סיפור משונה. משהו שחבר שלי עשה באיביי

AriEitan

New member
סיפור משונה. משהו שחבר שלי עשה באיביי

שאלתי אותו איך הוא עבר את הפידבקים הראשונים וזה הוא אמר לי שהוא קנה 20 דיסקים של סנט, שלח אותם לאיזה כתובת בארה"ב שהוא מצא באינטרנט (לא בנאדם שהוא מכיר, ודווקא לארה"ב כדי שיהיה משלוח זול) ואמר שהגיע אליו והכל כמו שצריך.. כל התהליך עלה לו פחות מ-50 שקל, ואז הוא התחיל למכור כמו שצריך זדוני ביותר אה?

evilihi

New member
לא הבנתי משהו

אם הוא שלח לאדם זר - איך הכל הגיע אליו?

evilihi

New member
זה מה שהבנתי גם ../images/Emo3.gif

השאלה היא למה לעשות את זה...לא חבל על הכסף??? והכל בשביל פידבקים???

evilihi

New member
עצוב אבל נכון

כשאני התחלתי עם איביי - עשיתי הכל לבד....לא רימיתי - את הפידבקים שלי צברתי בעצמי ממוצרים אמיתיים - לא איבוקים, ולא שטויות כאלה. לא היה לי גם מי שידריך אותי - ואני לא חושבת שצריך הדרכה, הבעיה היא שלאנשים אין סבלנות לקרוא, ולפעמים גם אין את האנגלית הבסיסית

evilihi

New member
אגב

כשקונים 20 דיסקים או מוצרים מאותו מוכר - הפידבק עולה רק באחד...אז איך עלה לו כל הסיפור 50 שקל?? נשמע זול מדי...

evilihi

New member
גם המוכר עשה את זה בשביל פידבקים?

וגם הקונה? זה מה שנקרא ישראליטיס...מחלת הישראלים

AriEitan

New member
נצל"ש שאלה

אם למוכר מסויים יש 3 מוצרים שאני רוצה ואחרי שיחות איתו בפרטי הוא אמר שהוא יעשה לי את כל 3 המוצרים כולל המשלוח במחיר מסויים איך עכשיו אני קונה אותם מבחינת האתר? אלו מוצרי BUY IT NOW כשהמחיר של המשלוח לארץ כבר מוגדר ואם אני אשלם על כל אחד כמו שכתוב בדף מכירה עצמו ייצא שאני משלם יותר, ולא את הסכום שסיכמתי עם המוכר בשיחות הפרטיות מה לעשות?

tokit

New member
בסיום המכירה תבקש ממנו לשלוח לך Invoice

עם דמי המשלוח שסוכמו.

roeeya

New member
לא נשמע לי חכם כ"כ

רגע רגע, קצת הבהרות: הוא קנה דיסקים מ 20 אנשים שונים דרך איביי ושלח אותם לסתם כתובת בארה"ב? מה הוא יעשה כש: 1. הוא ירצה לקנות לעצמו פריטים? שינוי כתובת ישר יעלה דגל אדום אצלם (מתכון טוב להשהיית חשבון) 2. הוא יושהה ויצטרך להוכיח שהוא גר ב"סתם כתובת" שהוא שלח אליה בארה"ב?

למעלה