סיפור נחמד מאד

Hawk1Eye

New member
סיפור נחמד מאד

קיצר - אני בצבא ישן בחדר עם בחורה אחת(שנינו לבד) חמודה לאללה. טוב, אנחנו ישנים, אני במיטה מעליה(קומותיים) בערך ב4:30 בבוקר אני מתעורר לקול סקוט'ש שנפתח בזהירות במטרה לא להעיר אותי... נו, סקוט'ש רגיל כזה, כמו שהיה פעם בנעליים, או בכל מיני אביזרים כאלה, אתם מכירים. או קיי, אני מקשיב לנשימות שלה, פתאום הופכות להיות מהירות ואני מרגיש את המיטה טיפה רועדת ושומע שפשופים. איזה 8 דקות... ופתאום הפסקה ואז 3 נשימות ארוכות וחזקות.
לאחר הפסקה של איזה 5 דקות "שמתי לב" שהיא ערה ושאלתי אותה מתי היא צריכה לקום? היא אמרה עוד חצי שעה שאלתי אותה אם בא לה להעביר אותה במסאג'? (שתקום עם חיוך על הפנים). סבבה מצידה... איזה גוף! פצצצצצצצצצה
היא אמרה שהיא בקושי מרגישה ואמרה לי להכניס את הידיים מתחת לחולצה. והידיים התגלגלו משם לכיוון כל האיזורים בגוף(כמעת) עשיתי אותה מאושרת מאד, היה לה חיוך למשך כל היום
סיפור אמיתי, כל זה קרה היום בבוקר.

quawax

New member
רק תגיד לי

איפה בצבא נותנים לחייל וחיילת לישון באותו חדר?

quawax

New member
נשמע לי קצת חשוד ../images/Emo4.gif

טוב נו... העיקר הסיפור נחמד

The Cat Woman

New member
זהו........ ../images/Emo9.gif

חשבתי על זה ולא הגעתי לתשובה... ולמה מישהי עושה "דברים" במיטה כשהיא יודעת שיש מישהו בחדר? אלא אם כן זה מה שעושה לה את זה. ומה עם עוד שותפים לחדר? איפה הם היו? הרבה שאלות... סיפור תמוה לחלוטין!

מה נסגר איתכם!

למה לחפש להוציא כל בנאדם שקרן....מה האינטרס שלו לבוא לכאן ולהמציא סיפור על איזה מישהי שהוא חירמן.....! וגם אם כן שיבושם לו מגיעות לו נקודות זכות על הדימיון !!!

צודק...!

אם זה קרה או לא.. אחלה סיפור.. הלוואי עלי שיקרה לי משהו בסגנון בצבא.... הכי מגניב!!!!!! וואי איזה סבבה....

notorious KIM

New member
אדם קבל ח"ח

חיבוק חזק! תגיד.. זה מעצבן שאני מגיבה על כל הודעה שלך?

Hawk1Eye

New member
קצט תוספות למנה

אין לי אינטרס לנסות לשכנע אתכם שהסיפור אמיתי, בין אם הוא אמיתי או לא - סיפור נחמד. אבל הנה עוד כמה פרטים. אותה בחורה באה מבסיס אחר לאבטח את הבסיס שלנו. היא לוחמת והיא לרילה לישון עם בנים בחדר, לא הייתה לה בעיה עם זה. אני הגעתי לבסיס הזה כדי לעבוד שם(מטפל במכשירים מסויימים) אז הייתי צריך חדר לישון בו בליל, כיוון שהחדר שלי היה נעול(המפתח לא היה אצלי נכנסתי לחדר השכן שאותה אחת ישנה בו עם עוד שני בנים... בלילה הראשון ישנתי עם שני הבנים הללו, המפקד שלי, ואותה בחורה. בלילה השני ישנתי רק איתה כי שני הבנים האלו עזבו, וגם המפקד שלי עבר לבסיס אחר ונתן לי את כל המפתחות לכל המחסנים שלנו. לכל מקרה. אז בלילה השני יצא שישנתי איתה לבד. בלילה הראשון האחראים עשו טיפה בלאגן, אבל בגלל שהיא הבת הייחידה באתר ואסור להם להלין בת לבד בחדר הם סמכו עלינו ואותה בחורה גם סמכה עלינו ככה ש"העלימו עין". היום שבין הלילה הראשון והשני עשינו בייחד תורנות מטבח וכך התקרבנו. אם היינו זרים לא הייתי עושה כלום, הכרנו אחד את השני במהלך אותו יום. (נדלקתי עליה
) ומי שאמר "למה היא דווקא עושה את זה בחדר עם עוד אנשים" חכה תגיע לצבא, בצבא אין פרטיות, כולם חיים ב@#@ של השני. אז מידי פעם צריך "להתפרק". אז היא בחרה את הזמן שיש הכי פחות אנשים ובלילה... כל הכבוד לה
.

Hawk1Eye

New member
../images/Emo105.gif

מצטער, פשוט אף אחד לא שם לב לתוספת שרשמתי. הלכתי לישון, נתראה בפעם הבאה עין הנץ

אני לא יודעת מה

אבל.. הסיפור הזה חימם אותי בטירוף אולי זה בגלל שחבר שלי =אקס ואין לי עם מי להתחרמן כבר.. או אולי כי לא הבאתי ביד מזמןןןןןןןןןןןןןן אני ממש חמה מהסיפור הזה........ :) טוב זהו

למעלה