סיפור עוצמה

Jerald_Admonds

New member
סיפור עוצמה ../images/Emo63.gif

קטע מחייו של חבר קרוב (ברשותו כמובן): "...זה סוגר עליי מכל כיוון, אני לא יכול יותר להתנגד לעבר שלי. איך החיים שלי עכשיו יכולים להיות כל כך מושפעים מהעבר שלי? של הנשמה שלי? והם סוגרים עליך הוא אומר, תוריד פרופיל תצחק לאלו שצדים אותך בפנים ואל תגלה לאף אחד באופן אישי מי אתה, ומה אתה. אני מכיל כל כך הרבה רוע שזה מפליא אותי, כבר בילדותי המחשבות שלי היו מלאות שנאה והרס. אבל היום אחרי שנלחמתי בהם והתאחדתי איתם אני לא יכול שלא לתהות אם זה לא היה פשוט תוצאה של גורמים סביבתיים של החיים הנוכחיים ולא של המהות האמיתית שלי. אולי זה מבחן, או כל החיים שלי מבחן לאיזה כוח פעיל ביקום אני שייך, הרס? או יצירה? עדות לכך היא המקרה אשר ארע לאחר שביקשתי מהאני העליון שלי שישלח לי מדריך שילמד אותי את צעדיי הראשונים במישור האסטרלי. לאחר שראיתי את עצמי נולד מחדש אסטרלית כמבוקש, הועפתי אל הכוכב הזה, לתוך אותו אולם, עמדתי מול אותו שד. בחיים שלי לא ראיתי גוון שחור כזה. שחור טוטאלי! ואז הוא הופיע. המלאך. המדריך שלי! כל כך הרבה אור, ואהבה. השד מייד התנפל עליו, והמטיר עליו מספר מהלומות נואשות. אך המלאך אדיש למתרחש המחיש שני מטות אור בידיו, סיחרר אותם במהירות עצומה והטיח את השד אל הקיר. נשקו של השד התגלגל אל מתחת לרגליי. תחושה של עוצמה ואפשרות לכוח מילאה אותי! לא להיות יותר חסר אונים.. ניגשתי לקחת את הנשק אך לפתע הרגשתי בתוכי שאם אני אקח את הנשק השחור הזה, אני לא אשלוט בו אלא הוא בי. הרמתי עיניי אל המלאך והוא חייך והנהן.חיוך כה מלא אהבה! אך השד ניצל את ההזדמנות הזאת של חוסר השגחה חטף את מנשקו והכה את השד! נישקו של המלאך נישבר ועף על הריצפה, משאיר את שאריות נישקו של המלאך חסר כוח. במהירות זינקתי אל עבר השבר, לקחתי אותו בידי, ועקב דחף לא ידוע שברתי אותו! והשברים גדלו להיות שני מטות אור חדשים לגמרי. זרקתי אותם אל עבר המלאך, הוא תפס אותם חידש את מתקפתו ובעזרת מכה רבת עוצמה ניטרל את השד. אז הוא שלף להב קטן מהמטה שלו והגיש לי אותו. לאחר מכן הוא הלך משם דרך אותו עמוד של אור שבא דרכו. עשיתי כמוהו מנסה לעקוב אחריו ומצאתי את עצמי באיזור אחר, ניצב מאחורי שד ענק ושחור מקודמו. לפתע המלאך הגיע, השד התייצב מולו אך המלאך עזב משאיר אותו איתי לבד. חשתי את העוצמה שבי, ידעתי שאני יכול להרוג אותו! לנצח בקרב! התחלתי לשלוף את הלהב אך לפתע הרגשתי כי בינתיים הוא לא מחשיב אותי כאיום אך כאשר אשלוף את הלהב הוא ישים לב אליי וכבר לא תיהיה דרך חזרה. החזרתי את הלהב האסטרלי שלי לנדן ועזבתי את המקום.. מבחן לראות אם אני חזק מספיק? אמיץ מספיק? חולה קרב? נכנע ליצר האפל? בינתיים אני לא אדע, רק "הם" יודעים. ובכל זאת, עד עכשיו החשבתי עצמי למשרת של האור, למרות שמידי פעם סטיתי מדרך האהבה. אבל פתאום לגלות שבחיים אחרים הייתי אחראי למותם של מאות אלפים? זה לא נתפש!! אני מניח שנפש עתיקה בטח עברה פה ועברה שם ובדרך צברה כמה מעשים לא יותר מידי נחמדים, העתק מעניק כוח. אבל גם מטען רגשי עצום, אחריות, ואשמה.... מה שמביא אותי לשאלה למה אני עצלן כל כך? זה ניראה חסר משמעות אך אם עוקבים אחרי הגילגולים האחרונים שלי, רואים שהייתי צמית. דרכו עליי בימי הביניים בצרפת ובאנגליה, דרכו עליי בסין העתיקה, ובשאר מקומות. זה גורם לי לסלוד מעבודה ומשאיר אותי עם תסביך נחיתות.. אבל האם כל אלו לא פיצוי קארמתי על הפשעים של העבר? חבר שלי אומר לי אתה עריק, ברחת מהשיפוט שלך... אבל אולי זוכיתי? אולי כבר שילמתי את המחיר.. אף אחד לא יהרוס נשמה, גם אם פשעה מעבר לעולם הזה, גם אם הרסה עולמות אחרים. עדיין קשה לתפוס את זה. ועכשיו אני פונה לאני העליון שלי שיגיד לי מה באמת גורם לחוסר אנרגיה שלי, והוא מראה לי חיזיון של שלושה דרקוני נחש(Serpant dragons) שמהם אני מורכב. אחד סגול,שני אדום, שלישי כחול. יוצאים ממני ואז מצתרף אליהם אחד נוסף, צהוב. והם כולם מחשלים בעזרת נשימתם מרכז הכולא את כולם במעגל, וזה עובר לטבעת הגולגולות שלי. כל פעם שאני לובש אותה, אני רואה אותם! גם אם אני לא מנסה לראות אנרגיה.. הם פשוט שם מהווים שלוחות עוצמתיות שלי, ואני אכן מרגיש נמרץ יותר, חזק יותר. איך הדרקונים האלו קשורים לעברי? לאן אני הולך? מה הייעוד שלי עכשיו? הכל מסתחרר סביבי.. אני לא יודע מה קורה איתי. אני מרגיש כל כך חלש, אך כל פעולה שלי מצליחה ובעוצמה. איך אפשר להרגיש את השורשים שלי נטועים בימים עתיקים יותר מהעולם הזה,ובאותו הזמן לחוש כל כך קטן חלש וחסר משמעות? אני מרגיש יותר יציב כרגע, יש לי את המסע ויש לי את הלימודים, עוד מעט גם הצבא. אבל מה אם אני אכשל במסע שמצפה לי? מה אם אני לא אהיה מספיק חזק כדי לעמוד בו? אני מבולבל.."

למעלה