סיפור מתחיל - אשמח לקבל תגובות

blinkol1

New member
סיפור מתחיל - אשמח לקבל תגובות

פרק א': יש דברים שכדאי לדעת אחרון שלום לכולם שמי מומו B. אני רוצח שכיר. מי שמשלם למומו יודע שמומו יבצע. אני מספר את סיפורי בזמן אמת, אז חברה בלי פטפטת. - מתחילים - - הלו, כן, לא מתאים, כן, טוב ב 2 בסנדלר. שיחת טלפון מהקבוע. טוב נשים שפם, כובע גרב, משקפים, מקל הליכה ומעיל ארוך. יפה. קפה הסנדלר נמצא בפינת הסנדלר שם אני יושב קבוע. 1:30 חייב לצאת. מזדה ארוכה אפורה. מוסיקת רוק כבד. שתקו-זה מה אני אוהב 2:05 נכנס לקפה. הקבוע יושב מציץ בשעונו ומביט לצדדים. קלט אותי הכלב. המלצרית מגיע. - שחור חזק - בלי - למטה, רגיל, סי - אמר ויצא המעטפה נמסרה מתחת לשולחן, הוכנסה מתחת למעיל בכיס הפנימי. הקפה טוב, כמו שאני אוהב מבט קליל לסביבה. יש שם 2 חשודים. קלטו הבני זונות. - מה קורה גבר - הגבוה מתיישב לא עונה, רק ממשש את הקנה הקטן. אי לא לדאוג לזה, יש לי רשיון כחוק - אילם הגבר... - הנמוך אני מתחיל להתעצבן - זוזו לפני אני מעיף לכם את הפרצוף ועיניים - מדבר הזבל - אי.. אי.. רק התרוממתי, השתפנו, מזל שלהם-הייתי מפוצץ להם את הפרצוף מזל שברחו. השארתי תשלום וטיפ יוצא החוצה בזהירות. הנה הרכב מה קורה פה - אל תזוז זבל אחרת תקבל הנמוך והגבוה עם אקדח - חברה רגע, מה קורה - המעטפה, תביא כלב הסתכלתי בשניים, באקדח וחושב כבר אי אפשר לשתות בשקט בסנדלר מזל שהם קרובים, ממש קרובים : אני מחייך ומכניס את היד למעיל - הוא מחייך הכלב - הגבוה עם האקדח - אי..אי.. השמאלית שלי פגעה בדיוק בפרק היד - יש ימנית מהירה לגבוה. מתקפל ומיילל בעיטה סיבובית והנמוך על הרציפה האקדח על הרציפה. בעיטה והוא עף בין פחי הזבל - עם עוד פעם אני פוגש אתכם באזור... אני גומר אתכם..ברור בקול מתכתי - כן.. כן.. אי.. אי ה אי זה של הגבוה לאחר בעיטה לבטן בני זונות, נרקומנים זונות, מזל שהאקדח מפלסטיק ברחו. מזל שלהם שלא פירקתי להם את הצורה. די תרגע..תרגע פעם בשבוע לפחות אתה עובר את זה טוב.. טוב רק שכל הצופים ידעו.. נכון אני מדבר לעצמי וזה שאתם מקשיבים לא אכפת לי, רק שתדעו - מומו הוא הגבר והנשים של מומו יודעות זאת הטוב ביותר טוב לדרך לבית נפתח את המעטפה ונראה מה יש בתוכה לאחר מכן נלך לויק. ויק .. חכו תראו אותה.. חכו תראו אותי

חמוד ומשעשע...

רק עם כל האיים האלה לא ברור, מי עושה קולות, מה זה רובוטים ?, לא הבנתי, בסך הכל חמוד, סיגנון ארסי משהו, אבל חמוד...

Yuli Gama

New member
שלום :)

למה הרוצח מוצג כדמות כל כך אינפנטילית? יש לכך מטרה? הוא מדבר וחוזר על אותם המילים שוב שוב, התנהגותו ילדותית וחסרת טעם. אולי כדי לספר את הסיפור הזה בגוף שלישי, סיפור אקשן שמסופר מגוף ראשון, ועוד כאשר חסר לכותב ניסיון בכך, מתפספס לחלוטין. אתה משתמש בגוף ראשון, אבל לא עושה בכך כל שימוש. אבל בעיקרון, מה הסיפור הזה עושה בפורום :)? הוא לא מד"ב ולא פנטזיה.

למעלה