סיפור משעשע

ליאור 103

New member
סיפור משעשע

אז עכשיו השעה 4:15 לפנות בוקר והרגע חזרתי הבייתה מסתובב לי הראש מהאלכוהול אבל החלטתי לשתף אתכם במשהו מצחיק שקרה לי השבוע, יש פאב אחד בתל אביב שאני ממש ממש אוהב (כן, אני עושה לו פרסומת גלויה) המוליס' בלום - הפאב האירי הכי איכותי בארץ, אני כל שני וחמישי נמצא שם. פעם הייתי מזמין רק גינס אבל מאז שגיליתי את הקילקני כבר כמעט 3 שנים ברציפות שאני מזמין את אותו סוג בירה (אין על הקילקני, כזאת בירה מדהימה) בכל מקרה היום בלילה, לפני כמה שעות טובות, אני יושב לי שם כולי מבסוט אחרי בילוי עם חברים ומזמין לי חצי ליטר, אחרי השלוק הראשון אני מרגיש שהטעם מוזר אבל עדיין טעים, אני ממשיך לשתות מסיים חצי כוס ואז החלטתי לקרוא למלצרית לבדוק מה אני שווה. אני קורא לה להגיע לשולחן היא מגיעה ואני אומר לה :" תשמעי, את מכירה אותי, הרי אני כאן תמיד, אבל אני נשבע לך באמא שלי, זה לא קילקני" היא מסתכלת עליי במבט מלא בוז ואומרת לי שלא יכול להיות ושאין מצב, אני מציע לה לטעום והיא מסרבת. היא עוד מוסיפה ואומרת לי :" רק שלא יישמעו אותך כאן, הפאב שלנו הוא קודש הקודשים" אני אומר לה " תשמעי, לא יעזור בית דין זאת אחלה בירה אבל לא קילקני, אמנם אני לא מבין כל כך גדול אבל יש רק בירה אחת שאני באמת אוהב אז אני בטוח יודע מה הטעם שלה" היא מתרצה ואומרת שהיא תביא לי שוט חדש מהברז כדי שאני אשווה בין הכוס לשוט.. אני מוריד את השוט - קילקני חלומית, טועם שוב מהכוס - משהו לא מוגדר.. אומר לה, תשמעי, עכשיו טעמתי, לא יעזור כלום - זה עדיין לא קילקני.. כבר התחלתי להרגיש לא בנוח, הרי אני ממש אוהב את המקום, המלצרית החליטה להלחיץ אותי עוד יותר, היא קראה למנהל של המקום שיגיע וייבדוק בעצמו, המלצרית עומדת שם ומחייכת כולה מרוצה מעצמה, מגיע המנהל, מסתכל על הכוס, היא נראית לו מוזר, הוא מזהה אותי מכל שאר הפעמים שהייתי שם, הוא מנער טיפה את הכוס, בודק את הסמיכות שנראית לו גם מוזר לאללה, ואז הוא שואל אם הוא יכול לטעום, הוא טועם את הבירה מסתכל עליי כולו בשוק ואומר לי:" שמע, אני לא יודע איך זה קרה, אבל זה לא קילקני, כנראה שזה התערבב עם טובורג או משהו, אין לי מושג, בכל מקרה תזמין מה שתרצה, הכל חינם עליי".. אז שתיתי ושתיתי ושתיתי ועכשיו אני שיכור... המנהל של המקום אחלה גבר ותותח עולם, הרגשתי כל כך לא נוח עם העובדה שקיבלתי את השתייה חינם עד שהשארתי 50 אחוז טיפ... אז יצאתי פראייר אבל עם הרגשה טובה והמון בירה בתוכי ואלכוהול בראש... אז עד כאן להיום, ביי ביי ליאור (כן אני שיכור) שיינברגר נ.ב עדיין לא קיבלתי ממכם מספיק תגובות לראפ, אני אגיב באלימות עוד מעט.. אני מצפה למינימום 16 תגובות.. ותודה לרמי, כרמית וסמואל שהביאוני עד הלום... :)

למעלה