סיפור סינדרלה

GMjoy

New member
סיפור סינדרלה

מי לא אוהב סיפורים כאלה ?
עקב האירוויזיון, אני ניזכרתי בסיפור הסינדרלה שקרה לבחורה שהנחתה את 2 הערבים הראשונים בתחרות. קוראים לה נטליה ודיאנובה. בחורה בת 27 להיום. לפני כ10 שנים אף אחד כמעט ולא הכיר אותה באירופה. זו הייתה נערה רגילה ממשפחה ושכונה ענייה. לא למדה בבית הספר. קמה כל בוקר ב-7:00 והלכה למכור פירות בשוק. עתיד גדול לא היה נראה באופק. אלא ש... באחד הימים, ידיד יעץ לה ללכת לאודישן טופ-מודלס. לכמה מהם היא לא התקבלה גם.. אך בא לו ניסיון נוסף - שהגיע עד לעיר שלה. אודישן נוסף אליו היא הלכה - ואף איחרה. היא הגיעה, כאשר שורה של בנות עומדות ומחכות להתעניינות אליהן מצד הצלמים. נטליה, הגיעה והתמקמה בסוף השורה-כדי לא להפריע לאחרות. היא לא חשבה שהיא מתאימה במילא. הצלמים החליטו ללכת על המראה שלה, ועשו איתה צילומים להדגמה, שישלחו אחרי זה לפריז ועוד מקומות. כמובן שכל אתגר כזה מחזיר את הבנות למקום שממנו הן באו. נטליה לא חיכתה, וחזרה לשוק. אחרי זמן, הצלמים התקשרו, והודיעו לנערה שהיא טסה לפריז - לצורך אודישנים וקמפיינים שונים. ונטליה החליטה לטוס. ב-2001, נטליה, עם המון עבודה קשה ומרץ, נהייתה אחת הדוגמניות המפורסמות והידועות באירופה! עד כדי כך מצליחה, שהפעם לא היא הייתה רצה כדי לבקש קמפיין, אלא ההוט קוטור היו רצים ומבקשים את הסכמתה לדגמן בגדים שלהם. באותה תקופה, חבר מהצוות ביקש מנטליה להגיע לערב מיוחד שבו יהיה נוכח LORD דור 6 באנגליה. היא סירבה. היא לא חשבה שזה אמור לעניין אותה, ולא באה. באותו היום, מתקשרת חברה טובה שלה, ושואלת אם נטליה מעוניינת לצאת עמה למסעדה בעיר. נטליה מסכימה בשמחה, והשתיים מגיעות לאן ..? נכון - אותה המסעדה שבה "במקרה" היה נוכח אותו LORD. נטליה הסתנוורה ממנו, והוא ממנה. בראיון איתו, הוא אמר שברגע שראתה אותה - ראה את אישתו לעתיד. נטליה מעולם לא הסתירה את עברה העני, ולקחה את ג'סטין לסיור במקומות שבהם גדלה, עבדה ואפילו התחילה את הקריירה שלה. היום נטליה אחת הנשים העשירות בעולם. נשואה באושר ללורד אנגלי + 2 ילדים. לאמה וסבתא, קנתה נטליה 2 דירות טובות ברוסיה, ובעצמה חיה באנגליה. בראיון איתה, היא אמרה: "אני תמיד התפלאתי מההרגשה שהייתה לי תמיד כילדה ונערה. הייתי לגמרי רגועה עם אושר פנימי כזה טוב - שהכל יהיה בסדר :) למרות שהכל היה גרוע בלשון המעטה, ולא הראה דרך מוצא למצב שבו חיינו."

למעלה