סיפור מעודד

סיפור מעודד

היי... אני לא בטוחה אם אתם זוכרים אותי או לא אבל לפני שנה או חצי שנה התכתבתי רבות בפורום. אני טרנסית בת 16 מחיפה..(mtf) טוב אז ככה, אתמול אחר הצוהריים אני יושבת לי בסלון ורואה טלוויזיה סידרתי את השער בסרט (לא גברי ולא נשי) (אהה אני מאריכה שער כבר חצי שנה ואם אני לא שמה סרט יש לי אפרו ...אז עדיף שאני ישאר אם הסרט). לפתע נישמע צילצול בדלת...פתחתי את הדלת וזה הייה דואר רשום..(לא מרגש כול כוך..) השליח הייה מאוד חמוד (מכול הבחינות) והוא אמר לי " שלום גברתי...תחתמי כאן בבקשה"....אני כול-כך התרגשתי שהוא אמר גבירתי...כמובן שלא תיקנתי אותו זה עשה לי טוב על הנשמה...זו הפעם הראשונה מזה שנתיים שמישהו מדבר עלי בלשון נקבה. זה משהו קטן וטיפשי אבל זה שימח אותי מאוד...
טוב עכשיו משהו אחר....באחד ההודעות למטה ניראה לי שיערה רשמה משהו על לשתות הרבה מים בשביל להוריד את רמת ההורמונים או משהו כזה... זה רציני?...אמיתי?...זה עובד?....אם אני ישתה הרבה מים השפעת ההורמונים תלך ותיתפוגג או מה??? חוץ מיזה אני ממש רוצה לדבר עם טרנסית מחיפה שעברה או לא עברה את התהליך ....אני ממש צריכה מישהי שאני יוכל לדבר איתה בחופשיות.. מלבד העובדת הסוציאלית שאני איתה כבר חצי שנה והיא עוזרת לי המון אבל זה לא אותו דבר כמו לדבר אם מישהי שעברה את זה.. תודה

../images/Emo140.gifאיזה יפה

אלי פונים המון בלשון זכר:)) בכל מקום. זה עושה כל כך טוב ! ואני מצטרף לשאלה שלך ליערה..

Yaara77

New member
שתיית מים

גיל ההתבגרות הוא גיל מטורף, כי הפרשות ההורמונים אנם סדירות אלא מגיעות בגלים, בהצפות ואז כל העולם באטרף הייתי שם לפני מיליון שנים ועברתי זאת עם הילדים שגידלתי (לא מעט) שתייה מרובה בעת אטרף כזה של הורמונים, או התקף חרדה או כעס (אדרנלין) ואני מתכוונת לכ-3 ליטרים ביום, עוזרת לסלק את העודפים וכמובן גם אמבט ממושך - עם קצף ורוד לבנות וריח לוונדר לבנים או מה שתרצו
דבר אחד ברור - להזיק זה לא יכול, רק להועיל ועדיף ברגעי אטרף מים מאשר ממתקים שמקלקלים את הגיזרה - הייתי שם ... חיבוקים לכווולנ/מים יערה נ.ב. אשמח להשיב על שאלות יותר אישיות/מביכות בפימייל האישי [email protected]

הצנצנת

New member
רק לא להגזים,

כי שתיית יותר מדי מים מפר את מאזן המלחים בגוף, כמעט כמו התייבשות, רק להיפך
(מדי שנה בקיץ יש כתבה על ילדים שעשו תחרות שתיית *מים* והתאשפזו אח"כ.)

אורי 0

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני לא מפרגן לך כראוי בזמן האחרון. ובכלל - איך שענית להוא ש"רוצה לדעת למה מפריעים לנו אלו שרוצים להכיר טרנסיות" - הייתי ממנה אותך לשר חוץ פה.

למעלה