור, ראה את כל עולמו מתהפך עליו, בית שמתרוקן מדברים, אבא שנעלם למספר שבועות, אח חדש ובסוף גם מעבר לבית זמני עם סבא כתחליף לאבא.

את כל זה עשינו כדי לא לוותר על הטיול שלנו. טיול של 7000 ק"מ ברכב ואוהל בצפון מערב אוסטרליה מדרווין לפרת ובמהלך הטיול כתבתי בלוג (שרק עכשיו סיימתי להעלות את התמונות אליו) כדי שיהיה לנו זיכרון וגם כדי לשתף בחוויה שלנו.

אז אני מזמינה את מי שרוצה לקרוא קצת על החופשת הלידה הלא שיגרתית שלי בבלוג שלי מאוסטרליה לישראל - סיפור מסע
ואני מקווה שתהנו (אנחנו מאוד נהננו
)

למעלה