סוף שבוע רגוע......../images/Emo140.gif
אתם מכירים את הקלישאה....."הדור של היום זה לא מה שהיה פעם " שמגיעה עם איזה אנחה מתמשכת ונענוע ראש. הנחה עתיקה זו מקבלת משנה תוקף בכל עת שאני מוזמנת לשמור על היורשים שלי מהדור השני, בעת שהוריהם מפליגים לנופשון קצר למלא את המצברים. לפקודה תמיד אנחנו.....וכך אני מוצאת עצמי מטעינה צ'ימדן עם מברשת שיניים , וספר קריאה בהנחה שאצלי הם יצמדו ל DVD עם טום וג'רי הבלתי נלאים ושאר דמויות מיתולוגיות ונוחתת הישר במטבח , כי איך אפשר להפקיר את בריאות הגוזלים בידי מאמא עוף המכינה שניצלים תעשיתיים , ואיך אוותר על אפשרות הפיטום הנקרית בידי ... אני דופקת בדלת עם הרגליים ( כי הידיים כמנהג הפולניות תפוסות
) ולאחר שנייה אני מבינה שהקייטנה שדמיינתי לי תדחה לגיל בו הם אולי ילכו לצבא. תכנית בטלויזיה? ......פחחחחח ....כל הערוצים ידועים כאן מראש ויש תור , הצלחתי להגיע עם הלשון בחוץ לסדרה האהובה עלי בערך אחרי חצות אבל רדומה... מחשב?.....אתם צוחקים עלי ?....פייסבוק עובד שעות נוספות ויש לעדכן כל כך הרבה משתמשים בכל רגע נתון, ועוד לא הזכרנו משחקי מחשב ודאר שצריך להגיע מהפנטגון עם קבצים ספר?......
....אני רעב, אני צמא, אני צריך, הוא לקח, תגידי לו, הוא התחיל, ......אפשר לעשות קליפ בסגנון הראפ , כיוון שלא תמו כל התלאות ולא השתנו מאז ילדתי את הבכור לפני ארבעים שנה....מה שנקרא "עוד חוזר הניגון" מין דה-ז'ה-וו... אממה....יש כמה רגעים של נחת כמו למשל דו שיח בארוחת הערב אני- אני לא זוכרת אם הבאתי איתי בתיק את הדיסק שהבטחתי הוא (בן תשע) ככה זה סבתא , בערך בסביבות גיל שישים מפסיקים לזכור כי הזכרון לא משו אני-( כמעט בולעת את הכף שבידי) ראבק' .. רק לידיעתך אני עם זכרון של היסטוריונית, אל תנסה אפילו לעשות ממני קשישה סנילית... הוא- מה זה ראבק'? אני - אלוהים אדירים ,בלשון בני דודנו הוא - אבא אמר שאנחנו אתאסטים אני- אני רואה שאני צריכה לדבר עם הבן שלי הוא- אין בעיה אני כבר מתקשר אליו ... שעתיים אחרי בשיחת טלפון שהגיעה על מנת לבדוק מצב האומה הוא- אבא ....אמא שלך רוצה לדבר איתך על אלוהים....
מובן , שאני שוקלת עכשף להרשם בדחיפות לאיזה קורס לצמצום פערים בנושא שיחות עם הדור הצעיר.
הגיטע שאבס.... תיכף נלך לארוז אותם ולמצוא איזה מכנה משותף בין הדרישות שלה , לבקשות שלהם ולרצון שלי להתחרדן בשמש בסתלבט ששמור רק לסבתות.