סיפור מצמרר, מרגיע, ואמיתי

N i c o l e

New member
סיפור מצמרר, מרגיע, ואמיתי

אחד הנספים בפיגוע שהיה בירושלים לפני שבוע היה אח של תלמיד של אמא שלי. היא סיפרה לי שכשהיא הלכה לנחם אותם, התלמיש שלה סיפר לה שאח שלו שלח לו מסרים: 1. בזמן הפיצוץ, שאף אחד עוד לא ידע שהיה פיצוץ ועדיין לא ראו בטלוויזיה, הוא היה בטיול, ובדיוק נרדם. בחלום בא אליו אחיו ואמר לו שהוא במקום טוב יותר ושלא ידאגו לו וגם אמר שהוא רוצה שהוא (זה שיצא לטיול) יקח את השרשרת שלו למזכרת ממנו, והוא אמר לו בדיוק היכן הוא החביא אותה בחדר שלו...מקום שבחיים לא היו מגלים אם הוא לא היה אומר לו. כשהוא חזר הביתה מהטיול וכבר ידעו שהיה פיגוע ולא ידעו מה קורה עם אח שלו, הוא רץ לחדר של אח שלו למקום שאח שלו אמר לו ששם השרשרת נמצאת ושם הוא מצא אותה, ואז הוא ידע שאחיו מת בטוח... 2. המסר השני הגיע בלילה, כשהוא ישן, הוא ראה דמות לבנה בחלום ואת הפנים של אח שלו, ואח שלו אמר לו שהוא רוצה להפרד מהמשפחה עוד פעם אחת, ושבלילה ביום שאחרי הם יראו פרפר שישאר איתם כל הלילה ושידעו שזה הוא... בלילה שאחרי, כל המשפחה אכלה ארוכת ערב, ולפתע הגיע פרפר, והפרפר הזה נשאר איתם למשך כל הארוחה, לא פחד, כל הזמן התעופף להם בין הראשים ונשאר איתם כל הלילה.... סתם רציתי לספר, זה ממש העביר בי צמרמורת כששמעתי את זה, מצד שני זה גם מרגיע, מראה שיש המשך, גם אחרי המוות...

x project

New member
spooky

אחלה סיפור יש לי סיפור דומה אמיתי לחלוטין אבל אין לי כח לרשום אותו אולי עוד מעט

N i c o l e

New member
../images/Emo123.gif

אבל, עד כמה שזה מעביר צמרמורת....זה נתן לי תחושה טובה כזאת....שאין סוף...כי בתכלס- זה הדבר שהכי מפחיד אותי- סוף! אבל סוף להכל....כימ בדרך כלל אחרי כל סוף יש התחלה חדשה כך שהסוף הוא לא בדיוק סוף...אבל כמתים....זה מפחיד. ומשום מה, אני מאמינה לאותו בחור, הוא לא ישקר על כזה דבר, הוא גם לא שקרן וזה גם נושא רציני מכדי לשקר עליו ולכן עכשיו לפחות יש בי את האמונה שגם המוות הוא לא סוף סופי...גם אחריו יש התחלה חדשה.....

../images/Emo16.gif

קודם כל יהי זיכרו ברוך
הסיפור מדהים,עברו בי זרמים בגוף שקראתי אותו,זה עצוב
.

WallFlower

New member
../images/Emo5.gif...

לפי היוגה יש תפיסה שלמה שמאשרת את מה שאת אומרת... זה באמת מרגיע אבל העניין הוא שהמעבר לעולם הבא ולא להשאר תקוע בזה הוא די מסובך...זה סיפור ארוך והוא בטח לא יעניין את כולם...

WallFlower

New member
מה שהיוגה אומרת זה...

שמעבר לעולם שבו אנו נמצאים עכשיו יש עולם שהוא לא פיזי ולגוף האדם אין בו משמעות והכל שמח ובולשיט...אבל כדי להגיע לשם יש צורך בהארה שמתקבלת רק בשילוב של שכל, mind ותודעה מפותחים ומבחינה גופנית...כאילו השלמה עם שני הצדדים ולא שאחד יסתור את השני...פיתוח שווה של שני הצדדים...והיוגה עצמה מפתחת את שני הדברים - היא יוצרת שילוב מלא של פעילות גופנית ושל פיתוח הmind בעזרת מדיטציה וכו'. זה בערך מה שהבנתי... אבל מה שחשוב זה להגיע להבנה שהגוף שלנו הוא רק כלי שאנו משתמשים בו באופן זמני ומגדיר רוחות כmindים שהתמכרו לחומריות של הגוף...

WallFlower

New member
../images/Emo32.gifנהגתי במכונית!!!!!!

והיה כיף...מאוד כיף...אני חרא אבל אני אשתפר...יש לי 4 חודשים להשתפר...

למעלה