סיפור משעשע

• פותח הנושא p019
  • פורסם בתאריך

p019

New member
סיפור משעשע

לפני כמה שנים היה בחור באוניברסיטה שהיינו מדברים בהפסקות בעיקר על מתמטיקה (נושא הלימוד שלנו). יום אחד הוא שאל אותי אם אני רוצה ללכת לסרט. כיוון שרוב הידידים שלי באותה תקופה עזבו את האוניברסיטה ועדין לא יצרתי חדשים, שמחתי והסכמתי מיד. ולא הבנתי למה הוא נשמע טיפה מהסס לשאול. ביום שבו הינו צריכים ללכת לסרט דברנו בטלפון לקבוע שעה ואחרי שהשיחה נגמרה ניסיתי להבין למה הוא נישמע לחוץ ואז התחלתי לחשוב שאולי הוא בעצם הזמין אותי ל"דייט". האמת ששקלתי לבטל אבל חשבתי שזה שהוא חושב שזה "דייט" לא אומר שזו לא יכולה להפך לפגישה של ידידים. בסופו של דבר לא היה לנו שום דבר לדבר עליו והיה ערב ממש משעמם. כשיצאתי מהרכב מצאתי את עצמי אומרת משהוא מפגר כמו "היה נחמד, צריך לעשות את זה שוב" כשאני חושבת לעצמי "ממש לא". בכל הסרטים האלה שאתה שואל את עצמך למה הם לא מסוגלים להגיד מה אם חושבים ומוציאים את המשפטים הדבילים האלה – והינה אני עושה את זה בעצמי. אני כנראה צריכה לראות פחות סרטים !!

אבל הסרטים מבוססים עלינו...

אני אשמח לצאת איתך לפגישת ידידים... לא חושב שלא יהיה לנו על מה לדבר... אין לי משהו אחר להגיד...

avi1283

New member
נו מה כבר אפשר להגיד

הכי טוב להגיד משהו כזה, מה יותר טוב להגיד היה משעמם רצח אני מקווה שאני לא אראה אותך יותר לעולם?

היה פרק ב"חברים"

בו אחד מהם כל הזמן יוצא עם מישהי שהוא לא מחבב, כי בסוף כל דייט יש איזו שתיקה מביכה ואין לו ברירה אלא למלא אותה ב"נתראה שוב מתישהוא".

קרה גם לי

גם אני בסוף מפגש קצר ומשעמם להחריד אמרתי שפעם הבאה צריך לעשות את זה יותר ארוך... חוץ מזה מסתמן פה מפגש פורום ראשון - יצאה לסרט (אני מזמין גם את עצמי ואת כל השאר). הייתי ממליץ על "פשוט נהדרת" אבל ראיתי אותו כבר פעמיים. איזה סרט ראית? ואיזה סרט תרצי לראות, או שעכשיו את בהתנזרות מסרטים?

p019

New member
התנזרות מסרטים?

לא. אני יותר נזהרת מטלוויזיה, אם כי בזמן האחרון yes קצת נרגעו, היתה תקופה שממש חששתי לפתוח את הטלוויזיה. לא ראיתי את "פשוט נהדרת" ולא עקבתי אחרי סרטים חשדים בזמן האחרון. אבל נשמע נחמד להפגש כולם לסרט. אם כי אולי עדיף לנסות להתחיל ממפגש בבית קפה קודםץ יש עוד מעוניינים?

בית קפה נשמע לי אחלה

על מתי אנחנו מדברים? ואיזה בית קפה, איפה? התבלבלתי בשם הסרט - השם הנכון הוא פשוט מאוהבת. סרט חמוד. אפשר לפתוח שרשור חדש למפגש הפורום המדובר, עדיף שכבר יהיה תאריך יעד ורעיון למקום. אנחנו מדברים על יום שישי אחר הצהריים, שבת, או יום חול?

אז מה עוד היית אומרת?

"וואי היה ממש חרא אני לא רוצה שנעשה את זה טוב לעולם!אבל לעולם!!" ???? זה היה התשובה הכי טובה ונימוסית שיכלת לעלות , בזמן שנראה לי שניכם יודעים את האמת. בכל אופן פעם הבאה אם תצאי אם מישהו תוודעי שיש לכם יותר מנושא שיחה אחת לדבר עליו.

למעלה