סיפור משעשע לחופש הגדול !

vini11

New member
סיפור משעשע לחופש הגדול !

היי לכולם , קבלו סיפור/מקרה משעשע פרי עטי לחופש הגדול :

החופש הגדול הגיע ואיתו גם החום וההוצאות הגדולות בעיקר לכל מי שיש ילדים ,
בחופשת הקיץ ההורים מקבלים מספר גלי חום – חום יולי אוגוסט , חום מהמחירים המטורפים בכל ולכל מקומות הבילוי וכמובן חום מהילדים ואני לא מדבר כאן על אהבה !
לצערי אקמול לא יעזור לגלי החום האלה , אלא רק סבלנות וכסף וכדאי שיהיה הרבה משניהם !
היות והרבה כסף לעיתים מהווה בעיה אז החלטתי להתמקד יותר בסבלנות , ואני לא מדבר על הסבלנות שיהיה לי כסף כי זה נגמר לי כבר מזמן !
החלטתי הפעם ללכת על בילוי זול ולקחת את ילדי לחוף הים :
אוויר נקי בחינם , חול לשחק בו בחינם , מים וגלים בחינם , שמים ושמש בחינם ובחורות חטובות בביקיני בחינם !
יש גם הרבה דברים בחינם בחוף הים שהייתי מעדיף לוותר עליהם :
לכלוך בחינם , זפת דביק בחינם , מדוזות בחינם, חום אימים בחינם , צעקות לא מובנות מהרמקול של המציל בחינם ,כדור מטקות לעין בחינם ובחורות לא חטובות בביקיני בחינם ופה אולי עדיף לקבל כדור מטקות בעין בכדי לחסוך ממני את המחזה !
אשתי אמרה לי שלדעתה עדיף בילוי סולידי בקניון הממוזג אבל היות והחמאתי לה על הבגד ים החדש שלה היא הסכימה !
הגענו לאזור הים והחלטנו לחנות בחניון הקרוב על מנת לחסוך מהילדים הליכה מרובה ולחסוך בעיקר ממני להרים אותם אחרי 100 מ' !
גם ככה אני סוחב עלי את מרבית הדברים צידנית ביד אחת , כסאות נוח ביד השנייה , תיק ושמשיה על הגב כאשר השמשיה דוקרת אותי בטוסיק ומאיצה בי להמשיך ללכת !
ושלא תחשבו שאני עצלן או משהו כזה , פשוט בפעם שעברה זה נגמר עם :
ביקור אצל אורטופד , כירופרקט , קרדיולוג ופרוקטולוג !
אשתי אמרה לי שבקניון זה לא היה קורה כי לא צריך להביא לשם דבר מלבד ארנק/ויזה !
שילמנו חניה 20 ₪ ולפי הכוונת סדרן החניה מצאנו את עצמנו כלכך רחוק מהים עד שהיו רגעים שחשבתי כבר שחצינו את הגבול אז שמתי על הראש שלי ושל משפחתי מטפחות על כל מקרה !
הגענו לים לאחר שהילדה שאלה אותי כל הדרך אם ככה הרגיש בני ישראל במדבר ? עניתי לה שאין מצב כי לא היה להם את אמא שכל הדרך קיטרה והזכירה לי שעדיף בילוי בקניון !
ללכת על החול של הים מזכיר קצת כמו ללכת על גחלים רק בלי הריח של ה"על האש" , עד שמגיעים לאזור שכבר לא יכולים לשאת את החום וזה המקום שמחליטים להתמקם בו !
אשתי שוב שבה וציינה ש . . . ברשותכם לא אכתוב כי גם ככה חם לי !
לאחר מריחה של קרם הגנה על העור , שכשוך במים , ארמונות בחול , עקיצה של מדוזה , זפת ברגליים , סאונה טבעית , צעקות לא מובנות של המציל דרך המיקרופון וכמובן כדור מטקות בעין , הגיעה השעה ל . . . ארטיק , ארטיק עם שלל החרוזים שלא היו מביישים אפילו את יובל המבולבל !
קראתי ל"אדון ארטיק" וביקשתי שני קרטיבים בטעם לימון ושני טילונים כי זה כל מה שהיה בצידנית ולטענת "אדון ארטיק" הצעקות שלו זה רק בשביל החרוזים ואין ביכולתו לחבר צעקה חדשה לפי הטעמים הקיימים !
נתתי לו שטר של 50 ₪ ושנינו חיכינו . . .
אני חיכיתי לעודף והוא חיכה לעוד 10 ₪ !!!
מאז אני בקניון עם הילדים ואשתי , היא לא מקטרת יותר, יש חנייה מקורה , לא צריך לסחוב את הבית , יש מזגן , יש משחקים לילדים ולעיתים גם הופעות והצגות ואני לא מדבר על ההופעות שאשתי עושה מול המראות של חנויות הבגדים או ההצגות של מנהל הבנק שאני מבקש ממנו הלוואות אחרי החופש, וכמובן כמובן יש מגוון של גלידות וארטיקים בלי קשר אם זה מתחרז או לא !

למעלה