סיפור נחמד ואמיתי

itayaviyam

New member
סיפור נחמד ואמיתי

יום אחד, בזמן שהייה בחוף הים קופאקבאנה בריו דה ז'ינרו, הכרתי בחור שהציג את עצמו כטייס בחיל אוויר שזה עתה השתחרר ועומד לפי קבלת תפקיד קצין ראשון באלעל. חברה שלי וכל שאר הבנות היו מוקסמות מהטייס שמטייל בדרום אמריקה וכל הישראלים דיברו על הטייס התותח והחמוד "אסף". יום אחד חברה שלי ואני הלכנו לשבת על החוף וראינו את אותו ה"אסף" תופס צבע ומייד הצטרפנו אליו. אנקדותה קטנה: ה-SID של השדה הלאומי של ריו עובר מעל קופאקבאנה. ונחזור לסיפור. אני, כחובב תעופה מילדות, לקיתי במחלה חשוכת מרפא. תופעות הלוואי: כל פעם שמטוס עובר מעליי אני חייב להרים את הראש, כל פעם שאני נוהג בכביש ירושלים-ת"א אני מסתכל לצד של נתב"ג ולא מעניין אותי כלכך מה קורה על הכביש וכו'... הקיצר, עובר מעלינו MD-80 (או אח אחר מהסדרה) בגובה נמוך. "אסף" מרים את הראש ביחד איתי וזורק לאוויר: "בואינג 747-400". אני שותק ומתחיל לחשוב. יכול להיות שטעיתי, שהזיתי או סתם התבלבלתי. יכול להיות? לא! עוברים עוד כמה רגעים ועובד מעלינו DASH-8 (אי אפשר להתבלבל!) והטייס הגיבור והתותח "אסף" זורק במין מבט מזלזל אלינו "סתם איירבוס 320A". אז באמת התחלתי להבין שמשהו פה מסריח. יומיים אחרי זה הלכנו כולם לעם לראות מפגן אווירובטי של מטוסים מדגם EXTRA300 - שלושה במספר שהופיעו 5 דקות ונעלמו. "אסף" טייס הקרב (עד אז כבר התחלתי לשאול שאלות על שירותו הצבאי והוא מיצידו סיפר שהוא טייס F-16 וסיים בהצטיינות בית ספר לטיסה, והיה לו קלי קלות ועוד סיפורי אלף לילה ולילה) זרק לאוויר איך הוא יודע להטיס את המטוס הזה שעושה פעלולים אווירובאטים כי בשנה הראשונה בבית ספר לטיסה טסים על בדיוק כזה מטוס. אז שאלתי איך קוראים למטוס הזה? אז הוא ענה: "פוגה"... שהגעתי לארץ ביררתי על אותו בחור פרטים והסתבר שהבחור עובד בשדה דב בתור נהג של עגלות עם מזוודות...

fsMYLIFE

New member
איך הוא הגיע שMD-80 זה 744?

הם אפילו לא דומים הגה גובה עליון בMD-80 חד קומתי לעומת 744 הדו קומתי והגה גובה תחתון

רן 56

New member
זה מה שהציק לך ??

לפחות זה מטוסי נוסעים
שאלה יותר קשה איך מאקסטרה 300 מעיעים לפוגה

לי זה הזכיר פרסומת טלוויזיה ישנה

לבית הספר הטכני של חיל האוויר, זוכרים? שתי קשישות על ספסל מתווכחות אם המטוס שנשמע ברקע זה פוגה או אף-15 ....

grants

New member
קרובים קרובים

מי שלא מכיר את הפרק הזה כדאי שיחכה ליום העצמאות הבא לשידורים החוזרים...

VictorianPeach

New member
איזה סיפור חמוד ../images/Emo8.gif ../images/Emo160.gif

גם אני מזהה שקרנים שאוהבים לעשות דאווינים...

אמץ

New member
והטקסט המדוייק ככה:

הסבתות סורגות... ונשמע רעם מטוס... "זהו ספיטפייר!" "מה איתך? זה אף 15!" "מניין לך?" "הנכד שלי לומד בטכני של חיל האוויר".

yoav6969

New member
אני בשוק!!!

הכרתי אותו בבוליביה! שמעתי אותו מספר סיפורים שקצת לא נראו לי, אבל הוא כזה בטוח בעצמו! ויש לו שם גם של טייס - אסף מרום, יא אללה אני חייב לספר לחבר'ה! אני בשוק!!! הוא אמר שהוא טייס F-16I החדשים! שהוא הביא אותם לארץ!

למעלה