סיפור מספטמבר האחרון.

• פותח הנושא mia01
  • פורסם בתאריך

mia01

New member
סיפור מספטמבר האחרון.

בספטמבר טסנו אני ובן זוגי לשבוע בלונדון. אני חולת לונדון מושבעת, לא מחמיצה ביקור בבית של פרדי מרקיורי בכל טיול. בקיצור בוקר אחד החלטתי שהיום זה היום ואני נוסעת לבית שלו להניח פרחים עם בן זוגי או בלעדיו. נסענו באנדר גראונד לתחנת ארלס קורט ומשם צעדנו ברגל את הדרך שאני מכירה כבר בעל פה עד לבית של פרדי. כבר מתחילת הרחוב שמתי לב להתגודדות מוזרה מחוץ לבית שלו ואז זה היכה בי!!! זה ה5 בספטמבר!!!! המוני מעריצים עמדו מחוץ לחומה של ביתו עם פרחים ובקבוקי שמפניה! אנשים מכל הצבעים, המינים והדתות, דוברי שפות שונות זה היה ממש מרגש! חקם היו אנשים מבוגרים בני כחמישים, שישים, מעריצים אמיתיים כאלה, שהיו בהופעות חיות שלהם בכל העולם! דיברנו, החלפנו חוויות וברגע מסויים, בחור אוסטרלי מקסים הוריד את החולצה וחשף קעקוע ענק לכל אורך ורוחב הגב של הסמל של הלהקה. ביקשתי רשות וצילמתי את הגב שלו!! לא יכולתי להתאפק... אם יהיה לי איך לסרוק אני אשים את התמונה כאן. בכל מקרה, מי שנוסע ללנדון ועדיין לא עשה את זה אז ביקור בבית של פרדי זו חוויה מדהימה! כל החומה שמסביב מכוסה בכתובות של מעריצים מכל העולם. אני אישית דיברתי עם מרי אוסטין פעם אחת כשפתאום היא יצאה מהדלת ואני כמעט התעלפתי. אז זהו, הרגשתי צורך לחלוק. אני מצרפת תמונה של הבית של פרדי שלא אני צילמתי אבל שממחישה את איך שזה נראה.

mia01

New member
ואלה הדלתות לאחר שניצבעו בלבן

היום הן כבר שוב מכוסות כתובות...

michalQ

New member
וואו. זאת אכן חוויה

שאני מתה לחוות. אני במסע שיכנועים של ההורים שלי שנטוס ללונדון. אני כבר המון זמן רוצה לבקר שם. ובכלל בלונדון.

darklighter

New member
איזה כיף לך!!!!../images/Emo115.gif

זה נשמע ממש מעניין... גם אני רוצה!!!!!! אני מתה לטוס ללונדון פעם ואז גם לראות את הבית של פרדי מרקיורי גם ללכת לKILLER QUEEN וגם לפגוש את אהוב ליבי...

I n n u e n d o

New member
אוך כמה שווה לך../images/Emo10.gif

אני מקווה לטוס עוד השנה אם לא בעוד כמה שנים וזה בהחלט האתר הראשון שאני אבקר בו

mia01

New member
יש לי המון תמונות אבל לצערי לא

במצלמה דיגיטלית.... יש מישהו מאיזור השרון (הוד השרון, כפ"ס) עם סורק שמוכן לסרוק לטובת הפורום...?

B a m B a m

New member
גם אני רוצה!

כיף לך כל כך! נ.ב. תפרסמי בבקשה את התמונה של הגב של הבחור ההוא... פליז!

שפנפן

New member
בתור אחד שהיה במחזמר שמבוסס על

קווין, זה היה מאכזב אפילו בשביל מחזמר זול ומסחרי. זה היה פשוט לא משהו.. וממש זול ועלוב, הקשר בין שירים ממש טיפשי. ציפיתי שיקשרו את הסיפור על ידי הצגת נער מתבגר שיוצא מהארון ובלה בלה בלה.. למרות הקיציות זה היה יוצא הרבה יותר יפה, אבל הם היו טיפשים מדי בשביל לחשוב על זה. הזמרים שם רובם בכלל לא יודעים לשיר כמו שצריך באיחוד השחק הראשי שיותר מתאים לתפקיד אלאדין בהצגת פסטיגל מאשר להיות שם. אבל היו שם נגנים מעולים לפחות :)

mia01

New member
נצל"ש אם כבר שירשרת פה אז אני

חושבת שהמחזמר נפלא! ידעתי מראש שהוא לא קשור לנוער מתבגר וכ'ו... והמחזמר נותן ללהקה המון כבוד! זה היה מדהים להיות באולם עם מאות בריטים שכולם שרים את כל המילים של השירים!!! איזה כיף!! מומלץ!

../images/Emo31.gif

נער מתבגר שיוצא מן הארון? אבל אז זה סתם היה דרמטי ולא מתאים למחזמר. אני חשבתי שהוא היה גדול. ומקצועי. וממש לא עלוב. אולי זה אפקט הלונדון, I don't know.

מיצי007

New member
וואו../images/Emo99.gif

אני לא אשכח איך חיפשתי את הבית שלו אבל בגלל שהייתי בת 16 ולא הרבה לבד לא יצא לי כל כך ממש לבקר באתרים שרציתי.... אוף,אחרי שאני אשתחרר אני מקווה ליסוע

למעלה