סיפור מעניין ושובר
שלי....

lihi m

New member
סיפור מעניין ושובר ../images/Emo14.gif שלי....

אני בת 21, ליהי זהו שם בדוי, פעם ראשונה שאני כותבת בפורום ה ובפורומים אחרים בכלל, כמו שאתם מבינים בחורה בת 21 (כמעט 22) כמוני לא בדיוק מתעניינת בתוכניות נוער (מה גם שאני בעבודה בשעות כאלה) בטח אתם לא מבינים מה הקשר ומה אני מקשקשת אז מבטיחה אני תכף מגיעה לעניין... במהלך עבודתי נאלצתי לנסוע למום ספציפי בת"א (לא האולפנים תירגעו)למטרת שיווק כלשהו והלקוח שעמד מולי היה לא אחר מעפר שכטר המהולל שלכן בנות חמודות, אז לא ממש מותר לי לחשוף פרטים אבל הייתי בפגישה עסקית עם עפר שלכןובנות דודות שלי שמעו על כך לא עזבו אותי במנוחה והכריחואותי לספר גם לכן על אותו בחור ידוע, יש בידי פרטים מעטים אך אולי חשובים לכן וזאת מפני שבזמן הפגישה לא היה ברור לי שאני יושבת עם סופרסטאר!!! אז אתם מוזמנים לשאול אני יענה, לפחות אשתדל (כן... השיחה שלנו עברה למישור ידידותי מעבר לעסקים)

SofyTofy

New member
מותר לי לשאול שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

במה את עובדת

lihi m

New member
אולי כן אולי לא מה שבטוח גם האולי ב

אולי כן אולי לא, מה שבטוח גם האולי בספק.... אני לא יודעת אם הוא התחיל איתי ממש אבל הוא היה מאוד מאוד נחמד הוא זרק משפטים אבל אני מבינה שהוא מתנהג כך עם כולם, רק חבל שממש לא שמתי עליו כי הוא באמת חמוד ולא ידעתי אם הוא רציני ובכלל לא ידעתי מי הוא בגלל זה הלב שבור, רק אחרי זה ראיתי אקזיט והבנתי עם מי ישבתי שעה וחצי שלמות פנים מול פנים!

lihi m

New member
מותר לך לשאול שאלה../images/Emo70.gif

העבודה שלי ממש לא סודית אבל אני לא רוצה לחשוף יותר מדיי פרטים מדובר בחברה גדולה כלשהי ואני נציגת שרות בכירה (לכן שלחו אותי לבצע עסקה זו כמו שאני עושה עם המון מפורסמים)

lihi m

New member
עפר שכטר

טוב תראו אתן צריכות להבין שבסופו של דבר מדובר במקום העבודה שלי ואני ממש לא רוצה לאבד אותו, העיסקה היא עסקה רגילה שעושים המון אנשים בחיי היומיום עם החברה שלנו, מדובר בביטוח כלשהו ואני לא יכולה להרחיב יותר, סליחה...
פשוט במשפחה זה הפך להיסטריה הסיפור הזה וזה בטח מעניין גם אותכן כמה דברים שבטוח נכונים על עופר: אין לו חברה,וודאי ואפילו לא בכיוון(אבל רואים שהוא ממש רוצה). יש לו פלאפון מסוג נוקיה של אורנ'ג (לא החלפנו מס' טלפון למרות שהוא הציע אבל ראיתי בחוזה). הוא גמד רציני בנות הידעתן? אבל הוא ממש ממש יפה ומצחיק (את זה בטח אני לא מחדשת לכם). אני לא יודעת תשאלו מה שבא לכן מה שאוכל לענות אני יענה לפחות אשתדל! אה... בת"ז הוא רשום עפר שחר שכטר יש לו 2 שמות!

Digi Lista

New member
שחר?

רק לי זה מזכיר משהו ששוקי גבאי אמר לו לפני שבועיים?וכמובן את משחק החיים...
הפרט על שחר היה היחיד שהיה חדש לבינתיים,וכמובן שיש לו ביטוח כולשהו של החברה המסתורית שאת עובדת בה(אלה רק העובדות,אני לא צינית או משהו)

אממ מעניין..איך את יודעת שאין לו

חברה?? ומה בדיוק שוקי גבאי אמר על השם שחר אם מישהו יכול לרענן את זיכרוני??

Digi Lista

New member
אני מסכימה עם לילוש...

גם אני אשמח לקרוא מה היה אבל רק את מה שאת יכולה לחשוף,מה שלא סודי כי באמת מגיעה לו פרטיות ואם היו דברים חסויים כנראה שככה הם צריכים להישאר,גם לרכילות ולסקרנות(טבעי לכול אדם לרצות לדעת כמה שיותר) יש גבולות...

Liloush

New member
למרות שאני מעוניינת לדעת פרטים עליו

אני לא יבקש פרטים חסויים או פרטים שעפר לא רוצה שנידע עליו. הוא היה איתך בפגישה והוא דיבר איתך וסיפר רק לך.

elalush

New member
שווה לךךךךךךךך../images/Emo13.gif../images/Emo153.gif

הוא ברצינות הציע לך להחליף מספרים?!!?! למה לא הסכמת?!?!!?
עפר שחר שכטר שם יפה

למעלה